Terugblik 2013

Video met terugblik GCCC-evenementen 2013

LEEUWARDEN – GCCC-lid Paul heeft een hele gave video gemaakt met sfeerbeelden van de evenementen die de GCCC in 2013 heeft georganiseerd. Vergezeld met heerlijke discomuziek van toen!

Bekijk de video!

YouTube foto van de videocompilatie GCCC 2013

Wintereditie GCCC-magazine in de bus!
Voorblad GCCC-magazine nr. 75
Voorblad GCCC-magazine nr. 75

SON EN BREUGEL – GCCC-magazine nummer 75, de wintereditie, is voor kerst verschenen. Leden van de GCCC hebben ‘m al in huis!

In het blad o.a. aandacht voor een Duits jubileumtripje van zusterclub Queerlenker, Lost Legends over het merk Matra en is te lezen hoe je via een toerrit in aamerking komt met sheeptrails, whisky, kilts en links rijden in Schotland!

Heb je ook een bijdrage?

Wil je ook een keer een artikel van jouw hand in het clubblad kunnen lezen? In de kerstvakantie heb je daar vast meer tijd voor dan anders. Stuur je tekst met eventueel foto’s (hoge resolutie) naar het e-mailadres van de redactie magazine@gccc.nl.

Wat stuur je in?

Het kan dan bijvoorbeeld gaan om een artikel over de autocarrière van je vader of moeder, een vertelling over je eerste auto of een verslag van (reis)avontuur dat je met je klassieker hebt meegemaakt. Alles is welkom.

Facebook-actie voedt toestroom honderden oldtimerbezitters naar Malieveld

Oldtimerprotest Malieveld Den Haag met o.a. RenaultsDEN HAAG (16 dec. 2013) – De protesten van ruim 400 oldtimerbezitters zullen niet veel invloed uitoefenen op de besluitvorming in de Eerste Kamer. Dat verwacht Wouter van Embden van VrijstellingOldtimer. Bij de protestactie waren ook een aantal leden van de GCCC aanwezig.

‘Realistisch gezien wordt het gewoon een hamerstuk en zal het direct worden aangenomen’, zegt Van Embden in gesprek met Telegraaf Autovisie. Toch denkt hij een sterke troef in handen te hebben.De oldtimerregeling wordt nu al voor de derde keer in 4 jaar aangepast zonder dat er een echte reden voor is. Dit kan gewoon niet.’

(meer…)

GCCC-rit: Boeren en Citroëns ontmoeten in Koggenland!

Bezoek met klassiekers van de GCCC aan een boerderijmuseumOUDENDIJK – Zolang het nog goed weer is en onze klassiekers nog ongeduldig staan te wachten voor een volgende rit, gaan we met de GCCC er op uit!

Op zondag 17 november gaan we met 88 deelnemers de gezelligheid van het Koggenland opzoeken, met een stukje terug in de tijd. Zij gaan ook zeker de vingers aflikken bij een garage vol Citroëns, onder gays hèt meest favoriete automerk! Onze organisatoren zijn dit maal de leden Leo en Rob, die zelf in deze omgeving woonachtig zijn.

Waar is de start en finish?

Deelnemers worden tussen 12.00 en 12.30 uur verwacht in Restaurant & Party huis La Mére Anne in Oudendijk aan de Dorpsweg 109-110. Uiteraard word je met koffie/thee ontvangen en daarnaast krijg je typisch streekgebak: een lekker stuk Hollandse broeder!

Mocht je de afstand naar de rit te ver vinden, dan kun je ook een dag eerder komen. La Mère Anne biedt ook comfortabele hotelkamers aan, vanaf € 47,50 per persoon, inclusief ontbijt!

