Struinen langs Zeeuwse tuinen en duinen

KOUDEKERKE – Op zondag 17 april 2016 zijn jullie van harte welkom voor een afwisselende rit door het Zeeuwse landschap, georganiseerd door onze leden Arnold & Bart. Waren jullie in 2014 nog te gast op Zuid-Beveland, dit keer gaan we het voormalige eiland Walcheren verkennen. Let op! Het beginpunt is niet hetzelfde als het eindpunt! Houd daar dus rekening mee (met meerijden en dergelijke).

Waar begint de rit? 

We verwachten jullie vanaf 11.30 uur in Koudekerke. De precieze locatie wordt de leden in een aparte mail gemeld.  Op het terrein van  de startlocatie is voldoende parkeergelegenheid om onze bolides een plaatsje te geven. Honden zijn er toegestaan, mits aangelijnd uiteraard.

Ontvangst met lunch?

Jullie worden ontvangen met koffie/thee en een buffet van minigebak en voor wie vooraf reserveert is er vanaf 12.00 uur een lunchbuffet, bestaande uit een rijk gevulde vissoep, heerlijke tomatensoep, verse vis- en vleessalade, sauzen, diverse versgebakken pistolets en een heerlijke frisse fruitsalade als toetje.  Voor extra drankjes kun je aan de balie muntjes kopen à € 2,50 (één drankje is 1 muntje, excl. buitenlands gedestilleerd).

Wie niet mee wil lunchen raden we aan om 13.00 uur aanwezig te zijn, zodat we om 13.30 uur gezamenlijk met de rit kunnen starten. Voor jullie staat uiteraard ook koffie/thee en  het buffet van minigebak te wachten!

De rit

Zoals gezegd voert de rit ons door het prachtige Walcherse landschap. Walcheren staat bekend als “De tuin van Zeeland”, vanwege het vele groen en de prachtige buitenplaatsen van de randstedelijke patriciërs en edelen, die vooral rondom Oostkapelle gesitueerd zijn. Maar ook de Zeeuwse hoofdstad Middelburg en het pittoreske Veere worden aangedaan, evenals de stoere boulevard van Vlissingen en het niet te missen Domburg, waar ons nog een verrassing wacht!

En…. waar eindigt de rit?

We eindigen in Middelburg en daar drinken we nog een drankje met een klein hapje. Eventuele extra drankjes zijn voor eigen rekening. Ook kan je daar op eigen kosten eventueel dineren voordat je naar huis rijdt. Honden worden in die locatie binnen helaas niet toegestaan!

Wat kost het?

Ook voor deze rit dien je vooraf te betalen. Deelname aan de rit zonder lunch kost € 10,00 voor leden en € 12,00 voor introducés. Dit is inclusief koffie/thee en het buffet van minigebak bij de start, en een afsluitend drankje met een snackje bij de eindlocatie. Drankmuntjes bij de start kosten € 2,50 per stuk, te kopen aan de balie. Deelname aan het lunchbuffet kost € 13,75 p.p.

Aanmelden

Aanmelden kon uiterlijk op zondag 10 april. Nu dus niet meer! We hebben 91 deelnemers.

Zet je bandjes op spanning, start je geliefde klassieker/youngtimer weer, en geef gas met pit op deze mooie tweede rit. 

Overnachten?

Vind je een dagje Zeeland te kort en wil je er een weekend van maken, dan zijn er genoeg overnachtingsadressen in de omgeving. Allereerst in Huys Ter Schelde. Verder zijn er in Vlissingen diverse andere hotels, meestal gesitueerd aan de Boulevard, zoals het Amadore hotel Arion. Ook leuk is overnachten op het strand. Kijk voor de mogelijkheden op www.strandhuisjes.info. Zowel in Middelburg als Goes zijn er mogelijkheden om te overnachten in één van de Van der Valk hotels. En uiteraard zijn er de vele (mini-)campings waar je je eigen tentje kunt opzetten, zoals www.sint-anthonijshoek.nl (ook met B&B!) of www.minicamping-onsweitje.nl (ook met verhuur stacaravans).

  • Let op: De GCCC sluit bij voorbaat iedere aansprakelijkheid voor welke schade dan ook uit.