Rijden of gereden worden in GCCC Magazine 61

GCCC Magazine 61, zomer 2010
GCCC Magazine 61

SON EN BREUGEL (21 juni 2010) – Een kersvers GCCC Magazine lag dit weekend voor onze leden weer in de brievenbus. Hoofdredacteur Hans heeft uiterst z’n best gedaan om er een vrolijke zomerse editie van te maken en dat is gelukt! Hillarisch is het artikel over kleur bekennen: de gaycodes bij rijden of gereden worden.

In het artikel worden twee soorten codes ge├»ntroduceerd: links- danwel rechtsdragend en universele codes, allemaal keurig samengevat in een aantal tabellen. ‘Na het spel van spieden, jagen, en bemachtigen van de gedroomde auto, chauffeur of navigator komt het uiteindelijk tot de bijzit’.

Koosnaampje

De voorkant van het blad wordt gesierd door ‘Junior’, de nieuwste aanwinst van Marc en Hans: een prachtige donkerblauwe Alfa Romeo GT 1600 junior. Onder onze leden zijn vast meer leden die hun auto een koosnaampje hebben gegeven. Stuur daarom de naam, korte toelichting en je foto naar: magazine@gccc.nl

Slippertje

Het slippertje van Wim met zijn Daf lezen we in het artikel ‘Glibberen en glijden’ en Wouter memoreert dierbare herinneringen aan de Burton; een wagen die van een lelijke eend omgebouwd werd tot een mooie zwaan. Pieter-Onno laat weten hoe zijn vader door schade en schande wijs is geworden in de aanschaf van auto’s en Wilco geeft ons een verfrissende kijk op Happy Way 2010. Tot slot een kijkje in de toekomst bij General Motors en spotte voorzitter Dick een Tata in Zuid-Afrika!