Nieuwjaarsborrel 2024

Image by FreepikNu Kerst en Oud & Nieuw achter ons liggen, is de periode van de nieuwjaarsborrels aangekomen. Graag nodigt het bestuur jullie dus uit op de Nieuwjaarsborrel 2024.

We zetten deze mooie traditie voort en heffen samen het glas op zondag 21 januari ergens aan de rand van Utrecht.
 

Deze prachtige locatie ontvangt ons met een vrije bar van 16 tot 18 uur zodat we het afgelopen en komende jaar bij een hapje en een drankje kunnen bespreken en eens buiten een rit om met elkaar kunnen bijpraten. Ook zullen we een tipje van de sluier oplichten over wat we in 2024 allemaal samen gaan doen en dat belooft nu al heel wat!

Wat kost het?
Voor een luttele € 15 p.p. voor zowel leden als introducé(e)s (de GCCC zal het restant van de kosten bijdragen) worden we 2 uur lang door hen in de watten gelegd in dit unieke kader en maken we er mooie start van het nieuwe jaar van.

En onze viervoeters?
Jullie trouwe viervoeter is ook welkom, mits opgevoed en aangelijnd.

Inschrijven kon tot uiterlijk zondag 14 januari.

Evenementenregeling
Dit evenement is niet aangemeld voor de evenementenregeling.

Zoals jullie weten zijn het de leden die de club maken dus verwachten we jullie in groten getale (met de oldtimer?) op deze aftrap van 2024!

Tot dan!

Het bestuur: Mick, Rob, Cees, Jerry en Wilfried

Disclaimer

De GCCC sluit elke wijze van schade uit, in welke vorm dan ook. Tijdens de rit worden ook foto’s en video’s gemaakt. Mocht je dit niet op prijs stellen, dan ben je hiervoor zelf verantwoordelijk door de fotograaf of filmer vriendelijk te vragen om geen beelden van jou of je auto (nummerplaat) te maken. De foto’s en video’s worden over het algemeen gedeeld op persoonlijke Facebook- en Instagrampagina’s van individuele deelnemers en de GCCC Facebookpagina.