Opnieuw prijs voor GCCC bij Geitenrally

WILRIJK (12 aug. 2007) – Acht GCCC-leden hebben zich naar Wilrijk (deelgemeente van Antwerpen) begeven om mee te doen met de jaarlijkse Geitenrally.

Beeldreportage door Con (24 foto’s)

De Geitenrally is een rit voor klassieke auto’s van 25 jaar en ouder en oude militaire voertuigen als onderdeel van de plaatselijke Zomerfeesten, georganiseerd door het Feestcomité District Wilrijk.

De Geitenrally werd dit jaar voor de 21e keer verreden. De rit was zo’n 90 km lang en duurde van 10.30 tot zo rond 15.30 uur. Dat lijkt lang, maar er werden telkens stukjes gereden, waarna er een stop was voor het beantwoorden van fotovragen, die vaak enorm veel zoekwerk vroegen. Gelukkig waren die vaak in de buurt van een terrasje!

Na de rit was er gelegenheid om deel te nemen aan een barbecue op het Wilrijkse dorpsplein. Aansluitend vond de prijsuitreiking plaats in het Cultureel Centrum De Bist (in het nabijgelegen winkelcentrum).

Er werden meerdere prijzen uitgereikt, onder andere voor diegene die de meeste vragen goed had opgelost en voor de persoon die van het verst gekomen was.

Al twee jaar eerder kwam die laatste prijs (een grote beker) in handen van één van onze leden en ook dit jaar was het een GCCC-lid die in de prijzen viel: René Burggraaf mocht met dit zilver- en groenkleurige kleinood naar huis. Alle deelnemers mochten ten slotte een deelnemerscertificaat en een tas met onder meer een fles wijn in ontvangst nemen.