Terugblik 2016

Vrolijke terugblik op 2016

Ons immer enthousiaste en creatieve clublid Paul heeft een leuke terugblik op 2016 gemaakt. Alle evenementen komen voorbij in beeld en geluid in zijn kerstfilmpje.

Memory Lane: rit rondom Utrecht

Aan de vooravond van feestdagen en familiebijeenkomsten komt ook de GCCC met een gelegenheid om elkaar nog even te zien voor de jaarwisseling.

We hadden 44 deelnemers.

Op zondag 11 december zijn jullie van harte welkom in de omgeving van Utrecht (Maarssen) voor een leuke rit door de mooie omgeving, georganiseerd door onze leden Ruud en Mayra en gevolgd door een mooie voorstelling  (diaklankbeeld) over Peter Tsjaikovsky door ons lid Jan. Jan heeft in december 2010, 2012, 2014 ook diaklankbeelden vertoond en wel over resp. Koning Ludwig II van Beieren, Oscar Wilde en Thomas Mann. Deze keer dus over Peter (of Pyotr) Tsjaikovsky.  Pjotr was een Russisch componist wiens muziek door landgenoten uit zijn tijd, in het bijzonder de leden van ‘Het Machtige Hoopje’, als westers werd bestempeld. (Bron: Wikipedia.)

Dit is natuurlijk slechts een teaser: meer gaan we hier natuurlijk niet verklappen! Jan kan je alles over deze befaamde componist vertellen.

Verzamelen

Jullie zijn welkom  tussen 11.30 en 12.00 uur te Maarssen (nader adres volgt). Wij mogen hier op het terrein van het restaurant parkeren. Na de rit kom je, zoals gebruikelijk, weer hier terug. Binnen staat koffie of thee klaar, met vers gebak.

Planning

  • Verzamelen vanaf 11.30 – 12.00 uur.
  • Iedereen en route om 12.30 uur
  • Iedereen retour om 15:00 uur
  • Diaklankbeeldvoorstelling (minus een kwartiertje pauze) 15:30 – 17:30 uur
  • Eters aan tafel om 18:00 uur

De rit

We gaan iets ten Noorden van Utrecht langs een deel van de waterlinie die we eerder dit jaar in een ander deel van het land hebben gezien, we zien het Noorderpark met bos en waterpartijen die tien jaar geleden nog verwaarloosde weilanden waren.

Het Noorderpark is een 5900 hectare groot herinrichtingsgebied ten behoeve van recreatie en natuurontwikkeling in de gemeenten Stichtse Vechtde Bilt en Utrecht. In het gebied of daaraan aansluitend bevinden zich verder de forten Blauwkapelde Gagel en Ruigenhoek, de Maarsseveense Plassen, de Vecht, het beschermd dorpsgezicht Westbroek, de Bethunepolder en een enkele authentieke windmolen. Tot halverwege de jaren 90 bestond het gebied ten noorden van de randweg van Overvecht en de parallel daaraan lopende Gageldijk voornamelijk uit landbouwgrond: de Gagelpolder.

Gagelpolder

Maar sindsdien heeft Staatsbosbeheer er het nieuw aangelegde Gagelbos in bezit, waarin zich een natuurreservaat bevindt.

Eemland

De bossen in de omgeving van Baarn en de landerijen van Eemland zullen we kunnen zien met misschien een laagje witte neerslag.

Het midden van het land is vol, denkt men vaak. Toch zullen we veel onbebouwd land kunnen aanschouwen naast de meestal grote duurdere huizen waarvan de eigenaren of bewoners wellicht aan de woning en in de tuin sfeervolle verlichting, kenmerkend voor de laatste periode van het jaar, hebben aangebracht. Tot slot gaan we door de Bethunepolder terug naar het startpunt voor de dia klankbeeld presentatie. (meer…)

De Veluwe: Veel Leuke Wegen

We gaan de Veluwe eens in een ander jaargetijde bekijken. De voorgaande keren reden we daar onder zomerse omstandigheden maar deze keer op zondag 6 november, dus in een periode dat de bomen hun bladeren (hebben) laten vallen. Onze clubgenoten Marcel en Arie hebben de handen ineengeslagen en een rit uitgezet over de noordelijke helft van dit mooie natuurgebied.

We hadden 102 deelnemers! Foto’s van deze rit hier en de route hier.

