Duitse voorjaarstoer met bezoek aan Meilenwerk

Let op! Er zijn inmiddels voldoende deelnemers, inschrijven kan niet meer!

WUPPERTAL – Van 30 april t/m 2 mei staat een speciaal toerweekend van onze zusterclub QueerLenker op het programma: Zwischen Rhein und Ruhr, die Frühjahrstour.

Op 30 april zullen deelnemers in hotel Eskeshof te Wuppertal arriveren, waarna ze voor kennismaken aanschuiven bij een diner, om vervolgens rustig de nacht in te gaan.

Programma op 1 mei
Op 1 mei is het vroeg uit de veren voor een bezichtiging van  de grote classic car showroom van Meilenwerk in Düsseldorf; een bonte verzameling van verschillende bedrijven. Verkoop, onderhoud en restauratie van allerlei exclusieve, exotische of klassieke automobielen. Je kunt er dus schitterende en exclusieve auto’s bewonderen.

Na het bezoek aan Meilenwerk varen deelnemers met een veerbootje naar het pittoreske Zons om te genieten en gezellig bij te kletsen. In de avond dineert en overnacht men in hotel Eskeshof. Hier is ook een groot beveiligde parkeerplaats aanwezig.

Programma op 2 mei
Op 2 mei toert men naar Oberhausen om daar een ‘kathedraal’ van de industriële cultuur te ontdekken bij Gasometer, waar het zonnestelstel centraal staat. Daarna rijdt de groep naar Mülheim voor een boottocht naar Essen-Kettwig.

Wat kost dit weekend?
De nacht in het zeer goede hotel Eskeshof kost € 35,- per persoon per nacht met uitgebreid ontbijt. Verder zijn er nog club- en entreekosten van ongeveer € 20,- per persoon (exclusief diner, koffie, drankjes, etc.)