Annulering evenementen

Lieve classic car vrienden,

Het zijn heftige tijden.

Twee weken geleden op onze Algemene Ledenvergadering in Culemborg deden we nog een beetje lacherig over het “geen hand geven”. Inmiddels zijn we twee weken verder en worden we geconfronteerd met nieuwe maatregelen en een nieuwe realiteit.
Om meer besmettingen en overlijdens van kwetsbaren onder ons te voorkomen, moeten we ons sociaal distantiëren en binnen blijven. Volg dus goed de overheidsrichtlijnen op.

Helaas betekent dit dat grote evenementen, zoals het Eurovisie Songfestival, de Grand Prix van Nederland, de Gay Pride Utrecht, maar ook diverse oldtimer evenementen worden afgelast.

Vanzelfsprekend neemt het bestuur ook haar verantwoordelijkheid hierin.

Dit betekent dus dat de eerste rit van het seizoen op zondag 19 april 2020 verplaatst zal worden naar zondag 20 december 2020, dit na overleg met organisatoren, Erik en Aldrin. Of de komende ritten in mei en juni door zullen gaan, is afhankelijk hoe de situatie zich verder zal ontwikkelen.
We hopen natuurlijk dat de ritten wel kunnen plaatsvinden, maar hierover zullen jullie nog bericht van ons krijgen.

Wat betreft de internationale evenementen is al wel bekend dat de Eurotour 2020, die eind mei georganiseerd zou worden door onze Duitse zusterclub Queerlenker, verschoven wordt naar 2021. Onze Eurotour zal dan naar een later jaar worden uitgesteld.

Wanneer er meer informatie is van Aldrin, onze internationale contactpersoon, over de Eurotour en de Sweet Trip, zal dit natuurlijk worden doorgegeven.

Zolang we nog op de weg mogen rijden zonder speciaal document; neem het ervan, alleen of met je partner in je mooie oldtimer. En voor de handigen onder ons is het nu misschien ook een mooie gelegenheid om uitgesteld onderhoud te plegen, als je de luxe hebt dat jouw wagen bij je thuis staat.

We kunnen natuurlijk ook met elkaar in contact blijven via de ledensite, via Facebook (openbaar: Gay Classic Car Club Benelux en de besloten versie: GCCC) of gewoon telefonisch.

We hopen jullie weer spoedig in goede gezondheid te zien en de motoren weer te horen ronken.

Besteed je dagen goed, let op jezelf en je naasten en blijf gezond!

Het dagelijkse bestuur van de Gay Classic Car Club Benelux,

Fred, Jerry, Marchel, Rob en Warner