(meer…)

GCCC Magazine 74 herfsteditie verschenen

GCCC magazine 74 herfstSON EN BREUGEL – Zodra het buiten geur en nat is, kun je lekker bij de kachel gaan lezen in het nieuwste GCCC Magazine. Het lijfblad speciaal voor onze trouwe leden. Met aandacht voor:

  • De GCCC in het Financieele Dagblad
  • VW-Kever lid in de schijnwerpers met een leuke anekdote: hoe werd hij als 21-jarige lid van de GCCC?
  • De loopbaan van Daf en Renault klassiekers als filmsterren in de telefilm SKIN en in de tv-series ‘Annie M.G.’ + ‘Toen was geluk heel gewoon’
  • Het maffe automerk Matra in ‘Lost Legends’
  • Sfeerimpressie van Queerlenker met GCCC: Unter Dampf
  • Een reisverslag met de dwergautoclub Nederland

Wil je ook een artikel schrijven voor ons clubblad, heb je al iets geschreven dat je andere leden ook graag laat lezen of heb je leuke foto’s van evenementen om te plaatsen? Mail het door aan onze redacteur Hans via: magazine@gccc.nl

Najaarsweekendje GCCC: Op jacht naar Gronings pracht (verslag)

SaabmuseumSCHARMER – De najaarsrit 2013 van de GCCC is op zondag 13 oktober georganiseerd in de provincie Groningen. GCCC-lid Freek had een interessante en afwisselende rit voor je samengesteld, inclusief een bijzonder bezoek aan het Saabmuseum!

Brrrr…. maar droog!
Ja, het was een koude dag (slechts 10 graden) , maar we hadden geluk dat het op de middag van de rit niet regende en we regelmatig de zon zagen. dat was in de rest van Nederland wel anders, daar regende het langdurig. Kortom: we zaten hoog en droog!

GCCC in autospecial van Financieele DagbladFullcolor in Financieele Dagblad

Ook erg leuk: in hetzelfde weekend bleek de GCCC met een prachtige foto in een autospecial van het Financieele Dagblad te staan. Een aantal leden mocht even voelen aan het magazine en uiteraard de bijzonder mooie foto bekijken, die tijdens de juni-rit van dit jaar was gekiekt. Wat een geweldig staaltje promotie voor onze levendige club!

(meer…)

Nazomerrit: Alles aan de kant voor het Brabantse en Gelderse land!

Gele Daf en andere klassiekers bij locatie voormalig Autotron DrunenDRUNEN – Met een mooie opkomst van 74 deelnemers reed de GCCC op zondag 22 september een nazomerrit door een schitterend stukje Nederland, waar het nog ouderwets gezellig vertoeven is! Daarom hadden de organisatoren Hans en Emile figuurlijk alles aan de kant gezet om te genieten van het goede leven in het Brabantse en Gelderse land!

Het was ook een leerzame rit. Onderweg kon iedereen namelijk op zoek naar antwoorden op de vele toepasselijke vragen, die Hans en Emile hadden bedacht.

Citroën SM rijdt in het Gelderse plattelandTijdens de rit was het in het begin vrij bewolkt, met een spatje. Toch met 20 graden zeer aangenaam. In de namiddag brak de zon door; dat was helemaal genieten!

Waar was het start- en eindpunt?

Ons begin- en eindpunt was Partycentrum Wijnand van Delft in Drunen. De klassiekers werden geparkeerd op de voormalige binnenplaats van het oude Autotron in Drunen. In het partycentrum werden de deelnemers in de Engelse lounge ontvangen met koffie/thee en een ruime keuze aan versgebakken stukken taart van de plaatselijke bakker.

(meer…)

GCCC-Picknickrit: toeren, voeren en loeren door het Westland

Chevrolet Caprice was te bewonderen op de Picknickrit 2013 van de GCCCROZENBURG  – Elk jaar organiseert de GCCC een gezellige picknickrit. Onze leden Ernst en Piet tekenden op zondag 18 augustus 2013 alweer voor de 8e editie met opnieuw veel deelnemers: maar liefst 84!

Gevarieerde stoet

De zeer gevarieerde stoet van auto’s vertrok vanaf een schiereiland in Zuid-Holland bij een haven. De rit startte vanaf een pontje van Rozenburg, al waar de wonderschone wit-blauwe Buick Roadmaster uit 1957 zijn dienst voor deze mooie dag helaas al moest begeven. Sneu dus voor de eigenaren Mark en Daniël. De rit was verder uitgezet naar het mooie Maassluis en voer richting het hart van het Westland. De route vervolgde zich langs Delft met als eindbestemming Leidschendam.

(meer…)

West Coast Meet 2013: ‘The Cars Who Loved James Bond’

SAN LUIS OBISPO – De Amerikaanse club Great Autos of Yesteryear organiseerde in San Luis Obispo, aan de Californische kust, van 11 t/m 14 juli 2013 een groot evenement. Het thema was ‘The Car Who Loved Me’.

