Picknickrit Op Hoog Niveau

Aanstaande zondag 21 juli 2019 gaan we niet de lucht in, maar wel “ buurten op hoog niveau” verkennen. We doorkruisen statige lanen, toeren langs Dat is een mooi busje!opulente optrekjes,vergapen ons aan prachtige paleizen en flaneren over één van de mooiste boulevards van de Nederlandse kust. Juist vernieuwd voor deze traditionele jaarlijkse rit! Op de pier is er ook een bungeejumptoren, mocht je kortstondig toch in hogere sferen willen verkeren alvorens een vrije val in het diepe te nemen. Uiteindelijk arriveren we dan op het boerenlandgoed van onze leden Ernst en Piet voor een heerlijke picknick met elegantie, stijl en klasse. Althans, je moet zelf wel je eigen hapjes, drankjes en servies meenemen, dus doe je best en haal alles uit de kast eh.. mand of kofferbak!!

PicknickenOnze gastheren verrassen de mooiste ensembles vaak met prijzen en er is een speciaal Concours d’ Elegance-veld voor de meest speciale, glimmende klassiekers. Dus poets niet alleen jezelf op, maar zeker ook je bolide voor deze zomerse picknickontmoeting!

Waar starten we?

GCCC-ers Ruud en Rob hebben dit keer de prachtige route uitgezet en het bijpassende thema bedacht. Zij verwelkomen iedereen met koffie/ thee en taart vanaf 11 uur op een ruim hotelterras, niet heel ver van onze picknickplek. Dus een stukje met een andere auto meeliften voor de rit is zeker mogelijk! Overigens kun je je oldtimer bij de startlocatie parkeren op gereserveerde parkeerplaatsen.

Wanneer begint de picknick?

Om iedereen de gelegenheid te geven op tijd op de boerderij aan te komen en alles in gereedheid te brengen voor een overheerlijke picknick, is de rit qua lengte iets korter dan je gewoonlijk bij de GCCC gewend bent. Houd wel rekening met enige drukte van andere strandgangers naar en op de boulevard als het erg mooi weer is. Volgens planning zullen we allemaal rond 14 uur onze opwachting kunnen maken in het versgemaaide weiland!

Wat als het regent…?

Piet en Ernst zullen weer zorgen voor tenten om ons te beschermen tegen te overdadig zonlicht. Bij slecht weer kan er altijd uitgeweken worden naar de eigen gezellige schuur bij de boerderij,waar het dan ook zeker goed toeven is. Dus hoog en droog, alom gezelligheid verzekerd!
Kom en schrijf je in voor deze Picknick op Hoog Niveau 😉 Tover iets lekkers en moois uit je hoge hoed. Breng je hoogste etagère mee voor de zelfgemaakte scones. Decoreer je kleed of tafel met luchtballonnen, vliegtuigjes, pilotenpetten, kroonluchters en tiara’s. We maken er weer een classic car-feestje van!

En wat kost het ?

De kosten voor deze rit bedragen 4 euro per persoon voor GCCC-leden en 7 euro voor introducés.
Hiervoor krijg je dus bij de start een kop koffie of thee en gebak plus de routebeschrijving.

Mag mijn hond ook mee?

De trouwe viervoeters zijn van harte welkom op de start- en de picknicklocatie, zolang het baasje ze aangelijnd en onder controle houdt.

Evenementenregeling

Dit evenement is aangemeld voor de evenementenregeling. Dus haal je geschorste youngtimer uit de stalling en verblijd ons met je aanwezigheid!

Disclaimer
De GCCC Benelux sluit elke wijze van schade uit, in welke vorm dan ook. Tijdens de rit worden ook foto’s en video’ s gemaakt. Mocht je dit niet op prijs stellen, dan ben je hiervoor zelf verantwoordelijk door de fotograaf of filmer vriendelijk te vragen om geen beelden van jou of je auto ( nummerplaat) te maken. De foto’s en video’ s worden over het algemeen gedeeld op persoonlijke Facebook- en Instagrampagina’s van individuele deelnemers en de GCCC-Facebookpagina.