Picknickrit: Toeren tussen koeien en plassen

Na een fantastische Eurotour Holland in het mooie Noord-Holland gaan we op 17 juli onze traditionele, legendarische en oergezellige Picknickrit rijden.

Voor onze nieuwe leden een hele mooie gelegenheid om kennis te maken met de GCCC. Ik zou zeggen: kom ook!

We zijn ontzettend blij dat we ook dit jaar weer mogen eindigen in het weiland van onze gastheren. Waarvoor dank!

Gezien the Jubilee of the British Queen willen we deze rit afsluiten met een Picknick in stijl. Pak in stijl je kofferbak uit en geniet van de allerheerlijkste, al dan niet zelfgebakken quiches, scones en nog veel meer. En proost met elkaar!

Versieringen mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Voor het meest prachtige, originele picknick-ensemble is er natuurlijk weer een prijs, dus doe je best. Een uiterst vakkundige jury zal het geheel jureren.

Ook zal er een speciaal gedeelte op het terrein voor de meest bijzondere klassiekers van de dag worden ingericht. En om de langdurige traditie fris te houden, doen wij er ditmaal een Picknick Bingo bij met een prijzenregen.

Dus, voor degenen die daarvan houden, genoeg amusement. Voor de leden die nog nooit op de boerderij zijn geweest wijzen wij erop, dat wij bij slecht weer heerlijk binnen kunnen zitten in de stallen. Dus eventueel slecht(er) weer is geen enkel probleem……

Waar starten we?
We starten in Zoeterwoude waar we vanaf 12 uur welkom zijn.

Hier worden we ontvangen met een welkomstwoord van onze voorzitter en dat gaat vergezeld van koffie met het traditionele gebak en mogen we ons boven voorbereiden op de rit en bij mooi weer nog even genieten op het terras.

Onze trouwe viervoeters zijn hier uiteraard welkom, maar mogen alleen niet langs de uitgifte balie wandelen.

Wat gaan we allemaal zien?
Vandaar rijden we door de verschillende dorpen en tussen weilanden met hetHollands landschap met koeien en een molen zwart- en roodbont vee. De van oorsprong boerendorpen hebben ook hier de nodige uitbreiding gekregen.

Uiteindelijk zullen we tussen de verschillende plassen rijden (max breedte van onze klassiekers is 2m.). Natuurlijk zal tijdens de rit een aantal specifieke Zuid-Hollandse molens niet ontbreken.

Voordat we op onze picknickplek aankomen nog een korte route langs het buitengebied van Zoetermeer, let hier vooral op overstekende fietsers en overstekend wild.

Na een hopelijk met mooi weer gepaard gaande rit, gaan we genieten van een heerlijke picknick. Natuurlijk kunnen onze klassiekers hier uitgebreid worden bewonderd.

De kosten zijn €8,50,- als lid en als introducé €11,-.

Evenementenregeling

Dit evenement is aangemeld voor de evenementenregeling. Dus haal je geschorste youngtimer uit zijn/haar slaap en verblijd ons met je aanwezigheid.

Disclaimer

De GCCC sluit elke wijze van schade uit, in welke vorm dan ook. Tijdens de rit worden ook foto’s en video’s gemaakt. Mocht je dit niet op prijs stellen, dan ben je hiervoor zelf verantwoordelijk door de fotograaf of filmer vriendelijk te vragen om geen beelden van jou of je auto (nummerplaat) te maken. De foto’s en video’s worden over het algemeen gedeeld op persoonlijke Facebook- en Instagrampagina’s van individuele deelnemers en de GCCC Facebookpagina.