Terugblik 2019

Algemene Ledenvergadering zondag 17 februari 2019

Met de meer dan gezellige nieuwjaarsborrel  in “ons” ouwe trouwe  Plashuis nog vers in het geheugen, nodigt het dagelijkse bestuur van de Gay Classic Car Club Benelux al haar leden uit voor de  jaarlijkse ALV, oftewel de Algemene Ledenvergadering van 2019!

Op deze algemene ledenvergadering blikken we terug op de evenementen van het afgelopen jaar en geven we inzicht in het reilen en zeilen van onze club. Daarnaast zal er een doorkijkje worden gegeven naar de nationale en internationale evenementen van het komend jaar.

Uiteraard geeft het bestuur ook weer openheid omtrent de financiële situatie van de club en een toelichting op de uitgaven en inkomsten. Bovendien zal de  begroting voor 2019 worden gepresenteerd. Uiteraard hebben de aanwezige leden een stem in het vaststellen van de begroting voor 2019  en de contributie voor 2020. Dit jaar kun je tevens stemmen voor een nieuwe secretaris, een voorstel tot het gelijkwaardig verdelen van de evenementen over zaterdagen en zondagen en zal het bestuur een kandidaat erelid voordragen. Een primeur voor onze vereniging. Dus maak gebruik van je stemrecht! (meer…)

image_pdfimage_print
GCCC Nieuwjaarsborrel

Tradities zijn er om in ere gehouden te worden, maar we kunnen leuke dingen ook tot traditie maken. In 2017 zijn we gestart met een nieuwjaarsborrel ter gelegenheid van ons 25-jarig bestaan.  Dat is goed bevallen en vorig jaar herhaald. Om dit tot een traditie te maken wil het bestuur graag een ieder weer uitnodigen voor een gezellige borrel, waar we samen terug kunnen kijken op een geslaagd  jaar en natuurlijk gaan proosten  op  een voorspoedig 2019! Ook voor dit jaar is de agenda weer gevuld met leuke evenementen verspreid over Nederland en België.

Als je je mede-autovrienden al een tijdje niet gezien mocht hebben en weer bij wilt praten, dan is dit  natuurlijk de ideale  gelegenheid.

Waar gebeurt het en wanneer?

Komt dus allen op zondag 27 januari 2019 om 14.00 uur naar de plek waar we sinds 2017 de nieuwjaarsborrel houden. Het adres krijg je bij aanmelding en per email. Koffie en gebak zijn inclusief alsmede een glas tintelende feestelijkheid. Het bestuur biedt ook enige hapjes aan. Daarna kunnen we gebruik maken van onze eigen consumptiekaarten.

Evenementenregeling

De evenementenregeling geldt echter niet, aangezien het hier geen rit betreft.

Kosten

De deelnamekosten voor de nieuwjaarsborrel  zijn € 5.00 voor leden en € 9.00 voor introducés.

Disclaimer
De GCCC is nimmer aansprakelijk voor enige schade die voortvloeit uit of in verband met deelname aan een evenement. De deelnemers nemen altijd voor eigen rekening en risico deel aan een evenement. Tijdens de rit worden ook foto’s en video’s gemaakt. Mocht je dit niet op prijs stellen, dan ben je hiervoor zelf verantwoordelijk door de fotograaf of filmer vriendelijk te vragen om geen beelden van jou te maken. De foto’s en video’s worden over het algemeen gedeeld op persoonlijke Facebook- en Instagrampagina’s van individuele deelnemers en de GCCC Facebookpagina
 
image_pdfimage_print