GCCC neemt je mee naar het land van Flipje

TIEL (update 15-09) – Op zondag 19 september neemt de GCCC je mee naar een mooi stukje Nederland: de Betuwe! We hebben bijna 70 deelnemers en ook weer een grote groep die blijft eten na afloop.

De tocht voert je deze dag door uitgestrekte polders en mooie boomgaarden, maar ook door leuke dorpjes. Aansluitend is er in de avond een gezellige diner!

Hollandse fruitgaarden!
De Betuwe staat vooral bekend om zijn grootschalige tuinbouw, waaronder de fruitteelt (appels, peren kersen). De bloesem uit het voorjaar is inmiddels veranderd in lekkere vruchten.

Wat is het dagprogramma?
Je wordt om 12.00 uur verwacht bij Brasserie NU in Kerk-Avezaath waar koffie en gebak voor je klaar staan. Voordat de rit om 13.00 uur start heb je nog voldoende tijd om met al je GCCC vrienden bij te praten of kennis te maken met de introducés.

Na vertrek bij Brasserie NU leidt de rit je door de mooie omgeving. Prachtig is het stukje van Heerlijkheid Mariënwaerdt, maar ook de uitgestrekte polders en mooie kleine dorpjes. Aansluitend aan de rondrit kom je weer terug bij Brasserie NU waar nog gelegenheid is om een drankje te nuttigen (op eigen kosten).

Is er na aflooop een diner?
Jazeker! Om 18.00 uur wordt het diner geserveerd. Deelname aan het diner kost € 25,00 per persoon. Je keuze uit het menu bekijk je via de aanmeldpagina voor deze rit.

Mag de hond mee?
Ja de hond mag mee, mits aangelijnd.

Waar is de start en eindpunt?
Brasserie NU is gevestigd aan Daver 2, 4017 BB  Kerk-Avezaath. Telefoon: 0344-682514.

Wat zijn de deelnamekosten?
GCCC leden betalen slechts € 1,50 en niet-leden en introducés betalen € 5,50 p.p. Dit zijn de deelnamekosten voor de rondrit, inclusief  koffie/thee, gebak. Deelname aan het diner kost € 25,00 per persoon.

Aanmelden?
Helaas, dit is niet meer mogelijk. De uiterste termijn voor aanmelden was 13 september.

Let op! GCCC sluit bij voorbaat iedere aansprakelijkheid voor welke schade dan ook uit!