GCCC Algemene Ledenvergadering zaterdag 17 februari 2018

Het jubileumjaar 2017 is weer traditiegetrouw afgesloten en met de nieuwjaarsborrel van 2018 is het clubjaar feestelijk ingeluid. Ons volgende officiële GCCC-evenement is de jaarlijkse ALV, de algemene ledenvergadering!

Op deze algemene ledenvergadering blikken we terug op de evenementen van het afgelopen jaar en geven we inzicht in het reilen en zeilen van onze club. Daarnaast zal er een doorkijkje worden gegeven naar de nationale en internationale evenementen van 2018.
Uiteraard geeft het bestuur ook weer een kijkje in de financiële situatie van de club en een toelichting op de uitgaven en inkomsten. Bovendien zal de begroting voor 2018 worden gepresenteerd. Uiteraard hebben de aanwezige leden een stem in het vaststellen van de begroting en de contributie over 2019.

Als lid en als partner lid van de GCCC-Benelux ben je vanzelfsprekend welkom en mag je stemmen. De algemene ledenvergadering staat echter niet open voor introducés.

De vergadering zal plaatsvinden temidden van een bijzondere kleine collectie verstopt in twee boerenschuren van de familie Segers bij Kockengen. Meneer Segers is actief lid van de Nederlandse T en A Ford vereniging en vertelt graag over de historie en bijzondere ervaringen met zijn automobielen en antieke tractoren. Al met al genoeg reden om naar de algemene ledenvergadering te komen. Natuurlijk is er ook koffie, thee en koek en bij de borrel zijn er hapjes voor de inwendige mens.

Waar: de algemene ledenvergadering wordt gehouden bij
Ontdek de Boerennatuur
Wagendijk 1
3628 EP KOCKENGEN.

Wanneer: de algemene ledenvergadering vindt plaats op ZATERDAG 17 februari 2018.
Open: de deuren gaan open om 12.00 uur.
Begin- en eindtijd: de vergadering start om 13.00 uur en is gepland tot 16:00 uur, daarna is er nog gelegenheid voor een borrel tot uiterlijk 17.00 uur.

Agenda en uitnodiging: de agenda en de uitnodiging zijn per post verspreid.
Meedoen na aanmelden: we zien jullie vanzelfsprekend graag, maar dan wel na aanmelding. Dit in verband met de catering en de hoeveelheid stembriefjes.

Eventuele volmachten ten behoeve van stemming: volmachten voor het stemmen kunnen per e-mail aan het bestuur worden gemaild. Geef in je bericht duidelijk aan welk (partner-)lid gevolmachtigd wordt om namens jou te stemmen. Volmachten kunnen ook voorafgaand aan de algemene ledenvergadering, aan de secretaris of de voorzitter worden overhandigd. Deze volmacht moet dan wel ondertekend zijn.

Honden: Honden zijn welkom, mits zij aangelijnd zijn en geen overlast veroorzaken.