Night Fever Deel 3: Alle B’s die je maar Bedenken kunt.. van Boeren, Burgers en BB‘s….

Beste leden,

Zaterdag 23 septemBer is het weer tijd voor de Nachtrit. Maar we Bedachten als organisatie dat de titel avondrit Beter past dit jaar. Wellicht Belangrijk om te Beschrijven: we willen graag het aantal Betrokken deelnemers ietsje naar Boven heBBen. De natuur van Salland en het Overijsselse Reggedal Biedt jullie alle ruimte en is oprecht een pareltje in de Nederlandse natuur (Bossen, Beken en gladgeschoren wierennersBenen)

We verzamelen rond 15:00 uur Bij een restaurant in Ommen. Bij mooi weer uiteraard op het terras langs de Vecht. Een mooie rustige plek met uitzicht op de rivier, het (lokaal) Beroemde hotel De Zon en de Brug waar we later over zullen gaan vertrekken. Bij Binnenkomst wachten koffie en een petit fourtje op jullie en is het tijd om Bij te praten. Uiteraard volgt er ook een kleine Bespreking waar we uitleggen wat de Bedoeling van de BB is.

Borden Bingo
Dit jaar geen Beproefde maar ingewikkelde manieren van straten en wegen Benoemen! Je krijgt de Beschreven route gewoon via Bolletje-Pijltje of als GPX Bestand voor in je navi. Voordat de rit Begint, krijgen alle equipes een Blad met verkeersBorden en andere opvallende oBjecten langs de weg. Het is de Bedoeling dat jullie die fotograferen. Waarom? Bij terugkomst van alle deelnemers, gaan we een Behoorlijk potje ouderwets Bingo spelen en de foto’s Bepalen of je wint of niet…

Vanaf een uurtje of 4, dus nog Bij goed daglicht vertrekken de eerste deelnemers. Wat je zoal gaat Bezien onderweg:

Beerze
De route voert je van Ommen via het Beerzerveld. Je rijdt over kleine wegen langs onder andere een zandverstuiving en een aantal kleine dorpsgemeenschappen met welhaast on-Hollandse idyllische uitstraling. Oude Boerderijen staan er onderweg genoeg en geven een mooi Beeld van hoe de omgeving hier gevuld was met kleine gemeenschappen.

HolterBerg
De HolterBerg is de Bekendste Berg van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Bovenop de HolterBerg heb je een spectaculair uitzicht over de omgeving. Het Betoverende zicht is er op een heldere avond kilometers ver en in augustus was de hei al volop in Bloei. Het is zeker ook een Bezoekje op andere momenten waard aan Bijvoorbeeld de Canadese Begraafplaats, een Belangrijk stukje uit onze geschiedenis. We rijden van de Berg af naar Beneden, dus houdt vooral je klassieker Beter in low gear om hier volop van te genieten. We dalen er 43 meter met een Behoorlijke helling van 10%.

LemelerBerg
Het natuurgebied rondom de LemelerBerg is een stuwal. Als je aanrijdt, zie je hoe tijdens de ijstijd de grond tot een hoogte van 60 meter opgestuwd is. Onderweg rijd je ook langs een enorme kei. We zijn Benieuwd of jullie ‘m zien?

En uiteindelijk is de eindBestemming en dus de finish weer in Ommen, waar we vertrokken. Bij mooi weer, duiken we uiteraard het terras weer op. Bij minder mooi weer, kunnen we Binnen in een enigzins afgesloten ruimte zitten.

Nog een BB, maar dan van Broodjes & Burgers
Voor het diner staan een paar keuzes tot onze Beschikking: we Beginnen met een Broodje en wat smeersels vooraf. Daarna is er keuze uit de volgende Burgers: Kip, Rund of Bieten. En ook voor het toetje is er Best wat te kiezen: een dame Blanche, maar niet zoals je die traditioneel kent: een lokale Befaamde pattisier maakt er iets heel speciaals van hebben we ons laten vertellen. Ben je minder avontuurlijk? Geen proBleem: dan kies je Bijvoorbeeld een Mega Pistache ijs-macaron of een Koffie Deluxe.

Kort programma:
15:00 uur: verzamelen bij het restaurant in Ommen
16:00 uur: start vanaf de Vechtkade
19:00 uur: vermoedelijke finish
19:30 uur BB en diner.

Ons creatieve cluBlid Paul heeft weer een leuke aankondigingsfilm gemaakt die je hier kunt Bekijken.

Wat kost het?

Deelnamekosten zijn €9,- voor leden en €11,- voor intro’s.

Het diner is €34,50 p.p.

Mogen onze trouwe viervoeters mee?

Honden zijn welkom, mits opgevoed en aangelijnd.

Aanmelden kon t/m uiterlijk zondag 17 septemBer.

Evenementenregeling

Dit evenement is aangemeld voor de evenementenregeling.

Disclaimer

De GCCC sluit elke wijze van schade uit, in welke vorm dan ook. Tijdens de rit worden ook foto’s en video’s gemaakt. Mocht je dit niet op prijs stellen, dan Ben je hiervoor zelf verantwoordelijk door de fotograaf of filmer vriendelijk te vragen om geen Beelden van jou of je auto (nummerplaat) te maken. De foto’s en video’s worden over het algemeen gedeeld op persoonlijke FaceBook- en Instagrampagina’s van individuele deelnemers en de GCCC FaceBookpagina.