Gastenboek

Je kunt hier een reactie plaatsen. De reactiebox staat onderaan de pagina. Om spam te voorkomen moet je reactie eerst goedgekeurd worden door de webmaster.

Let op: gebruik in je reactie geen achternamen, behalve je eigen als je dat wilt. De GCCC is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties.

207 gedachtes over “Gastenboek”

 1. Zet je tent op in Hardegarijp! Kom zaterdag voor de rit op zondag 18 mei al naar Friesland. Lekker in de buitenlucht barbecuen met een flesje wijn. Vlakbij het vertrekpunt is een boerderijcamping, de Johannahoeve (www.johanna-hoeve.nl). Lijkt het je wat? Meld je aan op kampereninfriesland@mustang66.nl

 2. Hoi Emiel en Hans,

  Bedankt voor jullie positieve commentaar, we zijn blij dat zo veel mensen er van genoten hebben.

  Groetjes,

  Daniel en Mark.

 3. Hoi Daniël & Mark,

  wij willen jullie bedanken voor de mooie en leuke rit van afgelopen zondag. Jullie hadden een mooie route uitgezet en het weer deed de rest!
  Wij vonden het alleen jammer dat we niet met een klassieker konden rijden en dat wij niet konden blijven eten.

  Groeten
  Emiel en Hans

 4. Ha Daniël & Mark,
  Dank voor het organiseren van een geslaagde eerste rit van het seizoen. Mooie route en heel gezellig. Deze rit werd voor ons extra leuk omdat het voor ons de eerste GCCC-rit in de Rover 216 met het dak open was!

 5. Con en Koos,

  bij deze hartelijk dank voor de mooie rit, wij hebben weer een leuke dag gehad met leuke mensen. We hadden aan Erik een gezellige reisgenoot en door het lekkere weer hebben we bijna de hele rit open kunnen rijden!

  Groeten,
  Emiel en Hans

 6. Beste organisatoren van de Kerststallenrit 2013, heel veel dan voor de leuke dag die jullie ons hebben bezorgd. We konden gezien het weer zelfs met onze gele kanarie ( Fiat) komen. Het weer was goed, de auto’s afwisselend en de opkomst bestond alleen maar uit gezellige mensen. We hebben een gezellige dag gehad, bedankt.

  Foto’s staan in het fotoalbum op de ledensite.

  1. Dank je wel Bart & Arnold voor jullie leuke reactie en het zeer snel plaatsen van jullie foto’s van de Kerststallenrit 2013 via de ledensite. Tot de volgende keer!

   groeten,
   Erik (webredactie GCCC.nl)

 7. Belangrijke info over oldtimerbelasting / Protest

  Op maandag 16 december was er een protestactie tegen de afschaffing van de vrijstelling voor oldtimers. Deze was goed georganiseerd, er kwamen honderden liefhebbers op af en gelukkig verliep alles goed, dank hiervoor! KIJK voor verdere info op de site: http://www.vrijstellingoldtimer.nl

  —-
  Senaat akkoord
  Op 18 december 2014 ging ook de Eerste kamer akkoord met Belastingplan 2014, waardoor de vrijstellingsleeftijd definitief naar 40 jaar gaat. Wat ons betreft heeft de Eerste Kamer haar controlerende taak niet goed uitgevoerd, men had nooit akkoord mogen gaan met deze maatregel.

  —-
  Naar de rechter!
  Politiek mag onze rol dan uitgespeeld zijn, juridisch niet! Stichting Autobelangen is voornemens de Staat voor de rechter te dagen en heeft daarvoor uw steun nodig. De gehele maatregel berust op foutieve informatie. Grote groepen mensen zijn hierdoor zwaar gedupeerd. U kreeg toch een brief dat u voortaan geen wegenbelasting meer zou hoeven betalen? Laten we dat nou eens aan de rechter voorleggen! Wij verzoeken iedereen een toezegging van minimaal € 50 te doen, zodat wij bij voldoende donateurs de rechtszaak kunnen laten starten door onze advocaat prof. mr. Barkhuysen. Met onderstaand formulier kunt u ons machtigen om eenmalig een bedrag bij u af te schrijven.

