QueerLenker laat 8-cilinder klassiekers pronken op TechnoClassica

BMW Barok Engel
Klassieke Mercedes-Benz

ESSEN (20 febr. 2011) – Onze Duitse zusterclub QueerLenker doet dit jaar wederom mee met de autodecoratiewedstrijd op TechnoClassica in Essen. Deze keer zetten onze Duitse vrienden dikke klassieke auto’s die op 8-cilinders lopen centraal, want het thema is deze keer: Eight Watchers!

Een knipoog naar het bekende dieetprogramma Weight Watchers, maar slank hoeft je wagen niet te zijn.  Integendeel, QueerLenker wil juist groot en dik tonen! Denk aan een dikke oude-Benz S-Klasse bijvoorbeeld. Of een Rolls-Royce, Rover, Triumph Stag, Sunbeam, BMW Barok Engel, of een grote klassieke Audi, enzovoorts. De voorzitter van de club, Ralf Raspe  vertelt dat de autobeurs op 28 maart wordt opgebouwd. ‘Op 30 maart moet alles gereed zijn, want dan komen de autojournalisten langs.  Van 31 maart t/m 3 april is de beurs open voor het internationale autopubliek. Dus tussen 28 maart en 3 april hebben we daarom prachtige mobielen nodig voor onze beurspresentatie. Dit jaar doen we voor de tiende keer mee. Zo laten we op een ludieke manier zien dat homo’s en lesbo’s hart hebben voor geweldige klassiekers van weleer!’

De club zoekt nog standbemanning voor minimaal één dag. Ach, als je er dan toch bent… vele handen maken immers licht werk. En het is hartstikke gezellig!