Mooie wegen op de Veluwe

Startpunt

Zoals altijd word je tussen 12:00 en 12:30 uur verwacht bij de start om met koffie of thee te beginnen. De rit start in Nunspeet, het exacte adres ontvangen de deelnemers na inschrijving. De route zakt dan aanvankelijk over wat meer doorgaande wegen naar het zuiden. Maar al snel worden de wegen toeristisch van karakter. We komen over de mooie Asselse hei. Die is dan wel uitgebloeid natuurlijk.

Radio Kootwijk

Kort daarna zijn we in de buurt van Radio Kootwijk. De route gaat er niet doorheen, maar je kunt wel even afbuigen als je wilt om te kijken naar de indrukwekkende “Kathedraal”, het imposante sfinx-vormige gebouw in art-decostijl waarin vroeger de radioapparatuur was ondergebracht om de verbinding met Nederlands-Indië te onderhouden. Niet alleen het gebouw is mooi, ook de ligging. Het gebied is uitgekozen omdat het zo ver mogelijk van de bewoonde wereld af ligt als maar mogelijk is in Nederland. Het geheel heeft iets surrealistisch. Helaas is het niet meer mogelijk met je auto vlakbij te komen om hem op de foto te zetten met het gebouw op de achtergrond. Wel kun je er parkeren op een ruime parkeerplaats en naar het gebouw toe lopen. Er is ook een eenvoudige uitspanning. (meer…)

Autosjans met tintje zomerglans

GCCC-najaarsrit

Op zondag 9 oktober organiseren onze GCCC-leden Aldrin en Erik een heerlijke najaarsrit in Zuid-Gelderland. In een pracht decor van verschillende herfsttinten start deze klassiekerrit aan de rand van Nijmegen in Lent. Vervolgens toer je door het glanzende natuurlijke zomerschoon van de sprookjesachtige dorpjes Berg en Dal, Beek-Ubbergen, Groesbeek en een stukje over de Duitse grens (neem je paspoort of ID-card mee). Leuk als je er ook bij kunt of wilt zijn! De inschrijving voor deze rit is nu gesloten. We hebben 102 deelnemers!

Wat mag je verwachten?

Tijdens de rit kom je elkaar een aantal maal tegen. Let dan extra op voor onverwachte autosjans! Voor de liefhebber van historische momenten staat een bezoekje gepland aan het Nationale Bevrijdingsmuseum met o.a. een bijzondere tentoonstelling over de Nijmeegse Vierdaagse, de Goelag en een spannende fieldtrip in een oude Willys Jeep. Of kom even tot rust op Jachtslot Mookerheide. Wist je trouwens dat Nijmegen de oudste stad van ons land is, maar tegenwoordige een roze stad is met veel bruisende activiteiten?

Hoe aanmelden?

Je kon je uiterlijk op 2 oktober. De deelnamekosten voor GCCC-leden bedragen  € 4,- per persoon en voor introducés is de prijs € 6,- per persoon. Deze kosten zijn exclusief museumbezoek, diner en/of ritje in een legerjeep. Omdat het niet verplichte onderdelen zijn, bepaal je ter plekke of je het museum bezoekt, etc.

Waar is de start?

We verwachten je op zondag 9 oktober tussen 12.00 – 12.30 uur bij het startpunt. De precieze locatie krijg je als lid nog toegestuurd in een e-mail. Uiteraard ontvangen we je met koffie/thee en een lokale lekkernij.

Heb je een hond?

Je trouwe viervoeter mag aangelijnd naar binnen. Zorg dat je niemand stoort.

(meer…)

Langs forten, vestingsteden en waterwerken

GCCC-rit 4 september 2016

Wie in 2014 de rit rond Dordrecht reed, herinnert het zich: die rit viel in het water doordat de A27 over de Merwede dat weekeinde was afgesloten. Pieter-Onno en Paul pakten het ongebruikte deel van die rit weer op en zetten een nieuwe rit uit. Met opnieuw heel veel water.

De inschrijving voor deze rit is gesloten! We hebben 76 deelnemers.

Water als verdediging

We bezoeken Fort Altena en Fort Vuren, twee van de zesenveertig werken van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Door een strook van Muiden tot de Biesbosch een halve meter onder water zetten, was West-Nederland onbereikbaar voor aanvallende legers. Tot het vliegtuig verscheen…

En we komen door Woudrichem en Gorinchem, twee goed bewaarde vestingsteden, nog steeds omgeven door een vestingwal en water.