  Alleen indien er op 20 januari 2014 voldoende donateurs zijn starten wij de zaak en wordt de donatie bij u afgeschreven. U betaalt dus alleen indien er voldoende donateurs zijn om de rechtszaak te kunnen voeren. Via http://www.vrijstellingoldtimer.nl kunt u zich inschrijven voor het voeren van de rechtszaak. Wij hopen dat wij de kans krijgen deze maatregel aan de rechter voor te leggen!

  Met vriendelijke groet,

  Wouter van Embden,
  Namens Team VrijstellingOldtimer

 8. wij zien alvast uit naar de kalender van 2014!!!heel gaarne doen we met de ganse club een rondrit met onze kever uit 1956!!
  groetjes uit belgie,
  jan en paul

  1. Beste Jan en Paul,

   Dank voor jullie aanbod. Voor in 2014 hebben we nog ruimte om een rit te organiseren in juni of september. Neem hiervoor contact op met onze evenementen-coördinator Marchel.

   groeten,
   Erik (webredactie GCCC.nl)

 9. 22 september vloog ik naar Allicante ‘smorgens vroeg,ik zat met 4 mooie mannen om mij heen naar het spaanse zonnetje. Graag contact het was een gezellige trip!
  Nu zie ik jullie website,wat leuk,een kerststallen tour.

  Met wie mag ik mee en als wederdienst stel ik mijn Buitenplaats De Blauwe Meije tot jullie beschikking voor start van een volgende tour.

  Met warme groet,

  Rebecca
  Buitenplaats De Blauwe Meije

  1. Beste Rebecca,

   Dank voor je reactie. Is het je nog gelukt om deel te nemen aan de kerststallenrit, op uitnodiging van een lid van de GCCC?

   Groeten en dank voor je verdere aanbod!

   Erik (webredactie GCCC.nl)

 10. Wat leuk, ik kwam nu uit bij deze site, ik ben nog een van de mensen die indertijd bezig ben geweest om de club op te richten, ik zal eens kijken of ik nog fotokes kan vinden van het eerste treffen bij de Gay-krant in Best.
  Groeten en veel plezier. Harry

  1. Dag Harry,

   Dank je wel voor je spontane reactie. Is het je al gelukt om een aantal foto’s op te zoeken van de allereerste GCCC-rit? Zou leuk zijn! Je kunt ze mailen aan: info@gccc.nl

   Groeten,
   Erik (webredactie GCCC.nl)

 11. hallo genieters,
  hier een reactie van 2 belgen,
  volgend jaar willen wij alvast lid worden van de gay old-timer club!!!
  wij zijn nu pas in het bezit van een vw kever uit 1956(ovaal)
  verder wensen wij jullie heel veel geluk en plezier toe,en op een goede vriendschap,!!!
  tot in 2014

 12. Hierbij willen wij jullie bedanken voor de leuke reacties die wij na de rit via het gastenboek, email en sms hebben gekregen. Wij vonden het zelf ook leuk om de rit uit te zetten en waren verrast door de grote opkomst.

  Emiel en Hans

 13. Hans en Emiel, wat was het een mooie rit gisteren, we hebben dankzij jullie weer een mooi stukje Nederland ontdekt, bedankt voor de goede organisatie. Onze foto’s kun je terugvinden in het fotoalbum op deze site.

 14. Dank Hans en Emiel voor de mooie rit gisteren. We hebben erg genoten. Mijn foto’s staan online, zie de ledensite.

 15. We hebben gigantisch genoten van een prachtige nazomer rit. Hans en Emile, dank voor de organisatie. We hebben sinds tijden weer heerlijk open kunnen rijden en dat was in het Brabantse landschap zeer aangenaam.

 16. Nog steeds niet toe gekomen om de link naar mijn foto’s van het Rondje Kennemerland te melden. Zie de GCCC-ledensite daarvoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *