PartnerRuilRit voor herhaling vatbaar!

LEIDSCHENDAM (22 juli 2007) – Natuurlijk roept de term ‘partnerruil’ of met een mooier Engels woord ‘swinger’ allerlei vunzige ideeën op, maar onze PartnerRuilRit was er juist één met een hele vette knipoog!

Partners aan de ene kant en de bestuurders aan de andere kant. Even gooien met de dobbelsteen en hopen dat je een leuke gezellige partner treft als bestuurder. Partners kregen een nummer toegewezen en bestuurders mochten een getal dobbelen. Gelukkig trof nagenoeg iedereen een andere leuke navigator om gezellig mee te rijden en te kletsen.

Lolly likken

Mocht je toch wat ongelukkig hebben gedobbeld, omdat het gesprek bijvoorbeeld dood viel, kreeg je tijdens de rit nog wel een tweede kans bij het lekkere lolly likken (genieten van een ouderwets gezellig Raketijsje). De sfeer was zeer ongedwongen en super relaxed. De groep was met 36 man niet al te groot, maar niettemin perfect om er een gezellige boel van te maken. De buitjes die er vielen verdwenen gewoon als sneeuw voor de zon!

Picknick Camp

Aan het einde van de rit klaarde de lucht helemaal op. Tijd om flink wat eten en drinken uit de rieten manden en plastic tassen te toveren voor een roze picknick. Uiteraard met de nodige accessoires: kitsch glaswerk, kandelaars, luxe tuinstoelen, truttig bestek, vele flessen champagne en rode, witte en rosé wijnen, de nodige wijnkoelers met ijsblokjes en veel zelf gemaakt eten (cake, salade, kippenbouten, sandwiches, veel fruit, pannenkoeken, broodjes, brie, chips, etc.)

Willeke

Ondertussen werden de prijswinnaars bekend gemaakt van de toepasselijke PartnerRuil- en Puzzelvragen Rit. Als je wist dat Willeke Alberti een kei is in partnerruil en als je goed had opgelet om een antwoord te vinden op ‘wat is mooi?’, dan had je de grootste kans op een prijs. Michael, Pieter-Onno, Rob en de gelegenheidspartners vielen in de prijzen, uitgereikt door Piet en Ernst (zij organiseerden deze rit).

Pronkstukken

Tegen het einde van de rit liet Ernst zijn nieuwste pronkstuk zien. Een prachtige Cadillac Eldorado uit 1974, twee weken geleden uit Amerika geïmporteerd! Tijd om een wat kleiner wagentje van de hand te doen, want bijna op hetzelfde moment verkocht hij zijn gifgroene Fiat 850 Sport aan Ton Lauwaars voor een vriendinnenprijsje! Ton was zo blij als een kind en vertelde dat hij eindelijk een leuk wagentje heeft om in Saint Tropez mee te kunnen pronken. ‘Zo leuk, kun je gewoon voorrijden bij een heel chique hotel. Vervolgens tegen de portier zeggen dat hij mijn sleuteltjes mag hebben om hem netjes te parkeren. Zul je dat gezicht dan moeten zien, echt lachen!’ Inmiddels heeft Ton zijn Fiat 850 Sport doorverkocht aan GCCC-lid Dick van der Meer.