Terugblik 2024

Voltooid Verleden Tijd

Zondag 26 mei organiseren Buurman & Buurman hun eerste rit: Voltooid Verleden Tijd

Deze dag starten en eindigen we bij een strandtent in Katwijk aan Zee. Vanaf 12.00 uur worden jullie daar verwelkomd met onbeperkt koffie/thee en een keuze uit 3 gebakjes.

Door Red4tribe op de Engelstalige Wikipedia, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=5168166
Neergestorte Duitse vliegtuigen op vliegkamp Valkenburg, mei 1940

Om 13:00 uur vangt de rit aan, die ons van de Katwijkse boulevard, naar die van Noordwijk brengt. Vervolgens rijden we naar Vliegveld Valkenburg en bezoeken we, in een heuse communicatiebunker, een petit museum dat is opgericht door de vader van Richard. Hier kun je genieten van een bakkie en een koekje, terwijl je kan lezen en zien over de geschiedenis van het vliegveld. Of geniet buiten in het gras van het weer en de omgeving.

Na deze pauze vervolg je de weg richting Wassenaar en Den Haag, om vervolgens weer terug te gaan naar Katwijk.

Rond 17:00 uur zijn we weer in Katwijk voor een borrel, de prijsuitreiking en een optioneel heerlijk 3-gangen diner aan het strand!

(meer…)

Stoom op de bollen

Het heeft even geduurd, maar nu kunnen jullie op zondag 7 april aanstaande toch echt gaan genieten van de eerste rit van het jaar georganiseerd door Fred en Alexander!

Omdat het weekend bij Waterloo, Belgiƫ, ter ere van het 50-jarig jubileum van Waterloo van ABBA, helaas niet goed van de grond kwam, komt er nu dus een ander programma. Onze excuses voor de verlate berichtgeving.

We worden dus vanaf 11 uur ergens in Valkenburg (ZH) verwelkomd met koffie/thee en gebak.

De rit zal ons voeren door het duingebied richting Katwijk aan Zee, langs bollenvelden, waarbij je mooie foto’s van je bolide tussen de kleurrijke bloemen kunt maken! Houdt bij mooi weer wel rekening met fietsers en andere weggebruikers, want dan zal het behoorlijk druk zijn op de weg. Uiteindelijk zullen we rond 17.30 uur eindigen bij een restaurant in Vogelenzang om te borrelen en even gezellig met elkaar te kletsen.

(meer…)

Nieuwjaarsborrel 2024

Image by FreepikNu Kerst en Oud & Nieuw achter ons liggen, is de periode van de nieuwjaarsborrels aangekomen. Graag nodigt het bestuur jullie dus uit op de Nieuwjaarsborrel 2024.

We zetten deze mooie traditie voort en heffen samen het glas op zondag 21 januari ergens aan de rand van Utrecht.
 

Deze prachtige locatie ontvangt ons met een vrije bar van 16 tot 18 uur zodat we het afgelopen en komende jaar bij een hapje en een drankje kunnen bespreken en eens buiten een rit om met elkaar kunnen bijpraten. Ook zullen we een tipje van de sluier oplichten over wat we in 2024 allemaal samen gaan doen en dat belooft nu al heel wat! (meer…)

EUROTOUR 2024 ZWITSERLAND

 

In de lange rij jaarlijkse Eurotours gaat Zwitserland deze mooie traditie voortzetten in 2024. Van onze Zwitserse vrienden Daniel & Claude vernamen wij dat hun website nu open is  https://www.eurotour24.ch/. Daniel en Claude gaan ons prachtige dagen geven in het mooie Zwitserland.

Van 17 t/m 20 mei worden we gastvrij ontvangen in de streek rond Langenthal: https://www.myswitzerland.com/nl-be/bestemmingen/langenthal/.

Er is plek voor maximaal 100 deelnemers. Wacht dus niet te lang met inschrijven!