Van visplas naar koeiengras

Update 20-7-2021:

Wegens omstandigheden kunnen we dit jaar helaas niet terecht bij ons  traditionele eindpunt van de picknickrit. Het nieuwe eindpunt staat vermeld in de herinneringsmail die vandaag is verzonden en ontvang je ook als je je hebt aangemeld.


Na 301 dagen is het dan eindelijk zo ver. Weer een toertocht van de GCCC!

We starten, na alle corona ellende, op zondag 25 juli met de leukste rit van het jaar, de Picknickrit.

 

Paul en Marchel verzorgen de route vanaf een centrale plek in het Groene Hart naar de bekende weilanden van Piet en Ernst.

Net als bij de Picknickrit van vorig jaar starten we niet bij een horeca gelegenheid maar op een parkeerplaats aan het water.

Onder het genot van een drankje met wat lekkers kan je eindelijk weer eens bijkletsen met de overige GCCC leden.

Je bent daar deze dag welkom vanaf 12 uur! Rond de klok van 13 uur starten we de motoren en toeren op ons gemak over smalle wegen naar de eindlocatie.

Daar aangekomen mag je al het lekkers uit je kofferbak halen en een plekje in het groen rond de boerderij innemen om te gaan genieten. Ook dan is er weer voldoende gelegenheid om met je GCCC vrienden, die je al die tijd heb moeten missen, de laatste nieuwtjes over je aanwinsten of projecten uit te wisselen.

In verband COVID dient op de publieke startlocatie en op het picknickterrein onderling 1,5 meter afstand te worden gehouden.

Verder gelden de reeds bekende COVID-regels, zoals geen handen schudden, zoenen, knuffelen en als je griepverschijnselen hebt, blijf dan helaas thuis. Iedereen heeft hierin zijn eigen verantwoordelijkheid.

Jullie staan natuurlijk al te popelen om mee te doen. Wacht dus niet langer en meld je aan via de aanmeldknop. Deelname aan deze leuke toertocht kost €4,- per lid en €6,- voor introducés.

Het aanmelden kon tot en met woensdag 21 juli.

Honden mogen meegenomen worden naar de start- en picknicklocatie. Houd ze wel aangelijnd en onder controle.

Verder is dit evenement aangemeld voor de evenementenregeling. Kom dus gerust met je geschorste old- of youngtimer meerijden!

Disclaimer
De GCCC is nimmer aansprakelijk voor enige schade die voortvloeit uit of in verband staat met deelname aan een evenement. De deelnemers nemen altijd voor eigen rekening en risico deel aan een evenement. Tijdens de rit worden foto’s en video’s gemaakt. Mocht je daarop niet willen verschijnen, dan ben je daarvoor zelf verantwoordelijk door de fotograaf of filmer vriendelijk te vragen om geen beelden van jou te maken. De foto’s en video’s worden over het algemeen gedeeld op persoonlijke Facebook- en Instagrampagina’s van individuele deelnemers en de GCCC Facebookpagina