Tussen Maas en Duinen

Het is misschien nogal kort dag, maar dankzij Hans, Emiel en Chris is er deze maand toch nog een toertocht! De rit zal op zondag 27 september plaatsvinden.

Hoe ziet de dag eruit?

We starten ergens in Elshout. Zoals gebruikelijk is de ontvangst vanaf 12 uur met koffie/thee met gebak. Om 13 uur zulen we met de rit starten.

Vanuit Elshout gaan we richting Drunen en komen we langs Giersbergen, waar nog een paar mooie oude boerderijen staan en vanaf waar we de duinen in kunnen lopen.

Verder rijden we door Udenhout en Loon op Zand en vanaf daar verlaten we het gebied van de Loonse- en Drunense Duinen en rijden dan via ’s-Gravenmoer en Raamsdonk richting Overdiepse Polder.

Deze polder ligt tussen de Bergsche Maas en het Oude Maasje en dient als waterberging bij hoog water. De boerderijen die daar tussen 2010 en 2015 zijn gebouwd liggen allemaal op terpen.

Van daaruit rijden wij weer terug naar Elshout.

De planning is om rond 17.30 uur weer terug te zijn, waar we (op eigen rekening) nog even kunnen borrelen. Om 18 uur zullen we starten met het diner.

Vanwege de Corona maatregelen kunnen maximaal 80 personen deelnemen aan de rit en maximaal 50 personen zich aanmelden voor het diner.

Omdat de horeca momenteel verplicht is bezoekers te vragen zich te registreren t.b.v. bron- en contactonderzoek en wij hieraan willen meewerken, zal aan het restaurant een lijst met de naam, telefoonnummer en e-mailadres van de deelnemers gegeven worden. Deze lijst zal alleen worden gebruikt bij verdenking van een Corona besmetting en zal na 14 dagen worden vernietigd.

Hoe ziet het diner eruit?

Het diner bestaat uit:

Voorgerecht

  • Tomatensoep volgens oma’s recept (vegetarisch)
  • Garnalen cocktail
  • Carpaccio met pomodori dressing en oude kaas

Hoofdgerecht (inclusief friet en salade)

  • Wiener schnitzel, schnitzel met citroen en gebakken peterselie (ook vegetarisch te bestellen)
  • Champignon de luxe, schnitzel met gebakken champignons en saus (ook vegetarisch te bestellen)
  • Franse schnitzel, schnitzel met brie en honing (ook vegetarisch te bestellen)
  • Zalmfilet uit de oven met krokant laagje van broodkruim en kruiden

Nagerecht

  • IJs met slagroom, twee bolletjes vanille-ijs met slagroom
  • Koffie of thee met heerlijke assortiment koekjes

Bij de Extra opties op het aanmeldformulier kan je aangeven hoeveel Vegetarische schnitzels gewenst zijn.

Wat kost het?

Leden betalen €4,50 en introducees €7,-. Daarbij is inbegrepen koffie/thee met gebak bij de startlocatie. Als je na afloop wilt blijven eten, betaal je daarvoor € 25,- p.p. Dit kan je zoals gewoonlijk tegelijk met je aanmelding aangeven.

Hoe kan ik me aanmelden?

Meld je UITERLIJK dinsdag 22 september aan via het inschrijfformulier. Bij inschrijven via inloggen op de ledensite verleen je de Gay Classic Car Club Benelux toestemming om aan alle andere ingelogde deelnemers van deze rit jouw inschrijfgegevens te versturen. Uiteraard krijg je dan zelf ook een overzicht van de andere ingelogde deelnemers. Ook verleen je toestemming om je gegevens door te geven aan het restaurant t.b.v. Corona bron- en contactonderzoek als dit nodig zou zijn.

Mag mijn hond mee?

Honden zijn mits aangelijnd welkom, maar het liefst niet meer dan 3 en niet te groot, dat geldt voornamelijk voor tijdens het diner.

Evenementenregeling

Helaas was het te kort dag om deze rit aan te melden voor de evenementenregeling.

Disclaimer
De GCCC is nimmer aansprakelijk voor enige schade die voortvloeit uit of in verband staat met deelname aan een evenement. De deelnemers nemen altijd voor eigen rekening en risico deel aan een evenement. Tijdens de rit worden foto’s en video’s gemaakt. Mocht je daarop niet willen verschijnen, dan ben je daarvoor zelf verantwoordelijk door de fotograaf of filmer vriendelijk te vragen om geen beelden van jou te maken. De foto’s en video’s worden over het algemeen gedeeld op persoonlijke Facebook- en Instagrampagina’s van individuele deelnemers en de GCCC Facebookpagina