Summer Night Rit

Op zaterdag 24 juni is iedereen van harte welkom in Zuidoost Groningen!

Vanaf 13 uur doen we onze traditionele koffie met gebak op een camping in Sellingen.

Daarna start de rit, georganiseerd door Frank en Herman, die ons voert langs oude boerderijen, mooie natuurgebieden, en vesting Bourtange (waar je even op een fijn terras kunt pauzeren).

Voor velen van ons waarschijnlijk een ‘Terra Incognita’! Daarom is er dit keer geen prijsvraag, maar gaan we relaxed toeren met een wat uitgebreider routeboekje met cultuurhistorische informatie.

Aansluitend kunnen we gezellig bijpraten tijdens een goed verzorgde BBQ met als afsluiting een ijsbuffet op de camping waar we ook gestart zijn.

Vind je Groningen wat ver voor één dag? Blijf dan twee dagen en boek een overnachting op de camping! Je kan besluiten in een tent te gaan slapen, maar ook met je (classic) camper of caravan. Slaap je liever niet in een tent en heb je geen camper/caravan, dan zijn er eventueel een paar trekkershutten of bungalows beschikbaar. Wil je meer weten over de verschillende overnachtingsmogelijkheden en om te reserveren, neem dan contact op met de camping. Als de camping geen plek meer heeft, zijn er in de omgeving nog andere overnachtingsmogelijkheden.

Besluit je om in een tent te overnachten, vermeld dan bij je reservering dat je graag op veld ‘Pallert’ staat, dat is speciaal voor ons gereserveerd.

Kom je niet alleen, maar samen met je hond, dan is deze uiteraard ook van harte welkom.

De prijs voor leden is €7,- p.p., intro’s betalen €9,- p.p.

De goed verzorgde BBQ kost €37,50 p.p.

Evenementenregeling

Dit evenement is aangemeld voor de evenementenregeling.

Disclaimer

De GCCC sluit elke wijze van schade uit, in welke vorm dan ook. Tijdens de rit worden ook foto’s en video’s gemaakt. Mocht je dit niet op prijs stellen, dan ben je hiervoor zelf verantwoordelijk door de fotograaf of filmer vriendelijk te vragen om geen beelden van jou of je auto (nummerplaat) te maken. De foto’s en video’s worden over het algemeen gedeeld op persoonlijke Facebook- en Instagrampagina’s van individuele deelnemers en de GCCC Facebookpagina.