Van Oldie naar Audi

De eerste gezamenlijke rit met de mannen van Queerlenker (DE), de Motorboys (DE) en de GCCC zal plaatsvinden in het laatste weekend van oktober – net voor Halloween.

We logeren in een hotel in Bad Bentheim. Het hotel heeft speciaal voor ons een arrangement, bestaande uit overnachting, ontbijt, uitgebreid avondbuffet, gratis drankjes (bier, huiswijn en frisdrank) tussen 17.00 en 20.00 uur, gratis gebruik van de wellness-ruimte en gratis parkeren.

De aankomst is dan op vrijdag 28 oktober in de late namiddag met een welkomstwoord en een kleine toespraak om 18.00 uur, diner om 19.00 uur.

Daarna is er een optionele avondwandeling door het historische Bad Bentheim.

Op zaterdag 29 oktober maken we een tocht door het schilderachtige Münsterland met zijn historische stadjes en prachtige waterburchten. Onze bestemming is het oldtimermuseum Hoeing in Stadtlohn, dat vele onbekende Audi-voertuigen telt, waaronder speciale carrosserieën van onder meer Treser, Picasso en Crayford. Naast de Audi voertuigen op ware grote, toont het museum met meer dan 35.000 modellen niet alleen de geschiedenis van Siku, maar ook die van Auto Union, DKW, Horch, Wanderer en last but not least Audi in miniatuur. Voor het museum geldt een mondkapjesplicht, vergeet dus niet een mondkapje mee te nemen!!!

We brengen de avond samen door in ons hotel in Bad Bentheim.

Op zondag 30 oktober voert de route ons langs de Hünenburg (het Stonehenge van het Münsterland) en de Feuchte Dreieck (natte driehoek) oostwaarts naar het Tecklenburger Land en het mooie stadje Tecklenburg, met zijn smalle straatjes, vakwerkhuizen en overal bovenuit torenende kasteel. Er is een onderhoudende wandeling gepland, gevolgd door een lunch in een gezellig restaurant (zelf te bekostigen).

Vanuit Tecklenburg ben je snel en gemakkelijk op de A30 richting Amsterdam of Göttingen, Hannover, Hamburg en Berlijn om snel weer thuis te komen.

Wil je deelnemen aan het hele weekend, dan ben je op vrijdag 28 oktober in de namiddag welkom in het hotel in Bad Bentheim.

Kom je alleen op zaterdag 29 oktober, dan word je om 12.00 uur verwelkomd met koffie/thee en huisgemaakt gebak in Stadtlohn.

We eindigen zaterdag rond 17.00 uur bij het hotel in Bad Bentheim. Kom je alleen op zaterdag 29 oktober, dan is er geen optie om deel te nemen aan het diner in het hotel. Wel kunnen we een restaurant aanwijzen als je in Bad Bentheim wilt blijven eten.

Wat kost het?

De kosten voor de dag zelf zijn €15,50 voor leden en €17,- voor introducé(e)s. Toegang tot het museum is bij de prijs inbegrepen.

Het arrangement van het hotel in Bad Bentheim kost €219,- per persoon voor twee nachten voor zowel een een- als tweepersoonskamer.

In de aankondigingsmail staat beschreven hoe je van het het arrangement gebruik kan maken.

Inschrijven kon tot zaterdag 22 oktober.

Wij verheugen ons op een gezellige, plezierige gezamenlijke tournee “Met de Oldie naar Audi”.

Mogen honden mee?

Jazeker, we hebben zelfs aan de viervoeters gedacht: honden zijn niet alleen welkom, ze verblijven ook gratis.

Evenementenregeling

Dit evenement is aangemeld voor de evenementenregeling.

Disclaimer

De GCCC sluit elke wijze van schade uit, in welke vorm dan ook. Tijdens de rit worden ook foto’s en video’s gemaakt. Mocht je dit niet op prijs stellen, dan ben je hiervoor zelf verantwoordelijk door de fotograaf of filmer vriendelijk te vragen om geen beelden van jou of je auto (nummerplaat) te maken. De foto’s en video’s worden over het algemeen gedeeld op persoonlijke Facebook- en Instagrampagina’s van individuele deelnemers en de GCCC Facebookpagina.