Water drinken

Een voorraadje drinkwater voor een paar miljoen mensen. Verborgen in de Biesbosch liggen drie immense spaarbekkens. Een daarvan overzien we vanaf een uitkijkpunt. Morsen de Belgen of Fransen per ongeluk gif in de Maas, geen probleem, dan gaan de schuiven even dicht.

Water in nieuwe natuur

Natuur in aanbouw: de weg waarover we rijden is verhoogd aangelegd. Een voormalige polder in de Biesbosch is nu natuurgebied waarin de Merwede zijn water bij hoge afvoeren kwijt kan. (meer…)

Langs Achterhoekse en Twentse buitenplaatsen
Twentse Ros

Op zondag 14 augustus 2016 nemen onze leden Maarten en Olav jullie mee voor een GCCC-toerrit naar voor de meesten van ons wat onbekende delen van Nederland, namelijk Twente en de Achterhoek. De inschrijving voor deze rit is gesloten. We hebben 85 deelnemers!

Waar begint en eindigt de rit?

Jullie zijn van harte welkom tussen 12.00 en 12.30 uur bij het startadres. Leden krijgen het exacte adres in een e-mail toegestuurd. Koffie/thee met een echte Twentse specialiteit staan voor je klaar. Na een leuke rit door de Achterhoek en Twente komen we om een uur of vijf weer aan bij waar we de rit begonnen waren. Onderweg is er genoeg tijd voor een bezoekje aan een buitenplaats of een hapje en een drankje. Voor wie vooraf reserveert wordt er om 18.00 een driegangendiner geserveerd voor € 25 (prijs is exclusief drankjes).

Kosten

Betalen doe je, zoals je dat inmiddels gewend bent van de GCCC, van tevoren. Leden betalen € 5,– en introducés €7,50. Daarbij is inbegrepen koffie/thee en de Twentse specialiteit. Onderweg zijn er voldoende horecagelegenheden om wat te eten of te drinken, uiteraard voor eigen rekening.

Diner

Het diner vindt plaats in het restaurant waar we gestart zijn. Het driegangenmenu heeft de volgende keuzes:

Voorgerechten:

Verse groentesoep of

Verse bospaddenstoelensoep – vegetarisch

Hoofdgerechten:

Vlees: Varkenshaasmedaillons met een paddenstoelensaus of

Vis: Mootje gegrilde zalm met een knoflook-kruidensaus of

Vegetarisch: Gevulde courgette met mozzarella en tomatensalsa

Nagerecht:

Diverse ijssoorten met panna cotta, rode vruchtencompote en aardbeienbavarois

Wij krijgen er al zin in, jullie toch ook?  Let op: de uiterste datum om je aan te melden was zondag 7 augustus. Dus aanmelden kan nu niet meer.

Vencer Sarthe - gemaakt in Twente

Tweevoetige vrienden

Zoals gebruikelijk zijn ook vooraf gemelde introducés van harte welkom.

Viervoetige vrienden

De hond mag mee, mits aangelijnd!!

Let op: De GCCC sluit bij voorbaat iedere aansprakelijkheid voor welke schade dan ook uit.

Van Zandstrand naar Grasland: GCCC picknickrit

Op zondag 17 juli 2016 vindt weer een picknickrit door Zuid-Holland plaats, dit keer uitgezet door onze leden Jerry en John. Deze afwisselende rit zal traditiegetrouw eindigen op de boerderij van Piet en Ernst, waar je verscheidene lekkernijen, meegebracht door jezelf (en eventueel die van anderen) kan oppeuzelen.

De inschrijving voor deze rit is gesloten. We hebben 103 deelnemers!

Waar verzamelen we?

Jullie zijn welkom  tussen 12.00 en 12.30 uur op het strand van Noordwijk. De precieze locatie wordt per e-mail aan de leden doorgegeven. Wij mogen op het terrein van het restaurant parkeren.  Binnen staat koffie/thee of frisdrank klaar, met vers appelgebak van de Olmenhorst. Je kunt natuurlijk ook eerder komen om van het zandstrand te genieten.

Wat gaan we zoal zien op de route?

Je kunt een leuke, gevarieerde en verrassende route verwachten van ongeveer 70 km.,  die o.a. door De Zilk, Hillegom, Kaag en diverse plaatsjes en landerijen zal gaan. De rit heeft als eindbestemming de boerderij van Piet.

