Take a ride In the Antwerp Pride!

ANTWERP PRIDE – 8/9 AUGUSTUS 2015

Heb jij ook zin om je (roze) trots mee te nemen voor een lekker weekend bij onze zuiderburen?

Dat kan! Onze leden Con,  Koos en Mark hebben samen met Ludo  een heel leuk weekend geregeld – niet geheel toevallig samenvallend met de Antwerpse Pride  –  waarbij we zelfs vooraan in de Antwerp pride meerijden. Zie je het al voor je? Jij met je partner rijdend door het mooie Antwerpen met publiek over de Antwerpse Scheldekaaien? Veel bekijks, dat spreekt. Wie houdt er nou niet van een mooi model? Niet alleen je oldtimer mag mee, ook een (geschorste) youngtimer mag, nu ook dit weekend geheel voor de evenementenregeling is aangemeld. Dat zijn dus twee volle dagen!

Leuk, maar je kunt niet beide dagen?

Geen probleem, je kunt je ook aanmelden alleen voor de zaterdag, al of niet met diner.

Red & Blue

Naast het bewegen van je ledematen om te manoeuvreren, kun je vanzelfsprekend ook je hele lichaam laten bewegen op de dansvloer bij onder meer the Red & Blue. Show your moves and get your grooves. En dat niet alleen; ook kun je nog lekker feesten bij Wave. Dus…..doe jezelf en een ander plezier en trek een mooie outfit aan en ga lekker swingen, grooven, moven, grinden etc….

Het draait in dit weekend immers niet alleen om onze geliefde oude voitures, ook onze andere, gezamenlijke  roots komen nu aan bod. We hebben een tamelijk (vol) georganiseerd programma, met ritten en feesten en laten daarbij ook jou de keuze om te feesten of toch te rijden. Voor ieder wat wils, niet waar. Na het rijden kun je dan vanzelfsprekend onder het genot van een drankje uitblazen of je onderdompelen in het feestgewoel.

Op zondagmiddag kun je dan uiteindelijk ook zelf beslissen of je naar huis gaat of nog even van de zuidelijke gastvrijheid geniet.

Wat kun je zoal verwachten?

Hotel

We hebben 30 kamers gereserveerd (optie tot 1 juni, daarna volgens beschikbaarheid) in het **** Theater Hotel, Arenbergstraat 30, 2000 Antwerpen, België, info@theater-hotel.be.

Kamers

De elegante en ruime kamers zijn voorzien van een minibar, kabeltelevisie, pay-tv, broekenpers, koffie & thee faciliteiten en digitale safe. Tevens is er draadloze internet-wifi. Het Theater Hotel ligt in het historisch centrum van Antwerpen, vlakbij de prachtige Bourlaschouwburg en het wereldbekende Rubenshuis, centraal in de theaterwijk tussen leuke boetieks, cafés en bistro’s. Het ligt ook op loopafstand van de diverse feestlocaties van de Pride.

De prijs per kamer (2 personen) is € 90.00 incl. ontbijt, excl. €2.40 city taks. (Een eventuele extra nacht eveneens € 90.00 incl ontbijt, excl. €2.40 city taks). Honden: € 12,50 (maar mogen niet in het restaurant).

Parkeren

Alleen op zaterdagochtend kan gebruik gemaakt worden van de betalende publieke parkeergelegenheid Arenberg met rechtstreekse toegang tot het hotel. De Arenberg Parking blijft er natuurlijk, maar op zondagochtend kunnen de auto’s pas om 14.00 uur de Arenberg Parking verlaten, in verband met de Vogelenmarkt op zondagochtend vlak voor de uitgang van die parking. Daarom kunnen we onze auto’s in de nacht van zaterdag op zondag parkeren in de parking aan de andere kant van het Theaterplein. Bij die parkeergarage aan de andere kant van het plein kun je wel in- en uitrijden. Deze wordt ’s nachts uit veiligheidsoverwegingen ook afgesloten (parkeren tegen dagtarief € 18.-).

Evenementenregeling

Zoals gemeld kon je je via het inschrijfformulier aanmelden voor de evenementenregeling (2 dagen!)

