Gastenboek

Je kunt hier een reactie plaatsen. De reactiebox staat onderaan de pagina. Om spam te voorkomen moet je reactie eerst goedgekeurd worden door de webmaster.

Let op: gebruik in je reactie geen achternamen, behalve je eigen als je dat wilt. De GCCC is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties.

205 gedachtes over “Gastenboek”

 1. dag allemaal, op 8 maart even op bezoek geweest in Culemborg, vóór de ALV. om kennis te maken met de club. zien of ik me er thuis zou kunnen voelen. wat schetst mijn verbazing, ik kom er gewoon 3 bekenden tegen. gezellige babbel! niet met heel veel mensen gesproken eigenlijk, ook wel jammer. en heeft de club een nieuw lid? ik denk het wel. maar met alle uitstel van evenementen, stel ik het ook nog even uit. rare tijden zijn het. in de hoop dat de 2e helft van dit jaar alles weer min of meer zijn gangetje zal gaan, hoop ik jullie ergens op een evenement te treffen. houdoe! Paul

 2. Beste organisatoren en medeleden,

  Vandaag meegedaan aan de toerrit door het prachtige Drentse landschap. Wederom goed georganiseerd (waarvoor hartelijk dank!) en ook leuk gepraat met medeleden. Iedereen bedankt, het was weer een topdagj…
  Met hartelijke groet en tot een volgende keer,

  françois en adriaan

 3. Hoi hoi,
  Vandaag meegedaan aan de toerrit door de Hoeksewaard. Het was onze eerste keer en we willen (nogmaals) onze complimenten uiten aan diegene(n) die de rit georganiseerd hebben. Echt gaaf; dank je wel! Wij hebben een topdag gehad.

  t Is voor ons een erg leuke combinatie, gay zijn en klassieke auto’s en we gaan heel graag een volgende keer weer mee.
  Met hartelijke groet en tot ziens,
  françois en adriaan

 4. Hallo mede oldtimer-limefhebbers,

  Weet nu niet of het gastenboek hiervoor de uitgelezen plek is, maar bij deze even een kort berichtje om ons even voor te stellen;

  Wij zijn Marc (50) en Cas (49) en wonen in het Twentse Borne in een verbouwde boerderij uit 1642.
  Inmiddels 26 jaar bij elkaar, en ex-bezitters van een Spitfire MKII uit 1967 waarmee we in 1993 al een keer lid zijn geweest van de GCCC!

  Sinds november vorig jaar, na een landelijke zoektocht van een jaartje of wat, de trotse bezitters van een ’86 560SL.
  VEMU, Janita, Hofman en o.a. The Gallery bezocht, en uiteindelijk bij Schipper Classic Cars in Almelo onze Benz gevonden.
  Het is een goudkleurige (Champagne) geworden met donker bruin leer
  De Benz heeft z’n hele leven mogen vertoeven in het zonnige Hollywood, en is medio vorig jaar op de boot gezet.
  Auto is nog origineel, is volgens de taxateur nog in top-conditie, en in principe klaar om de rest van z’n leven in NL rond te tuffen.
  Op een nieuwe “oude” radio, een windscherm en een originele First Aid Kit na, hoeft er weinig aan te gebeuren.

  We kojken uit naar de eerste meeting in het voorjaar, dan komt de Benz weer uit de winterstalling!

  Met vriendelijke groet,
  Marc ten Berge & Caspar Rientjes

 5. Het vinden van een sleutelruimte is niet altijd eenvoudig. Zelf ben ik een Ford aan het restaureren, en door omstandigheden ben ik nu hoofdhuurder van een aardige sleutelruimte geworden, in Veldhoven. Er is ruimte voor nog 1 of 2 oldtimers.

  De voordelen zijn duidelijk: geisoleerde en droge stalling, met water en krachtstroom, 24/7 sleutelgelegeheid, delen van kennis, handjes, gereedschap, koffie en gezelligheid. Dingen als slijpen lassen en spuiten kan voor incidentele reparaties, maar het moet geen metaalwerkplaats worden. De huurprijs bedraagt 100 Euro per plek per maand (en ik verdien hier niets aan en betaal eenzelfde bedrag voor mijn eigen stukje)

  Is er een mogelijkheid om dit aanbod bij de leden AKK bekend te maken? Belangstellenden kunnen met mij in contact komen, op 06 2301 3039 en michiel.willemse@gmail.com

 6. Ik heb zondag genoten van al die mooie oldtimers tijdens jullie tussenstop in Leiden. Hoop dat jullie het in Leiden naar jullie zin hebben gehad. Op mijn site een verslagje en een korte fotoslideshow en filmpje.
  Groetjes,
  Emile.

