Herfsteditie GCCC Magazine reeds bij je thuis

GCCC magazine 78SON EN BREUGEL – De redacteur van ons kleurrijke magazine heeft de drukopdracht voor de herfstuitgave weer tijdig  verzonden. De afgelopen dagen werden er weer de nodige kleurencartridges verbruikt om het clubblad aan het papier toe te vertrouwen. Inmiddels is het magazine bij de leden bezorgd.

In de herfsteditie ruim aandacht voor de GCCC-reis naar Schotland, te weten een verslag van de Schotse koffiemomenten van Ivar, rijkelijk voorzien van foto’s van enkele reisgenoten. Verder het vervolg van het SM-onderhoudsproject waarover Rob in nummer 76 (Lente 2014) heeft geschreven. In de rubriek Gekoesterd Klassiek neemt Paul de lezer mee naar een klein automuseum in het Zuid-Hollandse Oostvoorne.

Tenslotte ook nog een beeldverslag van de GCCC-evenementen van het derde kwartaal, een overzicht van mutaties in het wagenpark (altijd interessant) en zoals gebruikelijk is het laatste woord aan de voorzitter.

De volgende uitgave wordt rond de kerst verwacht. Kopij voor het eindejaarsnummer kan vanaf nu aangeleverd worden bij de redactie via e-mail magazine@gccc.nl