Aanmelden GCCC-rit

Via onderstaande link kun je je aanmelden voor het Klassiekers in de Kempen weekend van 20 t/m 22 september.

Vooraf betalen bij evenementen

In 2014 zijn we begonnen met vooraf betalen bij evenementen. Dat is ons goed bevallen en we hebben ook van diverse deelnemers positieve reacties gehad. Daarom blijven we dit doen. Wil je de achtergrond weten, dan kun je die hieronder lezen. En anders kun je direct naar beneden voor de links naar de aanmeldformulieren.

Waarom vooraf betalen?

De GCCC is langzamerhand een aardig grote club geworden en de deelnemersaantallen per evenement zijn de laatste jaren toegenomen. Dat is uiteraard een heel mooie ontwikkeling waar we erg blij mee zijn, maar het stelt ons wel voor wat extra logistieke problemen. Eén daarvan is de vaak nogal hectische en langdurige situatie bij de inschrijving. Er zit een grote tijdsspanne tussen de inschrijvingen van de eerste deelnemer en de laatste. Dat betekent dat degene die de inschrijving doet, de hele tijd binnen achter de laptop zit.

Het gaat bovendien om een aardig bedrag aan geld en met het wisselen en ter plekke tellen daarvan kan er in de drukte gemakkelijk iets fout gaan. Nog een probleem is dat diezelfde persoon de hele middag met dat bedrag aan contant geld op zak loopt om daarmee de diners te gaan betalen, iets dat ook minder gewenst is. Vóór de rit de diners aan het restaurant betalen werkt ook niet omdat dat zoveel tijd kost dat die persoon dan ver achter de andere deelnemers vertrekt. Dan rijdt hij de eerste helft van de rit zonder de anderen te ontmoeten.

Deze problemen kunnen opgelost worden door vooraf te gaan betalen voor een evenement. Het is overigens iets dat bij veel andere clubs ook wordt gedaan. Bij de inschrijving op de dag zelf hoeft dan alleen gecheckt te worden wie aanwezig is waarop je gelijk een routebeschrijving en consumptiebonnen krijgt. Het is gebleken dat daarmee de druk op degene die de inschrijving doet aanzienlijk is verminderd.

Wat betekent dit nu in de praktijk?

Als je je gaat aanmelden via onze website reken je gelijk even uit hoeveel maal je de lid- en/of de introducéprijs moet betalen plus eventueel het aantal diners of lunches dat je wenst. Het totaal maak je dan gelijk na je aanmelding over op rekeningnummer NL23 INGB 0006 3914 21 van de GCCC. De benodigde gegevens staan ook op de bevestiging die je bij het aanmelden automatisch krijgt.

Alvast heel erg bedankt voor jullie medewerking!

Als je je geschorste oldtimer wilt aanmelden voor de evenementenregeling, kan dat via deze link naar het formulier.