Gastenboek

Je kunt hier een reactie plaatsen. De reactiebox staat onderaan de pagina. Om spam te voorkomen moet je reactie eerst goedgekeurd worden door de webmaster.

Let op: gebruik in je reactie geen achternamen, behalve je eigen als je dat wilt. De GCCC is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties.

207 gedachtes over “Gastenboek”

 1. Just want tell You how impresses I am over this club & people, I always felt so loneli being
  a gay man and car crazy!

  Lars Sandell
  Malmoe
  Sweden

 2. Op 22 juni, voorafgaand aan de rit door het oh zo mooie Twente, overnachten wij met de camper op een camping in de buurt van de Lutte. Nou lijkt het ons wel gezellig om te kijken of er nog meer leden zijn met klassieke kampeer middelen.

  We willen graag op een leuke kleine boeren camping overnachten. Als er belangstelling voor is mogen jullie contact met Marchel of Paul opnemen.

 3. Beste mede leden GCCC,
  op zondag 1 september 2013 wil ik voor COC afdeling Den Haag een kleine classic car middag organiseren. Daarvoor roep ik leden van de GCCC op of zij hieraan willen meedoen. Het gaat om een middagje auto rijden, ongeveer anderhalf uur, Den Haag e.o. met geïnteresseerde leden van COC Den Haag. Ca. 16 COC’ers laten ervaren wat het is om te toeren met een oldtimer car. Daarvoor hebben we ongeveer 4 tot 6 auto’s nodig. Tijd: 16.00 tot ca. 17.30 uur. Na de tocht napraten in café Basta. De chauffeurs krijgen een maaltijd en een aantal consumptiebonnen aangeboden.
  Aanmelden en nadere informatie verkrijgbaar bij Ron Stultjens

 4. MRB oldtimers geregeld nou dat dacht ik niet.
  Zoals het er nu voorstaat mag ik voor mijn Mercedes 300SD Turbo Diesel, nu 30 jaar oud, nog 10 jaar de volle mep betalen € 1850,00 per jaar en dat voor hooguit 2000 miles per jaar.
  Allemaal de oorzaak van alle medelanders die met die gare roestige oude diesels goedkoop van A naar B willen rijden.
  Verkopen heeft totaal geen zin meer, wat ik ook niet wil, dan word het schorsen en mijn oude dame mag haar leven slijten in een donkere verwarmde garage.
  Bedankt KNAC, ANWB enz enz weg GCCC toertochten.

  Kunnen wij als organisatie nog wat doen?
  Heb inmiddels alle tweede kamer fractievoorzitters en woordvoerders al een mail gestuurd.

  Groeten Leo & Huib

 5. Vandaag heerlijk genoten van een mooie rit over Tholen, een lekkere lentezon en gezellige mensen, bedankt voor iedereen die deze rit heeft voorbereid, wij hebben er van genoten !!!

 6. Geachte liefhebbers,

  Op tweede paasdag vindt elk jaar het Historisch Festival Raalte plaats. Wij willen u en alle andere eigenaren van klassiekers informeren over de mogelijkheid zich in te schrijven voor ons festival. Deelname is natuurlijk gratis (inclusief lunch).

  Historisch Festival Raalte
  Datum: maandag 1 april 2013 (2e paasdag)
  Van 10.00-17.00 uur
  Evenemententerrein ‘de Hooge Weg’,
  Hogeweg 8, 8101 NH Raalte
  info@historischfestivalraalte.nl
  http://Www.historischfestivalraalte.nl

 7. Tip voor de liefhebbers van echt oude auto’s en winterharde mannen:
  De 100 Mijl van Amsterdam

  16 december, een nachtrally voor vooroorlogse automobielen.
  Vermoedelijk het laatste evenement op de klassieke rally kalender van 2012 is de eerste nachtrally voor vooroorlogse automobielen . Een internationaal deelnemersveld met 50 internationale teams zullen onder barre omstandigheden het bejaarde mechniek van hun wagens, hun zenuwen en de tegenstanders testen tijdens een 100 mijl lange nachtrit in het barre jaargetijde en over de gladste smalste wegen rond Amsterdam.

  Van de landelijke sfeer rond Amsterdam zal in het december duister weinig zichtbaar worden of het moet zijn op het korte parcours van de lichtjesroute even ten noordwesten van de stad. Het zal een bijzonder eravring worden om dit alles te ervaren met auto’s die je in een zomerse concours omgeving verwacht en niet in dit jaargetijde in deze omgeving. Kortom, bereid u voor op een heel nieuw soort avontuur!

 8. Hallo Mannen,

  Bedankt voor alle complimentjes over de organisatie van het jubileumweekend. We hebben het met veel plezier gedaan, al waren er zeker wat momenten van stress gedurende de organisatie ervan. Maar dat hoort erbij.

  De paar foto’s die we gemaakt hebben staan weer op onze foto site. Je komt er via het fotoalbum van de ledensite: https://leden.gccc.nl/leden/AllAlbums.php?id=119
  Zoals gebruikelijk staat er ook weer een kaartje met de gereden routes.

  Groetjes,
  Marchel en Paul

 9. Marchel en Paul weer ontzettend bedankt voor de organisatie van het Jubileumweekend. Uitstekend hotel, heerlijk eten, mooie routes en bezienswaardige uitstapjes. Geweldig gedaan mannen!

 10. Marchel en Paul,

  wij willen jullie en alle anderen die voor het jubileum-weekend wat georganiseerd hebben heel hartelijk bedanken!!
  Het was echt een top weekend met mooie routes, interessante bezoekadressen en lekker eten.
  Wij hebben er van genoten en heel veel plezier gehad en erg veel gelachen, ook het optreden was erg leuk.
  Ook onze gastrijder Huib was heel gezellig.

  Emiel en Hans (met de geel/zwarte Chevrolet)

 11. Erik en Aldrin, mooie fotoserie van een prachtige door jullie georganseerde tocht. Het was een ideale aflsuiting van het seizoen 2012 voor la déesse “le caddy”, die nu lekker met pyama op de blokken staat te wachten tot 2013.

 12. Meestal zet Marchel van een rit de route op zijn website. Deze keer was hij er niet bij, dus kon hij ook de route niet loggen. Daarom heb ik de route ingevoerd op Google Maps. Via deze link kun je zien hoe de Droomvlucht door natuurlijk schoon liep, van Groessen via Arnhem naar Deelen en daarna via de Posbank en Doesburg weer terug: http://goo.gl/maps/FjRLl

  Bedankt Aldrin en Erik, het was een mooie en afwisselende route.

  1. Dank je wel Marcel voor de extra service om de rit van 21 oktober 2012 ook via Google Maps weer te geven. Zo kan iedereen de rit nog eens narijden. Leuk om te lezen dat je genoten hebt!

   groeten,
   Aldrin en Erik

 13. Aldrin en Erik,
  bedankt voor de geweldig mooie rit, het lekkere eten, het was een gezellige dag met weer hele leuke mensen.
  Het was een hele expeditie om naar Groessen te komen, maar wij en “de oude Dame” hebben er geen spijt van gehad.

  Groetjes
  Emiel en Hans

  1. Dank voor jullie leuke reactie Hans en Emiel, daar doen we het ook voor!

   groeten,
   Aldrin en Erik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *