Algemene Ledenvergadering zondag 8 maart 2020

Na een welverdiende winterslaap, en tussendoor een Nieuwjaarsborrel met Classic Car Pubquiz, kunnen onze leden hun knappe of opgeknapte karren uit de schuren en garages tevoorschijn halen. Want het dagelijkse bestuur van de Gay Classic Car Club Benelux nodigt ieder lid uit voor de Algemene Ledenvergadering van 2020!

Op deze Algemene Ledenvergadering blikken we terug op de evenementen van het afgelopen jaar en geven we inzicht in het reilen en zeilen van onze club. Daarnaast zal er een doorkijkje worden gegeven naar de nationale en internationale evenementen van het komend jaar.

Uiteraard geeft het bestuur ook weer openheid omtrent de financiële situatie van de club en een toelichting op de uitgaven en inkomsten. Uiteraard hebben de aanwezige leden een stem in het vaststellen van de nieuwe begroting van 2020 en van de contributie over 2021. Dit jaar zullen ook de aanbevelingen van de Werkgroep Toekomst GCCC worden gepresenteerd.

Als lid en als partner-lid van de GCCC-Benelux ben je vanzelfsprekend welkom en mag je stemmen. De algemene ledenvergadering staat echter niet open voor introducé(e)s.

De vergadering zal plaatsvinden in de showroom van Visscher PGH Autogroep in Culemborg temidden van nieuwe auto’s, miniaturen en klassieke Franse voitures, want onze gepassioneerde gastheer, de heer Henk Visscher verzamelt zelf graag. In de pauze mogen we zijn bijzonder mooie collectie bekijken. Buiten dat Henk soms zelf muziekconcerten in zijn werkplaats organiseert, maakt hij met zijn echtgenote vaak klassiekerritten in binnen- en buitenland en verhuurt soms zijn vierwielige pareltjes ook nog. Om maar iets te noemen, de bekende wijnboer en tv-persoonlijkheid Ilja Gort heeft de Peugeot 504 Cabriolet van Henk onlangs geleend op zijn tocht door Spanje voor zijn tv-programma “Gort over de Grens”. Misschien dat jullie de firma Visscher ook kennen van de jaarlijkse Franse Auto Dag. In het eerste weekend van augustus staat werkelijk de hele straat voor het pand in Culemborg vol Franse klassiekers en youngtimers. Kijk gerust op de speciale Facebookpagina “Fad’ 20”! Genoeg reden dus om naar deze ALV te komen. Natuurlijk zullen we je ook goed doorgesmeerd houden met warme, koude dranken, broodjes en een hapje.

Waar en wanneer: De Algemene Ledenvergadering wordt dit jaar in Culemborg gehouden op zondag 8 maart 2020. De showroom is geopend vanaf 11.30 uur waar jullie ontvangen zullen worden met koffie/thee en koek.

Begin- en eindtijd: de vergadering start om 12.30 uur. Tussendoor is er een pauze met belegde broodjes plus een kijkje bij de privécollectie van meneer Visscher. Het eind is gepland om 16:30 uur, waarna er nog gelegenheid is voor een borrel tot uiterlijk 17.00 uur.

Agenda en uitnodiging: de agenda en de uitnodiging zijn per post resp. per mail verspreid.

Eventuele volmachten ten behoeve van stemming: volmachten voor het stemmen kunnen per e-mail aan het bestuur worden gemaild. Geef in je bericht duidelijk aan welk (partner-)lid gevolmachtigd wordt om namens jou te stemmen. Volmachten kunnen ook voorafgaand aan de algemene ledenvergadering, aan de secretaris of de voorzitter worden overhandigd. Deze volmacht moet dan wel ondertekend zijn.

Honden: Honden zijn welkom, mits zij aangelijnd zijn en onder controle.