Wat neem je zoal mee voor de picknick?

Tafeltjes, stoeltjes, bestek, kandelaars, servies, champagnekoelers, glazen, fruit, bier, wijn en wat je zelf nog meer kan bedenken.

Prijsjes

Na de rit zullen ieders culinaire lekkernijen voor je picknick door een deskundige jury beoordeeld worden. Ook voor de meest originele uitstalling/decoratie zal een aanmoedigingsprijs uitgereikt worden. We hopen natuurlijk op mooi weer en dat iedereen uit zijn kofferbak zijn tafel en stoelen zal kunnen uitstallen op het grasland. Zo niet, dus bij regen, kunnen we nog altijd een overdekte picknick houden in de schuur van Piet.

Gezelschap

De hond mag mee, mits aangelijnd!! Introducés mogen ook mee, maar die moeten wel van te voren zijn aangemeld.

Kosten

De deelnamekosten voor de picknickrit zijn € 6,50 voor GCCC-leden en voor introducés € 9,00. Betalen doe je, zoals je dat inmiddels gewend bent van de GCCC, van tevoren.

Aanmelden

Wij kunnen ons indenken dat jullie er al net zoveel zin in krijgen als wij om je mooie spulletjes uit te stallen en die kurken te laten knallen. Dus, ga achter je toetsenbord van computer, smartphone of tablet en schrijf je in voor deze leuke en traditionele picknick rit. De laatste dag waarop je je kon aanmelden was zondag 10 juli, nu dus niet meer.

  • Let op: De GCCC sluit bij voorbaat iedere aansprakelijkheid voor welke schade dan ook uit.
Rijden langs het Noord Limburgse Witte Goud

Het is alweer 3 jaar gelden dat ons lid Hans en vriendin Maureen een rit door ons mooie Noord Limburg hebben georganiseerd en ze vonden dat het hoog tijd werd om dat weer eens op te pakken. Dat gaat gebeuren op 12 juni 2016. Natuurlijk gaan we dan genieten van het fantastische landschap daar en uiteraard staan achtereenvolgens  ook weer Limburgse vlaai,  asperges en aardbeien op het menu.

De inschrijving voor deze rit is inmiddels gesloten. We hebben 81 deelnemers!

Het startpunt wordt in verband met de veiligheid van onze old- en youngtimers jullie apart toegemaild. Bij het startpunt worden we tussen 12.00 en 12:30 uur ontvangen met koffie/thee en de echte Limburgse vlaai.

Wat schaft de pot  verder? Het diner is van het seizoen en dus natuurlijk asperges!

Keuzemenu GCCC: Een warm buffet met asperges:

Aspergesoep

****

Zalm met Hollandaise saus
Warme beenham
Vegetarisch gerecht
Hierbij de Asperges met gewelde boter, ei, krieltjes en aardappelgratin en één andere soort groente

****

Bavarois
IJs met verse aardbeien

Prijs: € 25.- p.p.

Wat gaan we zien tijdens de rit?

Hans en Maureen hebben voor deze gelegenheid een andere route uitgezet die hele nieuwe elementen uit hun omgeving laat zien en ervaren. We rijden via Well en Aijen naar Oud Bergen en nemen de pont over de Maas. Dan gaan we gaan de westzijde van de Maas verkennen. Via Vierlingsbeek en Boxmeer  rijden we verder richting Oploo en zullen de prachtige, nog meel producerende molen “De Korenbloem” zien en mogelijk bezichtigen. Voor de liefhebbers zijn er dan ambachtelijke producten te koop.

De Korenbloem is een gesloten standerdmolen. Gesloten standerdmolen wil zeggen dat de onderbouw van de molen met een dak bedekt is en dat er een muur omheen staat.  Het bouwjaar en de herkomst van de molen is in onderzoek. Zeer waarschijnlijk is de molen rond 1845 in Oploo geplaatst. Daarvoor heeft de molen in de buurt van ’s-Hertogenbosch gestaan. (meer…)

Eurotour 2016 nu aan de gang

Eurotour 2016
De GCCC heeft volgens traditie nu in ons eigen Nederland een mooi, lang en compleet weekend samengesteld en georganiseerd: de Eurotour.

