Habemus novem praesidentem!

AMERSFOORT – Tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) van de GCCC op 24 februari 2013 is Dick afgetreden als GCCC-voorzitter. Gelukkig was een nieuwe voorzitter snel gevonden en gekozen. Voortaan is Mark, wellicht bekend van zijn juridische achtergrond, onze nieuwe voorzitter! Hij brak gelijk een lans voor auto’s die nog niet zo geaccepteerd zijn binnen de GCCC. Sinds kort is hij namelijk – samen met zijn partner Daan – de trotse bezitter van een groene Opel Kadett cabrio. Hulde!

Aangezien er inmiddels ook een nieuwe paus is verkozen, kunnen we in die lijn nu ook zeggen in het Latijn: habemus novem praesidentem (we hebben een nieuwe voorzitter!).

Bijzonder: voor de wisseling van de GCCC-voorzitter bleek geen roze rook, zwarte roet of sneeuwwitte hemel nodig. Nee, onze Mark de eerste werd al na 1 ronde unaniem verkozen via het in de lucht steken van gele stembiljetten. Kortom: Proficiat  Mark!

Afscheid van Dick

Dick is 3 jaar voorzitter van onze club geweest, maar moest van zijn eervolle functie afzien vanwege een nieuwe uitdaging. Hij gaat zijn geluk binnenkort beproeven in een rederij en de pleziervaart. Dit soort werkzaamheden neemt veel voorbereidingstijd in beslag. Ook in de weekenden wordt Dick geacht om de scheepstouwtjes stevig in handen te hebben. Als afscheidscadeau kreeg Dick een passende kapiteinspet en een aantal uitstekende flessen wijn met dito inhoud.

We bedanken Dick voor zijn joviale inzet voor de GCCC en wensen hem veel succes in zijn nieuwe betrekking! Uiteraard zullen we Dick nog steeds terugzien bij de GCCC, maar dan als clublid.