Toer tussen de kleurrijke bloembollen van Noord-Holland

Op zondag 15 april 2018 nemen onze leden Eric en Fred je mee voor een mooie toertocht tussen de Noord-Hollandse bloembollen. Een gebied dat nog weinig bezocht is door de GCCC maar dat zeker de moeite waard is. Met een beetje mazzel staan de bloembollen volop in bloei zodat je met je geliefde klassieker of youngtimer diverse mooie foto’s kunt maken. Ben je al overtuigd? meld je dan nu aan voor de eerste rit van dit jaar of lees hieronder verder.

Waar begint en eindigt de rit?

NSU tussen de bollenJullie zijn welkom tussen 12.00 en 12.30 uur in Dirkshorn. Zoals gebruikelijk wordt het exacte adres van de startlocatie per mail naar jullie verstuurd. De startlocatie ligt op zo’n 15 autominuten vanaf de snelweg A9.

Na een afwisselende rit door het noordwestelijke deel van Noord-Holland waarbij we door dorpjes als Schoorl, Groet, Petten en ‘t Zand rijden, eindigen we de dag weer bij hetzelfde restaurant waar om 18 uur een heerlijk 3-gangen diner voor je klaar staat. Zoals je bij de GCCC gewend bent is het ook deze keer weer gelukt om dit menu voor € 25,- aan te bieden.

Automuseum Schagen

Automuseum SchagenHet eerste deel van de route brengt ons bij het Automuseum Schagen. Het is een kleinschalig museum maar zeker de moeite waard.
Na het museumbezoek start je dan met het tweede deel van de rit.

Kosten

Betalen doe je, zoals je dat inmiddels gewend bent van de GCCC, van tevoren. Leden betalen € 3,50,  introducés € 6,75. Daarbij is inbegrepen koffie/thee en appelgebak en entree voor het museum.

Diner

Het diner vindt zoals gemeld in het zelfde restaurant plaats als waar de rit start. Wel is een aparte zaal voor ons gereserveerd waar plek is voor zo’n 90 personen. Aarzel dus niet en blijf deze keer ook eten na de rit.

De menukeuze bestaat uit:

Voorgerechten:

  • Gebakken gamba’s met zoetzure puntpaprika, pijnboompitten en een mousse van Pomedori tomaat.
  • Parmaham met zoetzure puntpaprika, pijnboompitten en een mousse van Pomedori tomaat.
  • Vegetarische verrassing.

Hoofdgerechten:

  • Oriëntaalse ossenhaasspies met sesamzaadjes, gebakken groenten en een pittige kalfsjus.
  • Gegrilde heilbot met witte asperge, gewokte spinazie en tomatensalsa.
  • Vegetarische verrassing.

Nagerecht:

  • Cheesecake, met rood fruit, aardbeiensorbet en lavendelschuim.

Evenementenregeling

Ook je geschorste oldtimer of youngtimer mag weer uit de stalling komen en kan de eerste kilometers van dit jaar weer maken.

Vrienden

Zoals gebruikelijk, zijn ook vooraf gemelde introducés van harte welkom.

Ook onze kleine trouwe viervoeters zijn welkom in het museum en restaurant, mits opgevoed en aangelijnd.

 

Let op: De GCCC sluit bij voorbaat iedere aansprakelijkheid voor welke schade dan ook uit.