Gastenboek

Je kunt hier een reactie plaatsen. De reactiebox staat onderaan de pagina.

Let op: gebruik in je reactie geen achternamen, behalve je eigen als je dat wilt. De GCCC is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties.

205 reacties
 1. Ik heb zondag genoten van al die mooie oldtimers tijdens jullie tussenstop in Leiden. Hoop dat jullie het in Leiden naar jullie zin hebben gehad. Op mijn site een verslagje en een korte fotoslideshow en filmpje.
  Groetjes,
  Emile.

 2. eric bruinsma zegt:

  Nogmaals hartelijk dank aan Arnold en Bart voor de heerlijke dag struinen op walcheren.
  eric en henk

 3. Joop Ploeg zegt:

  Zevende Puttense Automobielparade
  Voor de zevende keer zal 2 juli de Puttense Automobielparade georganiseerd worden, een dag met Oldtimers, Oldtimer trucks , Amerikanen ,Show trucks , Dealerplein , Artiesten en nog veel meer . Dit alles vind plaats midden in het Centrum van Putten met een compleet truckersdorp op zich , 2 pleinen vol trucks , een plein waar je de oldtimers tegen komt maar ook de straten staan bol van de auto’s . Heb jij een voertuig dat hierbij past vraag dan een inschrijfformulier aan en schrijf je gratis in.
  joopploeg@solcon.nl http://www.puttenseautomobielparade.nl

 4. Mie Tracteur zegt:

  Lieve Oldtimervrienden,

  dank jullie wel voor jullie opmerkelijk bezoek gisteren in De Schuur van Mie Tracteur te Rijkevorsel (België), waar het Kerst Museum stond opgesteld, en waar het startsein werd gegeven voor de fotozoektocht ter gelegenheid van jullie 8e Kerstallentrip! Ik heb er alvast volop van genoten, van jullie prachtige Oldtimers, voor de getoonde interesse, jullie warme vriendschapjes, de spontane glimlachjes op jullie gezichten, de gulle complimenten! Dank jullie wel! Alvast nog een gelukkig en gezond Nieuwjaar! Het ga jullie goed! Nog even meegeven dat de officiële opening van Plattelandsmuseum ‘De Schuur’ op 22 mei 2016 plaats vindt! Iedereen is ook dan, uiteraard méér dan welkom!

  Met ronkende groetjes,
  Mie Tracteur…

 5. KEMPENEERS JOHAN zegt:

  lees net in de ANTWERP PRIDE GUIDE 2015 jullie artikel en maak me gelijk lid .. tot binnenkort !!
  jupeke

 6. Gay Racing Drivers & Fans zegt:

  Nieuw op Facebook :

  https://www.facebook.com/gay.and.racing

  Binnenkort inclusief Facebook Group. Please Like, en share !

 7. Kees Moerenbnurg zegt:

  Dag Marchel en Paul,
  Was een fijne dag in Limburg, mooie omgeving van de rit. En fijn en sfeervol restaurant.
  Jammer dat wij en vele andere oldtimer bezitters van de overheid niet mogen rijden in december, januari en februari. Wil met GCCC altijd graag in mijn Oldsmobile Toronado1986, benzine auto, rijden, b.v. kerst rit. Maar Mag van de huidige overheid helaas niet meer.

 8. Hans en Emiel zegt:

  Paul en Marchel,

  afgelopen zondag hebben wij ondanks dat het weer niet meewerkte toch een hele leuke dag gehad.
  De rit die jullie uitgezet hadden was heel mooi en afwisselend en het bezoek aan het museum leuk, je ging echt terug in de tijd.
  Ook het diner na afloop was zeer de moeite waard.
  Wij en ik denk de meeste van ons kijken terug op een geslaagd bezoek aan Limburg.

  Groeten,
  Emiel en Hans

 9. eric bruinsma zegt:

  Voor de eerste keer was ik navigator ipv driver.
  Complimenten voor de heldere aanwijzingen en de extra informatie voor een mooie tocht.
  En wat een Koninklijke ontvangst bij Dagevos voor als deze Queens

 10. Hans en Emiel zegt:

  Arnold en Bart

  wij hebben genoten van een hele leuke dag, een mooie afwisselende route door het mooie Zeeuwse land, maar het echte hoogtepunt voor ons was het bezoek dat jullie geregeld hadden bij Han Dagevos!!

  Nogmaals bedankt.

  Emiel en Hans

 11. lex zegt:

  vandaag met de b-Kadett meegereden met de zeelandrit “met je oude bak door de zak”, leuke rit, goed georganiseerd. Top om in de privé collectie te mogen kijken en de traktatie daar: oesters met bubbels!
  Bedankt voor de organisatie!

 12. Freek zegt:

  Zijn er stoere mannen die van 11 op 12 oktober willen kamperen in Zeeland? er is daar een minicamping “Zwartenburg” Ik ben van plan daar met het campertje heen te gaan. het zou leuk zijn als we daar met meer heen gaan. groeten Freek.

 13. Amy zegt:

  Lieve mensen,

  Wij gaan trouwen in mei 2015. Het is mijn vriend altijd zijn droom geweest om in een mooie sportauto te kunnen rijden. Dit zou ik heel graag als verrassing voor hem willen doen, alleen hebben we helaas het budget hier niet voor. Zelf wonen we in Utrecht, dus het is wel het handigst als de auto in regio Utrecht staat. We gaan trouwen in ‘het mooie’ Zeist. We zouden als het kan de auto voor een halve dag willen lenen, waarschijnlijk 6,5 uur. Ik hoop dat ik samen met u deze droom in werkelijkheid kan laten komen.

 14. Paul, Paul & Marchel zegt:

  Zet je tent op in Hardegarijp! Kom zaterdag voor de rit op zondag 18 mei al naar Friesland. Lekker in de buitenlucht barbecuen met een flesje wijn. Vlakbij het vertrekpunt is een boerderijcamping, de Johannahoeve (www.johanna-hoeve.nl). Lijkt het je wat? Meld je aan op kampereninfriesland@mustang66.nl

 15. ad huiberts zegt:

  bedankt voor de rit de velorex rijders

 16. Daniel en Mark zegt:

  Con en Koos, ook bedankt, fijn dat de Rover het zo goed doet. Groetjes,

  Daniel en Mark

 17. Daniel en Mark zegt:

  Hoi Emiel en Hans,

  Bedankt voor jullie positieve commentaar, we zijn blij dat zo veel mensen er van genoten hebben.

  Groetjes,

  Daniel en Mark.

 18. Hans en Emiel zegt:

  Hoi Daniël & Mark,

  wij willen jullie bedanken voor de mooie en leuke rit van afgelopen zondag. Jullie hadden een mooie route uitgezet en het weer deed de rest!
  Wij vonden het alleen jammer dat we niet met een klassieker konden rijden en dat wij niet konden blijven eten.

  Groeten
  Emiel en Hans

 19. Con & Koos zegt:

  Ha Daniël & Mark,
  Dank voor het organiseren van een geslaagde eerste rit van het seizoen. Mooie route en heel gezellig. Deze rit werd voor ons extra leuk omdat het voor ons de eerste GCCC-rit in de Rover 216 met het dak open was!

 20. Hans en Emiel zegt:

  Con en Koos,

  bij deze hartelijk dank voor de mooie rit, wij hebben weer een leuke dag gehad met leuke mensen. We hadden aan Erik een gezellige reisgenoot en door het lekkere weer hebben we bijna de hele rit open kunnen rijden!

  Groeten,
  Emiel en Hans

 21.  
Plaats een reactie

Spam Protection by WP-SpamFree