In het spotlight stonden behalve niet-Amerikaanse auto’s, vooral de voertuigen die in James Bond-fims en rol hebben gespeeld. Van Flying Matadors tot Chevrolets uit 1973, van Aston Martins tot Lincoln Continentals en Ford Station Waggons.

Bekijk de promofilm voor dit evenement

GCCC zomerrit met record: Elegant rondje door Kennemerland!

Beginpunt rondje Kennemerland met vele klassiekers van de GCCCVOGELENZANG – In de GCCC-rit van zondag 14 juli 2013 reden we op stijlvolle wijze door het Kennemerland. Een zonnige zomerrit om echt van te genieten met een temperatuurtje van ruim 20 graden. Dat deden de 110 deelnemers – een nieuw record voor een dagevenement – dan ook volop!

Onze leden Eric en Fred hadden samen met evenementenman Marchel er een afwisselende rit van gemaakt met veel natuur en cultuur. Uiteraard met een reeks puzzelvragen, zodat je je onderweg niet hoefde te vervelen 😉

Sfeervolle klassiekers van allerlei pluimage!Stijlvol in pak

Op een grote parkeerplaats kwamen de meest uiteenlopende oldtimers, klassiekers en bijzondere moderne auto’s aanzetten. Van een Armstrong Siddeley Hurricane uit 1952 van Piet en Ernst tot een Daihatsu Copen uit 2006 van Rob en alles wat er tussen zat.

(meer…)

Zomernummer GCCC-magazine biedt volop variatie!

Cover GCCC magazine 73

SON EN BREUGEL – In een neutrale bruine envelop is hij bij de leden op de deurmat gevallen.. de 73ste editie van ons GCCC-magazine!

Lees vertrouwde rubrieken als ‘In the headlights’. Deze keer met Rob en Leo over hun autopassie. In ‘Roze sterren en hun auto’s’ komen we meer te weten over de bolides die Freddy Mercury en Elton John bereden. De rubriek  ‘Lost Legends’ gaat deze keer over Britse TVR’s.

Wat bindt ons?

Redacteur Hans vraagt zich ondertussen af hoe lang en heet de zomer zal zijn. Als je ‘ Het laatste woord’ van voorzitter Mark leest, dan krijg je antwoord op de vraag waarom onze club zo uniek is. Wat ons bindt als je naar het het autopark van de leden kijkt?

Verder een verslag van een nieuw van hotel-naar-hotel concept van de Sandton hotelgroep en de uitslag van de oliepeiling over de belastingmaatregelen. Uiteraard veel foto’s van het afgelopen kwartaal, kortom een nummer om je vingers bij af te likken!

Stuur een artikel in!

Heb je ook een bijdrage voor ons magazine? Dat stellen we zeer op prijs! Mail het de redactie: magazine@gccc.nl !

Aantrekkelijk GCCC-ritje door Wonderryck Twente

Simca en Mercedes Benz rijden als klassiekers door het Twentse landschapDE LUTTE – Wonderryck Twente, de GCCC-rit van zondag 23 juni 2013, leek bij vlagen op een nieuwe attractie uit De Efteling waarin je je fantasie de vrije loop kon laten gaan!

Heerlijk samenspel

Werkelijk een heerlijk samenspel van glooiende landschappen met bloeiende maïsvelden, granen en zomerse bloemen of planten. Dat alles afgewisseld door zonnige momenten met dreigende donkere wolken en 18 graden.

(meer…)

Financieele Dagblad fotografeert leden en klassiekers GCCC

DE LUTTE – Het Financieele Dagblad is een reportage aan het maken over vier autoclubs voor hun zaterdagbijlage. De GCCC is één van de autoclubs die op de gevoelige plaat is afgedrukt. Dat gebeurde zondagochtend 23 juni tijdens de rit van Wonderryck Twente. Dank aan de deelnemers die als GCCC-ambassadeurs een persoonlijk gezicht tgaven aan onze club! De fotoreportage nam 1,5 uur in beslag. Fotograaf Erik nam achter de schermen een aantal kiekjes, zoals deze:

GCCC fotoreportage voor Financieele Dagblad

Paraplu met GCCC-logo?

Man met roze parapluPUTTE – In een van de vorige oliepeilingen heb je je kunnen uitspreken over je voorkeur voor een artikel met het GCCC-logo. Een poloshirt kreeg de meeste stemmen, op de tweede plaats eindigde een paraplu en op de derde plaats een baseball cap.

Na bestuursberaad blijkt de wens voor een poloshirt praktisch niet goed uitvoerbaar, omdat je verschillende maten moet aanschaffen en daar ook mee kunt blijven zitten. Dat kan een kostbare zaak worden voor de club.

Oliepeiling-vraag

Daarom stelden we een vervolgvraag: als de GCCC een paraplu met GCCC-logo aanbiedt, zou je die dan kopen? 

(meer…)

GCCC-aspergerit: Noord-Limburgs Witte Goud en andere sieraden

Overtocht aspergerit met pontje

WELL – Onze GCCC-leden Hans en Emiel hebben op zondag 26 mei een prachtige klassiekerrit uitgezet rondom de Maasduinen en aspergekwekerijen. Asperges zijn het witte goud van deze streek: de koningin onder de groenten! Opnieuw een succesvolle GCCC-rit met 82 deelnemers, waarvan er 69 bleven eten!

Veel mooie GCCC-klassiekers bij het startpunt in WellToch een klein beetje jammer dat het met het lenteweer niet helemaal meezat. In het begin van de rit was het gevoelig koud met wat regen, maar tijdens de rit werd het duidelijk beter weer met een heerlijk zonnetje!

Blauwe besjes tellen

De deelnemers reden vanuit Well langs Lottum (hèt Rozendorp) en Arcen. Voor de puzzelrit (met drie regionale productenprijzen: asperges, aardbeien en bessenlikeur) moesten o.a. varkens geteld worden en bij een blauwe bessenkweker moest worden geraden hoeveel bevroren bessen er in een plastic bak zaten. De blauwe bessen waren trouwens in verschillende varianten te koop, bijvoorbeeld in bessensap van 14%.

(meer…)

GCCC-voorjaarsklassieker: Tholen, da’s mooi Zeeland!

GCCC-rit op TholenNIEUW-VOSSEMEER – Een heerlijk zonnig voorjaarsritje op het eiland Tholen.’Want da’s mooi, echt waar!’ Onze leden Niels en Marc organiseerden op 21 april 2013 voor de eerste keer een GCCC-rit en lieten de 89 deelnemers genieten van een prachtig stukje natuur!

Publieke belangstelling

Tijdens de rit kwamen we weinig stoplichten tegen en reed iedereen een keurig tempo. Voordeel: de meeste klassiekers reden daardoor in colonne achter elkaar. Leuk dat we zo meer toeschouwers langs de route hebben gezien dan bij andere ritten het geval is. Aan de andere kant: zo vaak toeren gays in hun klassiekers niet rond op het anders zo rustige Tholen, dus dat heeft vast een aantal mensen nieuwsgierig gemaakt!

Foto’s in verkeerde volgorde

Voor de puzzelfanaten hadden Niels en Marc een tweeledige puzzel gemaakt. Deel 1 bestond uit 12 foto’s met herkenbare kunstwerken en andere detaillistische karakteristieken. Deze waren tijdens de rit waarneembaar, alleen zichtbaar in een verkeerde volgorde. Opdracht: zet ze in de juiste rij.

(meer…)

Toch akkoord met oldtimeralliantie over motorrijtuigenbelasting

FEHAC logoDEN HAAG (24 april) – Staatssecretaris Weekers (Financiën) heeft alsnog een akkoord gesloten met de oldtimeralliantie over de motorrijtuigenbelasting (MRB) op oldtimers. In de nieuwe plannen wordt de leeftijdsgrens voor belastingvrije benzineauto’s, diesel- en LPG-auto’s opgetrokken naar 40 jaar.

Kwarttarief

Benzineauto’s ouder dan 26 jaar komen in aanmerking voor het kwarttarief (maximaal € 120,- per jaar), maar dan mogen ze tijdens de wintermaanden (december, januari, februari) niet rijden. De oude schorsingsregels blijven gewoon van kracht. Bedrijfsvoertuigen en motorfietsen komen ook in aanmerking voor het kwarttarief. Daarmee is de dagenkaart definitief van de baan.

Wagenpark GCCC

Uit onze wagenparkstatistieken blijkt dat de GCCC-leden gezamenlijk 73 klassiekers bezitten die vanaf 2014 ouder zijn dan 40 jaar. Voor de overgangsregeling komen 71 klassiekers in aanmerking (vanaf de jaren 1974 t/m 1987). En dan bezitten de GCCC-leden nog 81 klassiekers, die stammen uit de periode vanaf 1988.

Wat ga je doen?

Wat ben je als GCCC-lid van plan om te doen, als per 2014 de nieuwe MRB-regels worden ingevoerd?

  • Doe mee met de oliepeiling!

(meer…)

GCCC en Queerlenker gaan ‘Unter Dampf’!

Vrijwilligers van de VSM

In het weekend van 6 – 8 september houdt de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij (VSM) zijn jaarlijkse Terug naar Toen festijn in Beekbergen. Het leek onze zustervereniging Queerlenker leuk hier een weekendevenement aan te koppelen en dat samen met de GCCC te doen.

Wat is het bijzondere van de VSM?

Bij Terug naar Toen brengt de VSM zowat alle (minstens 10) stoomlocomotieven op stoom en laat treinen rijden op het traject Apeldoorn – Beekbergen – Loenen – Eerbeek. Tussen Loenen en Beekbergen rijden ook klassieke autobussen. Daarnaast zijn er modeltreinen, boeken en prullaria. Het bijzondere van de VSM is dat hun stoomlocs vrijwel allemaal van het grootste formaat zijn dat er in Europa rondreed. We gaan de VSM bezoeken op zondag 8 september. Je kunt zelf kiezen wat je gaat bekijken en hoeveel trein- en busritten je wilt maken. Tip: er vliegen nog wel eens roetdeeltjes rond, rondlopen in witte kleding is vragen om vlekken! (meer…)

Daf 55 coupé in nationa siert GCCC magazine 72

GCCC Magazine voorkant nummer 72SON EN BREUGEL – De lente is voelbaar in de lucht en de voorjaarseditie van ons GCCC magazine in Koninklijke kleur! Dan is een oranje klassieker zeer toepasselijk. De redactie koos voor een juweeltje van eigen bodem: een oranje Daf 55 coupé uit 1972 van GCCC-lid Rutger!

In editie 72 van het magazine ruim aandacht voor de notulen van de ledenvergadering en een dubbelinterview met de oude en de nieuwe voorzitter. Verder nog een verhaal over de import van een blauwe engel en een artikel met cabriotips.

Enne… je weet het, bijdragen voor de volgende editie kunnen naar de redactie gestuurd worden: magazine@gccc.nl

Sweet Trip met Pasen rondom Metz

Sweet Tip Rolls Royce

METZ – Wederom presenteerde Dominique LeHerre van onze Franse gayzusterorganisatie LEDORGA een gayrally met oldtimers en klassiekers. Deze keer een nieuw concept: Sweet Trip. De tour is tijdens Pasen gehouden (29 maart t/m 1 april) in het departement Moselle in de regio van Metz.

Hoeveel Nederlanders deden mee?

Op het deelnemersveld van 108 (Amerikanen, Engelsen, Fransen, Duitsers en Noren) deden liefst 37 Nederlanders mee! Twee van hen waren geen GCCC-lid en hadden nog nooit eerder meegedaan aan een gayrit. Gelukkig konden deze Zeeuwen gezellig meerijden met anderen en hebben ze zich prima vermaakt.

(meer…)

EO-radiopresentator interviewt voorzitter GCCC

Maarten Dallinga, radiopresentatorHILVERSUM – Mark, onze nieuwe voorzitter van de GCCC, is op dinsdagnacht 12 maart 2013 geïnterviewd door Maarten Dallinga, presentator van het Radio 1 programma ‘Dit is de Nacht’ van de Evangelische Omroep (EO). Aanleiding was het 50-jarig bestaan van de Porsche 911 en het thema van die nacht: de liefde voor auto’s.

Nieuwsgierig naar de mening van onze voorzitter over de 911? Waarom er een homo autoclub is en welk automerk het meest favoriet is binnen de GCCC? Wij hebben het gesprek voor je opgenomen!

Openingsrit 2013: Beetje struinen langs klassieke(r) duinen!