 7. Nogmaals hartelijk dank aan Arnold en Bart voor de heerlijke dag struinen op walcheren.
  eric en henk

 8. Zevende Puttense Automobielparade
  Voor de zevende keer zal 2 juli de Puttense Automobielparade georganiseerd worden, een dag met Oldtimers, Oldtimer trucks , Amerikanen ,Show trucks , Dealerplein , Artiesten en nog veel meer . Dit alles vind plaats midden in het Centrum van Putten met een compleet truckersdorp op zich , 2 pleinen vol trucks , een plein waar je de oldtimers tegen komt maar ook de straten staan bol van de auto’s . Heb jij een voertuig dat hierbij past vraag dan een inschrijfformulier aan en schrijf je gratis in.
  joopploeg@solcon.nl http://www.puttenseautomobielparade.nl

 9. Lieve Oldtimervrienden,

  dank jullie wel voor jullie opmerkelijk bezoek gisteren in De Schuur van Mie Tracteur te Rijkevorsel (België), waar het Kerst Museum stond opgesteld, en waar het startsein werd gegeven voor de fotozoektocht ter gelegenheid van jullie 8e Kerstallentrip! Ik heb er alvast volop van genoten, van jullie prachtige Oldtimers, voor de getoonde interesse, jullie warme vriendschapjes, de spontane glimlachjes op jullie gezichten, de gulle complimenten! Dank jullie wel! Alvast nog een gelukkig en gezond Nieuwjaar! Het ga jullie goed! Nog even meegeven dat de officiële opening van Plattelandsmuseum ‘De Schuur’ op 22 mei 2016 plaats vindt! Iedereen is ook dan, uiteraard méér dan welkom!

  Met ronkende groetjes,
  Mie Tracteur…

 10. lees net in de ANTWERP PRIDE GUIDE 2015 jullie artikel en maak me gelijk lid .. tot binnenkort !!
  jupeke

 11. Dag Marchel en Paul,
  Was een fijne dag in Limburg, mooie omgeving van de rit. En fijn en sfeervol restaurant.
  Jammer dat wij en vele andere oldtimer bezitters van de overheid niet mogen rijden in december, januari en februari. Wil met GCCC altijd graag in mijn Oldsmobile Toronado1986, benzine auto, rijden, b.v. kerst rit. Maar Mag van de huidige overheid helaas niet meer.

 12. Paul en Marchel,

  afgelopen zondag hebben wij ondanks dat het weer niet meewerkte toch een hele leuke dag gehad.
  De rit die jullie uitgezet hadden was heel mooi en afwisselend en het bezoek aan het museum leuk, je ging echt terug in de tijd.
  Ook het diner na afloop was zeer de moeite waard.
  Wij en ik denk de meeste van ons kijken terug op een geslaagd bezoek aan Limburg.

  Groeten,
  Emiel en Hans

 13. Voor de eerste keer was ik navigator ipv driver.
  Complimenten voor de heldere aanwijzingen en de extra informatie voor een mooie tocht.
  En wat een Koninklijke ontvangst bij Dagevos voor als deze Queens

 14. Arnold en Bart

  wij hebben genoten van een hele leuke dag, een mooie afwisselende route door het mooie Zeeuwse land, maar het echte hoogtepunt voor ons was het bezoek dat jullie geregeld hadden bij Han Dagevos!!

  Nogmaals bedankt.

  Emiel en Hans

 15. vandaag met de b-Kadett meegereden met de zeelandrit “met je oude bak door de zak”, leuke rit, goed georganiseerd. Top om in de privé collectie te mogen kijken en de traktatie daar: oesters met bubbels!
  Bedankt voor de organisatie!

 16. Zijn er stoere mannen die van 11 op 12 oktober willen kamperen in Zeeland? er is daar een minicamping “Zwartenburg” Ik ben van plan daar met het campertje heen te gaan. het zou leuk zijn als we daar met meer heen gaan. groeten Freek.

 17. Lieve mensen,

  Wij gaan trouwen in mei 2015. Het is mijn vriend altijd zijn droom geweest om in een mooie sportauto te kunnen rijden. Dit zou ik heel graag als verrassing voor hem willen doen, alleen hebben we helaas het budget hier niet voor. Zelf wonen we in Utrecht, dus het is wel het handigst als de auto in regio Utrecht staat. We gaan trouwen in ‘het mooie’ Zeist. We zouden als het kan de auto voor een halve dag willen lenen, waarschijnlijk 6,5 uur. Ik hoop dat ik samen met u deze droom in werkelijkheid kan laten komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 + twee =