DE GCCC NIEUWJAARSBORREL …………MET PUBQUIZ!

Zoals inmiddels traditie is geworden,  trappen we het nieuwe toerjaar af met de Nieuwjaarsborrel op de laatste zondag van de eerste maand. En dus nodigt het bestuur van de Gay Classic Car Club Benelux jullie graag uit voor een gezellige borrel, waar we samen terug kunnen kijken op een  geslaagd jaar en  gaan proosten op een voorspoedig begin van de “Twenties”! 2020 wordt vast weer een mooi jaar met ontspannen, leuke evenementen in Nederland en België.

Als je je mede-autovrienden al een tijdje niet gezien mocht hebben en met ze bij wilt praten, dan is dit  natuurlijk de beste gelegenheid daarvoor.

Waar gebeurt het en wanneer?

Komt dus allen op zondag 26 januari 2020 om 13.30 uur naar ons welbekende plekje aan het water, waar onze wagens zo fotogeniek geparkeerd kunnen worden! Het adres krijg je bij aanmelding en per email.  Een kopje koffie of thee en gebak zijn inclusief alsmede een glas feestbubbels. Het bestuur biedt ook enige hapjes aan. Daarna kunnen we gebruik maken van onze eigen consumptiekaarten.

Classic Car Pubquiz

Ook al rijden we in oude auto’s, onze club is wel hipper dan de gemiddelde autoclub! Vandaar dat het bestuur middels een pubquiz haar GCCC-leden graag wil uittesten of ze ECHT zoveel van classic cars, nieuws en andere feiten afweten. Dit zal gebeuren onder leiding van een echte Quiz-mistress en haar assistent-presentator. Natuurlijk kun je per team of tafel meedoen en de hoofdprijs winnen!

Evenementenregeling

De evenementenregeling geldt echter niet, aangezien het hier geen rit betreft.

Kosten

De deelnamekosten voor deze nieuwjaarsborrel zijn 8 euro 50 voor leden en 12 euro voor introducé(e)s.

Aanmelden

Meld je aan!! We hopen jullie te zien aanstaande zondag 26 januari, met je classic car (als het weer en de pekel op de weg meevallen) of kom met je bijzondere bolide. Vanwege de beschikbare ruimte in onze locatie kunnen zich maximaal 60 deelnemers voor deze Nieuwjaarsborrel aanmelden.

De uiterste datum om in te schrijven (door de link achter de aanmeldbutton) is 19 januari 2020.

Viervoeters

Honden kunnen worden meegenomen, mits onder controle en aangelijnd.

Disclaimer
De GCCC Benelux is nimmer aansprakelijk voor enige schade  die voortvloeit uit of in verband met deelname aan een evenement. De deelnemers nemen altijd  voor eigen rekening en risico deel aan een evenement. Tijdens de rit worden ook foto’s en video’s gemaakt. Mocht je dit niet op prijs stellen, dan ben je hiervoor zelf verantwoordelijk door de fotograaf of filmer vriendelijk  te vragen om geen beelden van jou te maken. De foto’s  en video’ s worden over het algemeen gedeeld  op persoonlijke Facebook- en Instagrampagina’s van individuele deelnemers en de GCCC Facebookpagina.