Onderaan deze aankondiging vind je de procedure om mee te doen met dit evenement.

Programma van dag tot dag

(wijzigingen voorbehouden)

zaterdag 8 augustus 2015 (Glorious Saturday)

10.00 -11.00 uur Ontvangst en inschrijven in Theater Hotel. Je wordt ontvangen met koffie en koeken (LET OP: aanvangstijd iets vervroegd !!!)

Uiterlijk 11.00 uur         Vertrek vanaf hotel met auto’s naar het “Schoon Verdiep” in het Stadhuis; 11.15 moet iedereen op straat staan.

12.00 -13.00 uur              Ontvangst door de Stad Antwerpen

13.00 uur                            Vertrek naar Startpunt Gay Pride

14.00 uur                            Vertrek in colonne vóór Gay Pride uit (max. 30 km/u)

…..uur???                             Aankomst op het Steenplein. Parkeren auto’s op het (afgesloten) terrein van de Cruise Terminal (bewaakt parkeren voorzien tot 23 uur). Vanaf deze plek kun je de Pride langs zien komen

15.00 uur                       Begin van het Wave Feest op het Steenplein

ca. 15.00 uur                       Voor degenen die willen (en misschien hun trommelvliezen wat willen sparen….) een rit in en rond Antwerpen

Auto parkeren in Parking Theaterplein

19.30 uur                       Aanvang diner

daarna:                             Vrij om naar eigen wens in te vullen, iedereen is tot in de kleine uurtjes welkom bij the Red & Blue en bij een aantal andere holebi-gelegenheden (GCCC-leden hebben dan gratis toegang).

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

MENU

zaterdag 8 augustus Theater Hotel

voorgerechten:

duo van kaas- en garnalenkroketten met fris slaatje, of

salade van witte kool, appel en walnoten, gerookte ham en schilfers van ganzenlever, of

gegratineerde aubergines met tomaat en fris slaatje (veg.)

hoofdgerechten:

rog met zure sjalotjes, spek en gribichesaus (zilveruitjes, augurken, kappertjes), of

reerugbiefstukjes met rode portsaus, shii-take en oesterzwammen, of

stoofpotje van groenten (groene en witte asperge, paksoi, raapjes, bloemkool en erwtjes) met parmezaanschilfers (veg.)

nagerechten:

tartufo, of

chocoladedessert met speculoossaus

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

zondag 9 augustus 2015 (Magnificent Sunday)

10.00 uur                       Start ochtendrit vanaf de Parking Theaterplein

12.30 uur                       Lunch bij Volksabdij in Ossendrecht

14.45 uur                       Einde rit. Auto’s kunnen opnieuw bewaakt geparkeerd worden op het terrein van de Cruise Terminal

15.00 uur                       Sluitingsfeest op de Grote Markt

Zelf te bepalen             Terugreis naar huis

Hoe meld je je aan?

De aanmeldingstermijn is inmiddels verstreken.

De uiterste datum voor aanmelden hebben we iets eerder moeten stellen dan eerst aangekondigd, omdat er voldoende tijd nodig moet zijn voor het produceren van rallyschilden. Aanmelden was mogelijk tot uiterlijk 21 juli.  Zoals gezegd, de hoteloptie eindigde op 1 juni, daarna waren de hotelkamers op basis van beschikbaarheid.

Via het speciale aanmeldingsformulier op de GCCC-site konden de menukeuzes doorgegeven worden. Vervolgens moest  € 47.- voor leden of € 50.- voor introducés  worden overgemaakt op de  GCCC-rekening IBAN: NL23 INGB 0006391421 te Eerbeek, Nederland. Dat was voor de koffie met lekkers, diner op zaterdagavond en lunch incl. koffie op zondagmiddag. Drankjes en parkeren voor eigen rekening.

Een unieke kans dus voor jou en je voiture om te schitteren – show your (p)ride!

  • Let op: Deelname is voor eigen risico. De GCCC sluit bij voorbaat iedere aansprakelijkheid voor welke schade dan ook uit.