Struinen langs de duinen bij SoestSOEST – De openingsrit van het 2013-seizoen ging op zondag 17 maart langs een aantal mooie natuurgebieden van Soest, Baarn en Amersfoort. Op de Soester duinen konden de ruim 90 deelnemers proberen om in een zakje 250 gram duinzand te gieten. Dit was een van de vragen tijdens de puzzelrit, wederom professioneel georganiseerd door Marchel en Paul!

Veel klassiekers op eerste rit van 2013Appelbol

Start en finish was bij restaurant Soester Duinen in Soest. Dit restaurant dankt haar naam aan het natuurgebied de Soester duinen, een zandverstuiving in de gemeente Soest. We werden zeer gastvrij ontvangen met koffie/thee en een verse warme appelbol van het huis.

Vele klassiekers

De weersomstandigheden tijdens de rit waren redelijk, met droog bewolkt weer en een graadje of 6. Ondanks dat de wegen nog niet pekelvrij zijn schoon geregend had 80% van de deelnemers de klassieker weer van stal gehaald. Iedereen had er dus weer reuze zin in!

(meer…)

Habemus novem praesidentem!

AMERSFOORT – Tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) van de GCCC op 24 februari 2013 is Dick afgetreden als GCCC-voorzitter. Gelukkig was een nieuwe voorzitter snel gevonden en gekozen. Voortaan is Mark, wellicht bekend van zijn juridische achtergrond, onze nieuwe voorzitter! Hij brak gelijk een lans voor auto’s die nog niet zo geaccepteerd zijn binnen de GCCC. Sinds kort is hij namelijk – samen met zijn partner Daan – de trotse bezitter van een groene Opel Kadett cabrio. Hulde!

Aangezien er inmiddels ook een nieuwe paus is verkozen, kunnen we in die lijn nu ook zeggen in het Latijn: habemus novem praesidentem (we hebben een nieuwe voorzitter!).

(meer…)

Ledenvergadering bij Oldtimerland Classic Cars


AMERSFOORT – Bijzonder gezellig en gastvrij; dat was het beeld en sfeer dat bijbleef van de Algemene Ledenvergadering (ALV), gehouden op 24 februari 2013. Deze keer een vergadering die werd omlijst door een prachtige grote hal vol klassiekers. Werkelijk om je vingers bij af te likken! Zeker als je liefhebber bent van Cadillacs en Alfa Romeo’s.

Met veel genoegen en gastvrijheid werden we welkom geheten door de mensen van Oldtimerland Classic Cars in Amersfoort.

(meer…)

FEHAC herhaalt onderzoek naar klassieke voertuigwereld

Logo FEHACBUNNIK – De FEHAC (Federatie Historische Automobiel- en Motorfiets Clubs), voert een onderzoek uit naar de klassieke voertuigwereld. Een dergelijk onderzoek heeft eerder in 2006 ook plaatsgevonden. De FEHAC heeft dit onderzoek in een meer uitgebreide vorm begin 2013 herhaald.

MRB vrijstelling

Actualisering van de informatie is noodzakelijk mede naar aanleiding van het Regeerakkoord 2012, waarin de vrijstelling van moterrijtuigenbelasting (MRB) voor oldtimers of klassieke voertuigen wederom ter discussie wordt gesteld. Met deze actuele informatie kan de FEHAC de belangen van oldtimer clubs en de eigenaren van alle soorten klassieke voertuigen effectiever behartigen bij de ministeries, politici en beleidsmakers. Het onderzoek is beperkt tot voertuigen met bouwjaren tot en met 1986.

(meer…)

Mini Roadster wint verkiezing European Gay Car of 2013

PARIJS – Op de site van Ledorga.fr is op 20 januari 2013 bekendgemaakt dat het nieuwe model van de Mini Roadster is uitgeroepen tot European Gay Car of 2013! Het meest geliefde automerk is bij de gays, voor alweer de vierde keer op rij, Citroën geworden. De homoliefde voor dit Franse automerk lijkt dus bijna onverroestbaar!

Mannen in Mini

Mogelijk heeft de reclamespot van de nieuwe Mini Roadster meegeholpen om de verkiezing van 2013 te winnen. In de spot zie je namelijk twee mooie mannen die samen in de Mini Roadster door Istanbul rijden. Dat maakt het ideale gay plaatje uiteraard helemaal compleet: een lekker wagentje rijdt met heerlijk zwoele inhoud door een aantrekkelijke en creatieve Turkse stad.

(meer…)