Terugblik 2020

Algemene Ledenvergadering zondag 8 maart 2020

Na een welverdiende winterslaap, en tussendoor een Nieuwjaarsborrel met Classic Car Pubquiz, kunnen onze leden hun knappe of opgeknapte karren uit de schuren en garages tevoorschijn halen. Want het dagelijkse bestuur van de Gay Classic Car Club Benelux nodigt ieder lid uit voor de Algemene Ledenvergadering van 2020!

Op deze Algemene Ledenvergadering blikken we terug op de evenementen van het afgelopen jaar en geven we inzicht in het reilen en zeilen van onze club. Daarnaast zal er een doorkijkje worden gegeven naar de nationale en internationale evenementen van het komend jaar.

Uiteraard geeft het bestuur ook weer openheid omtrent de financiële situatie van de club en een toelichting op de uitgaven en inkomsten. Uiteraard hebben de aanwezige leden een stem in het vaststellen van de nieuwe begroting van 2020 en van de contributie over 2021. Dit jaar zullen ook de aanbevelingen van de Werkgroep Toekomst GCCC worden gepresenteerd.

Als lid en als partner-lid van de GCCC-Benelux ben je vanzelfsprekend welkom en mag je stemmen. De algemene ledenvergadering staat echter niet open voor introducé(e)s.

De vergadering zal plaatsvinden in de showroom van Visscher PGH Autogroep in Culemborg temidden van nieuwe auto’s, miniaturen en klassieke Franse voitures, want onze gepassioneerde gastheer, de heer Henk Visscher verzamelt zelf graag. In de pauze mogen we zijn bijzonder mooie collectie bekijken. Buiten dat Henk soms zelf muziekconcerten in zijn werkplaats organiseert, maakt hij met zijn echtgenote vaak klassiekerritten in binnen- en buitenland en verhuurt soms zijn vierwielige pareltjes ook nog. Om maar iets te noemen, de bekende wijnboer en tv-persoonlijkheid Ilja Gort heeft de Peugeot 504 Cabriolet van Henk onlangs geleend op zijn tocht door Spanje voor zijn tv-programma “Gort over de Grens”. Misschien dat jullie de firma Visscher ook kennen van de jaarlijkse Franse Auto Dag. In het eerste weekend van augustus staat werkelijk de hele straat voor het pand in Culemborg vol Franse klassiekers en youngtimers. Kijk gerust op de speciale Facebookpagina “Fad’ 20”! Genoeg reden dus om naar deze ALV te komen. Natuurlijk zullen we je ook goed doorgesmeerd houden met warme, koude dranken, broodjes en een hapje. (meer…)

image_pdfimage_print
DE GCCC NIEUWJAARSBORREL …………MET PUBQUIZ!

Zoals inmiddels traditie is geworden,  trappen we het nieuwe toerjaar af met de Nieuwjaarsborrel op de laatste zondag van de eerste maand. En dus nodigt het bestuur van de Gay Classic Car Club Benelux jullie graag uit voor een gezellige borrel, waar we samen terug kunnen kijken op een  geslaagd jaar en  gaan proosten op een voorspoedig begin van de “Twenties”! 2020 wordt vast weer een mooi jaar met ontspannen, leuke evenementen in Nederland en België.

Als je je mede-autovrienden al een tijdje niet gezien mocht hebben en met ze bij wilt praten, dan is dit  natuurlijk de beste gelegenheid daarvoor.

Waar gebeurt het en wanneer?

Komt dus allen op zondag 26 januari 2020 om 13.30 uur naar ons welbekende plekje aan het water, waar onze wagens zo fotogeniek geparkeerd kunnen worden! Het adres krijg je bij aanmelding en per email.  Een kopje koffie of thee en gebak zijn inclusief alsmede een glas feestbubbels. Het bestuur biedt ook enige hapjes aan. Daarna kunnen we gebruik maken van onze eigen consumptiekaarten.

Classic Car Pubquiz

Ook al rijden we in oude auto’s, onze club is wel hipper dan de gemiddelde autoclub! Vandaar dat het bestuur middels een pubquiz haar GCCC-leden graag wil uittesten of ze ECHT zoveel van classic cars, nieuws en andere feiten afweten. Dit zal gebeuren onder leiding van een echte Quiz-mistress en haar assistent-presentator. Natuurlijk kun je per team of tafel meedoen en de hoofdprijs winnen! (meer…)

image_pdfimage_print