In dit lange pinksterweekend van 13 tot en met 16 mei 2016 gaan we allerlei mooie dingen en elkaar(s) mooie bolides bekijken, leuke tochten maken, jullie mooie stukjes van de provincie Zuid-Holland laten zien en natuurlijk wordt dit afgesloten met een mooie feestavond! Thema Black and White. Dus rise to the occassion and let your feet footloose!!
Meijendel
Tijdens de ritten zullen we voor de lunch onder meer landgoed Meijendel aandoen. Meijendel is een schitterend duin-bosgebied met enkele mooie waterplassen. Het ligt tussen Den Haag en Wassenaar aan de Noordzee. Door de grote gevarieerdheid heeft het iets sprookjesachtigs en paradijsachtig

Hortus Botanicus
Verder zullen we de Hortus Botanicus in leiden bezoeken. De Hortus Botanicus Leiden is de oudste botanische tuin van Nederland. Het oudste deel van de Hortus (1594) is de huidige Voortuin. Die is opnieuw ingericht met beplanting en een nieuwe kasconstructie: de Wintertuin. De Clusiustuin geeft een indruk van de Hortus rond 1600. In die tijd ontstonden banden tussen Nederland en Azië. De uitwisseling van planten en plantenkennis tussen deze twee culturen heeft zijn beslag gekregen in de Japanse tuin. De parel van de Hortus, Victoria amazonica, is te bewonderen in de Victoriakas.

Louwman museum
And last but not least: Het Louwman Museum. Het Louwman Museum herbergt ‘s werelds oudste privécollectie automobielen, bijeengebracht door twee generaties van de familie Louwman. De basis werd reeds in 1934 gelegd en inmiddels omvat de collectie ruim tweehonderdvijftig antieke en klassieke automobielen. Kenners beschouwen de collectie als één van de mooiste ter wereld.

Daarnaast zullen we natuurlijk een keur aan mooie, typische Zuid-Hollandse landschappen te zien krijgen, met afwisselende scenery, zoals polders, sloten, wilgen en natuurlijk de onvermijdelijke windmolens!

Struinen langs Zeeuwse tuinen en duinen

KOUDEKERKE – Op zondag 17 april 2016 zijn jullie van harte welkom voor een afwisselende rit door het Zeeuwse landschap, georganiseerd door onze leden Arnold & Bart. Waren jullie in 2014 nog te gast op Zuid-Beveland, dit keer gaan we het voormalige eiland Walcheren verkennen. Let op! Het beginpunt is niet hetzelfde als het eindpunt! Houd daar dus rekening mee (met meerijden en dergelijke).

Waar begint de rit? 

We verwachten jullie vanaf 11.30 uur in Koudekerke. De precieze locatie wordt de leden in een aparte mail gemeld.  Op het terrein van  de startlocatie is voldoende parkeergelegenheid om onze bolides een plaatsje te geven. Honden zijn er toegestaan, mits aangelijnd uiteraard.

Ontvangst met lunch?

Jullie worden ontvangen met koffie/thee en een buffet van minigebak en voor wie vooraf reserveert is er vanaf 12.00 uur een lunchbuffet, bestaande uit een rijk gevulde vissoep, heerlijke tomatensoep, verse vis- en vleessalade, sauzen, diverse versgebakken pistolets en een heerlijke frisse fruitsalade als toetje.  Voor extra drankjes kun je aan de balie muntjes kopen à € 2,50 (één drankje is 1 muntje, excl. buitenlands gedestilleerd).

Wie niet mee wil lunchen raden we aan om 13.00 uur aanwezig te zijn, zodat we om 13.30 uur gezamenlijk met de rit kunnen starten. Voor jullie staat uiteraard ook koffie/thee en  het buffet van minigebak te wachten!

De rit

Zoals gezegd voert de rit ons door het prachtige Walcherse landschap. Walcheren staat bekend als “De tuin van Zeeland”, vanwege het vele groen en de prachtige buitenplaatsen van de randstedelijke patriciërs en edelen, die vooral rondom Oostkapelle gesitueerd zijn. Maar ook de Zeeuwse hoofdstad Middelburg en het pittoreske Veere worden aangedaan, evenals de stoere boulevard van Vlissingen en het niet te missen Domburg, waar ons nog een verrassing wacht!

(meer…)

Eerste rit van het GCCC-seizoen: Gooi- en Vechtstreek

Vreeland – Op zondag 13 maart 2016 neemt ons lid Jorden jullie mee naar een prachtig stukje Nederland, tussen Amsterdam, Utrecht en Hilversum gelegen: de Gooi- en Vechtstreek.  Haal je ongeduldige klassieker tevoorschijn en ontmoet je vrienden van onze club bij deze mooie, afwisselende en eerste rit van dit seizoen.

