Juicy details in de Betuwe met de GCCC

Begin april komt de natuur weer tot leven na de relatief rustige winterperiode. De prille knoppen springen open en de mooiste bloesem wordt tentoongespreid. De Betuwe is natuurlijk dé plek om fruitbloesem te bekijken. Daarom nemen onze leden Paul en Marchel jullie op 7 april mee naar deze streek.

Niet alleen de fruitbloesem komt aan bod, maar een andere liefhebberij van deze twee mannen. Wijn! Want naast het vele fruit is er ook een mooie wijngaard in de Betuwe te vinden. Daar worden jullie deze dag ontvangen met koffie/thee en wat lekkers. Na dit lekkers vertrekken we voor een toertocht door de omgeving. We zullen hierbij bekende en minder bekende plekken aan doen.

Aan het eind van de toertocht komen we weer bij de wijngaard terug waar dan de gelegenheid is om deze uitgebreid te bekijken middels een zelfstandige rondleiding. Alle sappige details van het maken van wijn komen aan bod. Na de rondleiding is er gelegenheid om de wijnen te proeven voorafgaand aan de BBQ die ook in de wijngaard plaats vindt.

Kosten

Betalen doe je, zoals je dat inmiddels gewend bent van de GCCC van tevoren. Leden betalen € 2,- , introducés € 5,25. Daarbij is inbegrepen koffie/thee en gebak en het bekende routeboekje. Onderweg zijn de stopplaatsen op individuele basis en voor eigen rekening.

BBQ

De dag wordt afgesloten met een BBQ in de wijngaard. Deze zal bestaan uit diverse Betuwse lekkernijen. Ook aan de vegetariërs is gedacht. Geef bij het aanmelden aan dat je de vegetarische optie wenst. De kosten van de BBQ zijn € 25,– p.p.

Aanmelden

Je kon je tot en met 31 maart 2019 aanmelden voor de rit. De inschrijving is gesloten met 123 deelnemers.

Disclaimer

De GCCC is nimmer aansprakelijk voor enige schade die voortvloeit uit of in verband staat met deelname aan een evenement. De deelnemers nemen altijd voor eigen rekening en risico deel aan een evenement. Tijdens de rit worden foto’s en video’s gemaakt. Mocht je daarop niet willen verschijnen, dan ben je daarvoor zelf verantwoordelijk door de fotograaf of filmer vriendelijk te vragen om geen beelden van jou te maken. De foto’s en video’s worden over het algemeen gedeeld op persoonlijke Facebook- en Instagrampagina’s van individuele deelnemers en de GCCC Facebookpagina