Stoom op de bollen

Het heeft even geduurd, maar nu kunnen jullie op zondag 7 april aanstaande toch echt gaan genieten van de eerste rit van het jaar georganiseerd door Fred en Alexander!

Omdat het weekend bij Waterloo, België, ter ere van het 50-jarig jubileum van Waterloo van ABBA, helaas niet goed van de grond kwam, komt er nu dus een ander programma. Onze excuses voor de verlate berichtgeving.

We worden dus vanaf 11 uur ergens in Valkenburg (ZH) verwelkomd met koffie/thee en gebak.

De rit zal ons voeren door het duingebied richting Katwijk aan Zee, langs bollenvelden, waarbij je mooie foto’s van je bolide tussen de kleurrijke bloemen kunt maken! Houdt bij mooi weer wel rekening met fietsers en andere weggebruikers, want dan zal het behoorlijk druk zijn op de weg. Uiteindelijk zullen we rond 17.30 uur eindigen bij een restaurant in Vogelenzang om te borrelen en even gezellig met elkaar te kletsen.

Voor wie wil blijven voor het diner, is er een driegangen menu wat rond 18.30 uur zal starten.

De kosten van het driegangenmenu zijn €34,50 p.p. en bestaat uit:

Voorgerecht
– Pompoensoepje
– Carpaccio ossenhaas

Hoofdgerecht
– Varkenshaas-saté
– Koolvis Filet met Gambakroketjes en gegrilde groente
– Geitenkaassalade
– Vegan truffelpasta

Dessert
– Dame blanche

Oh ja! Als je van uitdagingen houdt, kan je tijdens de rit ook nog meedoen aan een puzzel met leuke, kleine prijzen die aan het eind van de rit in restaurant Vogelensangh zullen worden uitgereikt.

Uiteraard zijn honden welkom, mits opgevoed en aangelijnd.

Het bedrag per lid is €21,- per persoon. LET OP! Dit is dus inclusief de toegang tot de Stoomtram, het museum en de koffie/thee met gebak. Introducés betalen €24,- per persoon.

Aanmelden kon t/m uiterlijk zondag 31 maart.

We hopen jullie in grote getale te mogen verwelkomen op de eerste rit van het jaar.

Disclaimer
De GCCC sluit elke wijze van schade uit, in welke vorm dan ook. Tijdens de rit worden ook foto’s en video’s gemaakt. Mocht je dit niet op prijs stellen, dan ben je hiervoor zelf verantwoordelijk door de fotograaf of filmer vriendelijk te vragen om geen beelden van jou of je auto (nummerplaat) te maken. De foto’s en video’s worden over het algemeen gedeeld op persoonlijke Facebook- en Instagrampagina’s van individuele deelnemers en de GCCC Facebookpagina.