Waar begint en eindigt de rit?

Jullie zijn welkom tussen 12.00 en 12.30 uur op het Landgoed ”Groot Kantwijk”, Bergseweg 28 q, 3633 AK VREELAND. Het Healey Museum aldaar is centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar vanaf de A2. Het museum ligt aan de Vecht en beschikt over een ruime parkeergelegenheid. Koffie/thee met een appelpunt staat voor je klaar. Natuurlijk gaan twee enthousiaste Healey kenners je rondleiden in het enige Healey museum in de wereld.

Na een afwisselende rit door Loosdrecht en de Hooge en Lage Vuursche eindigen we de dag ook hier tegen 17.30 uur. Voor wie vooraf reserveert is er om 18.00 een heerlijk buffet samengesteld door een traiteur uit Hilversum (€ 25 p.p., prijs is exclusief drankjes).

Eerste deel

Om 12.30 uur beginnen we de rit en die zal leiden langs diverse bezienswaardigheden en enkele van de mooiste stukje die de Gooi- en Vechtstreek ons te bieden heeft. Sommige wegen zijn smal, maar er zijn passeerhavens. De totale rit zal ongeveer 60 km zijn met hier en daar een mogelijkheid tot wat extra lusjes.

Kosten

Betalen doe je, zoals je dat inmiddels gewend bent van de GCCC, van tevoren. Leden betalen € 7,50,  introducés € 9,50. Daarbij is inbegrepen koffie/thee en appelgebak en de rondleiding door het museum. Onderweg zijn de stopplaatsen op individuele basis en voor eigen rekening.

(meer…)

GCCC Algemene Ledenvergadering 21 februari

Het jaar 2015 is weer traditiegetrouw  afgesloten en 2016 is ook weer feestelijk ingeluid. Ons eerste officiële GCCC-evenement is de jaarlijkse ALV, de algemene ledenvergadering!

Op deze algemene ledenvergadering blikken we terug op de evenementen van het afgelopen jaar en geven we inzicht in het reilen en zeilen van onze club. Daarnaast zal er een doorkijkje worden gegeven naar de nationale en internationale evenementen van 2016. De Eurotour zal daarin ook aan de orde komen.

Bovendien zal de jaarrekening over 2015 en de  begroting voor 2016 worden gepresenteerd. Uiteraard hebben de aanwezige leden een stem in het vaststellen van de begroting en de contributie over 2017.

Als lid en als partner lid van de GCCC-Benelux ben je vanzelfsprekend welkom en mag je stemmen. De algemene ledenvergadering staat echter niet open voor introducés.

Al met al genoeg reden om naar de algemene ledenvergadering bij Van Roomen klassieke carrosserieën te gaan. Vanzelfsprekend is naast het nuttige van de vergadering ook het een en ander aan interessants te zien bij het bedrijf.

Waar: de algemene ledenvergadering wordt gehouden bij Van Roomen klassieke carrosserieën, Oosterinslag 5E 3871 AL Hoevelaken.

Wanneer: de algemene ledenvergadering vindt plaats op zondag 21 februari 2016.

Open: de deuren gaan open om 12.30 uur.

Begin- en eindtijd: de vergadering start om 13.00 uur en is gepland tot 16:00 uur, daarna is er nog gelegenheid voor een borrel tot uiterlijk 17.00 uur.

Pauze: de pauze is gepland van 14.15-14.45 uur.

Agenda en uitnodiging: de agenda en de uitnodiging zijn per post verspreid.

Meedoen na aanmelden: we zien jullie vanzelfsprekend graag, maar dan wel na aanmelding. Dit in verband met de catering en de hoeveelheid stembriefjes.

Eventuele volmachten ten behoeve van stemming: volmachten voor het stemmen kunnen per e-mail aan het bestuur worden gemaild. Geef in je bericht duidelijk aan welk (partner-)lid gevolmachtigd wordt om namens jou te stemmen. Volmachten kunnen ook voorafgaand aan de algemene ledenvergadering, aan de secretaris of de voorzitter worden overhandigd. Deze volmacht moet dan wel ondertekend zijn.

Honden: Honden zijn welkom, mits zij aangelijnd zijn en geen overlast veroorzaken.