GCCC evenementen tot 1 september

Update (2 juli 2020)

Beste leden,

Zoals de meesten nu vast wel weten, zijn de maatregelen, eerder dan eerst verwacht, versoepeld.

Dit betekent dat we vanaf nu weer evenementen kunnen organiseren. Waarvan de eerste de traditionele Picknickrit zal zijn.

We hopen velen van jullie dan ook weer mogen te verwelkomen.

Helaas hebben de Sweet Trip en de Eurotour dit jaar geen doorgang kunnen vinden, maar de Rainbow Tour van Ledorga gaat door, zoals het er nu uitziet.

Wij gaan er van uit dat de rest van de geplande evenementen door kunnen gaan en jullie daar dan ook weer te kunnen zien.

Blijf wel alert, houd rekening met elkaar en blijf gezond!

Tot ziens!

Het dagelijks bestuur van de GCCC

Fred, Jerry, Marchel, Rob en Warner.

_______________________________________________________________________________________

Beste leden,

Wij hopen dat iedereen nog gezond en wel is.

De meesten, zo niet iedereen van jullie zullen de persconferentie van 21 april gevolgd hebben.

Helaas betekent dit dus dat de maatregelen wat betreft o.a. het samenkomen van groepen en horeca nog steeds van kracht zijn.

Ook is er natuurlijk de evenementenstop tot 1 september, wat betekent dat er geen GCCC-evenementen gehouden zullen worden deze datum. Ook de internationale evenementen, de Sweet Trip en Eurotour, zijn afgelast, maar hopelijk kan de Rainbowtour wel doorgaan.

Maar voor wie zich, na de grote schoonmaak, het klussen in huis, de herinrichting van de tuin en alle verschillende soorten toiletpapier al in huis heeft, nu verveelt, is er goed nieuws:

Sinds kort heeft onze GCCC-website een nieuwe pagina met routebeschrijvingen van voorgaande evenementen. Deze kunnen jullie gebruiken als je old- of youngtimer een keertje van stal moet.

Momenteel kunnen jullie kiezen uit ongeveer 25 routes, die te vinden zijn in het besloten gedeelte van de GCCC-website: Nog een reden om een account aan te maken!

Heb je nog geen account en/of heb je nog een routebeschrijving (als PDF-bestand) die er nog niet tussen staat: stuur dan een mail naar info@gccc.nl.

Houd wel rekening met het volgende:

  • Als jullie besluiten met andere leden te gaan rijden: denk er aan dat er opgetreden kan worden bij groepen van 3 of meer personen wanneer er geen 1,5m aftsand gehouden wordt.
  • Neem eten en drinken mee voor onderweg, aangezien de meeste horeca nog steeds gesloten is.
  • De routebeschrijvingen zijn niet recent. De mogelijkheid bestaat dus dat er bijvoorbeeld wegen zijn afgesloten.

Als je een mooie rit hebt gemaakt: voel je vrij om dit te delen met onze andere leden via onze Facebook pagina.

Wij hopen dat jullie zo toch nog van jullie old- of youngtimer kunnen genieten, maar blijf op jezelf en anderen letten, zodat we elkaar over een tijdje in goede gezondheid weer mogen zien.

Het dagelijks bestuur van de GCCC.

Fred, Jerry, Marchel, Rob en Warner.