Van Zandstrand naar Grasland: GCCC picknickrit

Op zondag 17 juli 2016 vindt weer een picknickrit door Zuid-Holland plaats, dit keer uitgezet door onze leden Jerry en John. Deze afwisselende rit zal traditiegetrouw eindigen op de boerderij van Piet en Ernst, waar je verscheidene lekkernijen, meegebracht door jezelf (en eventueel die van anderen) kan oppeuzelen.

De inschrijving voor deze rit is gesloten. We hebben 103 deelnemers!

Waar verzamelen we?

Jullie zijn welkom  tussen 12.00 en 12.30 uur op het strand van Noordwijk. De precieze locatie wordt per e-mail aan de leden doorgegeven. Wij mogen op het terrein van het restaurant parkeren.  Binnen staat koffie/thee of frisdrank klaar, met vers appelgebak van de Olmenhorst. Je kunt natuurlijk ook eerder komen om van het zandstrand te genieten.

Wat gaan we zoal zien op de route?

Je kunt een leuke, gevarieerde en verrassende route verwachten van ongeveer 70 km.,  die o.a. door De Zilk, Hillegom, Kaag en diverse plaatsjes en landerijen zal gaan. De rit heeft als eindbestemming de boerderij van Piet.

Wat neem je zoal mee voor de picknick?

Tafeltjes, stoeltjes, bestek, kandelaars, servies, champagnekoelers, glazen, fruit, bier, wijn en wat je zelf nog meer kan bedenken.

Prijsjes

Na de rit zullen ieders culinaire lekkernijen voor je picknick door een deskundige jury beoordeeld worden. Ook voor de meest originele uitstalling/decoratie zal een aanmoedigingsprijs uitgereikt worden. We hopen natuurlijk op mooi weer en dat iedereen uit zijn kofferbak zijn tafel en stoelen zal kunnen uitstallen op het grasland. Zo niet, dus bij regen, kunnen we nog altijd een overdekte picknick houden in de schuur van Piet.

Gezelschap

De hond mag mee, mits aangelijnd!! Introducés mogen ook mee, maar die moeten wel van te voren zijn aangemeld.

Kosten

De deelnamekosten voor de picknickrit zijn € 6,50 voor GCCC-leden en voor introducés € 9,00. Betalen doe je, zoals je dat inmiddels gewend bent van de GCCC, van tevoren.

Aanmelden

Wij kunnen ons indenken dat jullie er al net zoveel zin in krijgen als wij om je mooie spulletjes uit te stallen en die kurken te laten knallen. Dus, ga achter je toetsenbord van computer, smartphone of tablet en schrijf je in voor deze leuke en traditionele picknick rit. De laatste dag waarop je je kon aanmelden was zondag 10 juli, nu dus niet meer.

  • Let op: De GCCC sluit bij voorbaat iedere aansprakelijkheid voor welke schade dan ook uit.