ALV kiest Dick als voorzitter

UTRECHT (20 febr. 2010) – Op de drukbezochte Algemene Leden Vergadering (ALV) is Dick gekozen als nieuwe voorzitter van de GCCC.

Dick neemt het stokje over van Hans die bestuurslid blijft, maar nu eindredacteur is van GCCC Magazine. Michael heeft zijn bestuurstaken neergelegd.

Afscheid Michael als bestuurslid
Michael werd in het zonnetje gezet met een mooi cadeautje en een afscheidsspeech. Vooral dankzij de inzet van Michael is GCCC Magazine een prachtige glossy in fullcolor geworden. Eind vorig jaar werd het lijfblad van de GCCC ineens nog beter leesbaar via het grote A5 formaat. Glimlachend: ‘Dan komt het lekkere lijf op pagina 5 nog beter tot zijn recht’. Ook alle lof voor Fred, die zijn man vele malen redactioneel bijstond.

Terug- en vooruitblik
Op de ledenvergadering is teruggeblikt op het boekjaar 2009 en zijn nieuwe voorstellen van het bestuur in stemming gebracht. Verder is vooruitgeblikt op de komende evenementen in 2010 en is de nieuwe website van de GCCC gepresenteerd.

Lof voor Mercedes-Benz
De GCCC waardeert het warme welkom wat we, net als in 2006,  hebben gekregen van de medewerkers van Mercedes-Benz B.V. in Utrecht. Ontvangst met hapjes en drankjes in een prachtig modern pand. Ook waren een aantal juweeltjes van Mercedes (moderne) klassiekers te zien. Maar bij en bijzonder mooie en luxe uitgevoerde witte Maybach vielen echt alle monden open van verbazing. Wat een niet te betalen ‘future classic car’!

Daarnaast gaat de bijzondere dank uit aan de kascontrolecommissie en de leden die in 2009 een evenement organiseerden. Hun inzet werd beloond met ieder een prachtige bos witte bloemen van de Amsterdamse (John) Bloemenmarkt uit Apeldoorn.