GCCC kijkt terug op succesvol evenementenjaar 2010

AMERSFOORT (20 febr. 2011) – De Algemene Ledenvergadering (ALV) van de GCCC is dit jaar op 20 februari gehouden bij B&S autoaanpassingen in Amersfoort. Het was koud maar goed rijweer; voor een aantal leden de kans om weer eens een ritje te maken met hun geliefde klassieker. Daardoor waren een tiental klassiekers te bewonderen rondom het pand van B&S en dat maakt het wel zo leuk!

  • Foto’s van deze ALV  (door Erik)

Na een korte presentatie over het bedrijf keek het GCCC-bestuur met 40 belangstellenden terug op een succesvol GCCC-jaar in 2010. De meeste evenementen werden nog beter bezocht dan afgelopen jaren. Misschien dat de goedkopere deelnameprijs hierop van invloed is geweest? Of is het toch de onderlinge ongedwongen gezelligheid die veel leden trekt? We denken het laatste. Daarnaast werd het financiële verslag gepresenteerd, met een speciaal compliment van de kascommissie aan de penningmeester.

Eurotour 2012 in Bern

Over een aantal zaken mochten de leden stemmen, waaronder de begroting voor 2011. Voor vrijwel alle voorstellen kreeg het bestuur unaniem steun. Daarop volgde een vooruitblik op de (internationale) evenementen voor 2011. Aldrin vertelde de leden o.a. dat er in 2012 toch een Eurotour zal worden georganiseerd: in Bern, Zwitserland (25 t/m 28 mei 2012)! En uiteraard ook nieuws over de website.

Buiten het gebouw van B&S lieten een aantal leden hun nieuwe klassieke aanwinst zien, zoals deze Volkswagen
Buiten het gebouw van B&S lieten een aantal leden hun nieuwe klassieke aanwinst zien, zoals deze Volkswagen

Nieuwe toevoegingen website

De website wordt over het algemeen goed bezocht. Dagelijks tussen de 80 en 100 bezoeken is een resultaat waarop we trots zijn. De leden kregen van webredacteur Erik een aantal nieuwe onderdelen voor deze GCCC-site te horen. Voortaan kun je aan de linkerkant in het menu gelijk zien welke eerstvolgende 5 evenementen je kunt verwachten. En de binnenkomstfoto van de website is aangepast, met dank aan Hans! Voor de Facebook-fans: GCCC is ook op Facebook te vinden. Heb je een Facebook-account? Wordt dan ‘vriendje’ (fan) van de GCCC!

Ledensite

Via het ledengedeelte kun je straks de GCCC-magazines in pdf-formaat downloaden. Het plan is om ook de ledenlijst binnen het ledengedeelte beschikbaar te stellen. Erik deed ook een belangrijke oproep om je profiel op de ledensite weer eens na te kijken: klopt je wagenpark nog wel? Staat er een introductieverhaaltje van jezelf op de site die nodig snakt naar een verfrissende update?

Kalender

Eind 2011 willen we bij de GCCC wel een mooie kalender met klassiekers uitbrengen. Daarvoor is een aparte post gereserveerd op de begroting. Heb je een prachtfoto van je old- of youngtimer in hoge resolutie? Nomineer je klassieker dan nu voor deze bijzondere kalender. Mail je foto naar: magazine@gccc.nl

Proeftijd

Bijzonder was een boekpresentatie aan het eind van de vergadering door schrijver Theo Stokkink. Hij wilde graag zijn nieuwste homoroman onder de aandacht brengen: Proeftijd. In het boek hebben twee mannen elkaar via een homo dating site leren kennen. Het klikt op alle fronten, maar ze wonen 12.000 kilometer van elkaar af… Als je meer over het boek wil weten, kijk dan op de site van boekhandel Vrolijk. En na deze literaire tip was het echt tijd voor proeven: borrelen met heerlijke hapjes!

Het bestuur dankt B&S voor het ter beschikking stellen van hun ruimte, Ernst en Piet voor de geweldige catering en John & John voor de prachtige boeketten en aankleding met vrolijke narcissen! Het verslag van de gehele ALV kun je overigens teruglezen in het eerstvolgende nummer van ons GCCC-magazine.

Over B&S

B&S zet zich al 30 jaar in voor het bieden van zelfstandigheid aan mensen met een lichamelijke beperking. Groot geworden door een enorme expertise in autoaanpassingen en revalidatie-techniek, maar nog altijd met een zeer persoonlijke benadering. Voor mindervaliden is het bijvoorbeeld vaak een probleem om in- en uit de auto te komen vanwege de lichamelijke beperking. B&S heeft de producten om het in- en uitstappen te vergemakkelijken. Op de ALV was daarvoor een leswagen ingericht.