ALV 2007: Proefritten met Lexus

BREUKELEN (11 febr. 2007) – Zo’n 50 GCCC-leden bezochten de Algemene Ledenvergadering (ALV) die  in de Lexus vestiging te Breukelen is gehouden.

Na ontvangst met koffie, cake en andere lekkernijen was er gelegenheid om wat rond te kijken in de showroom. Vestigingsmanager dhr. Van der Gun wist ons vervolgens te boeien met een prima en amusant verhaal over Louwman en Lexus.

Vervolgens werd in een rap tempo liefst 17 agendapunten op de vergadering doorgesproken en toegelicht. Zowel de begroting 2007 als de contributie voor 2008 en een paar wijzigingen in het Huishoudelijk reglement zijn door de leden met algemene stemmen aanvaard.

Proefrijden

Na de ALV konden de leden proef meerijden in een gloednieuwe Lexus LS 460 of RX 400 (Hybride). Mooi om te zien en voelen hoe deze Hybride techniek werkt en demonstreerde Lexus stagiair Jelle dat je flink wat snelheid kunt maken in de moderne LS met V8 motor. Ook werd aangetoond dat het met de veiligheid van de Lexus wel snor zit. Zowel voor, achter en in de Lexus zitten allerlei camera’s die alles goed voor je in de gaten houden. En dan niet te vergeten de andere technische snufjes. Zo kun je met de LS zelfs volautomatisch inparkeren.

Luxe boekwerken

Al met al een geslaagde dag. Ook van dhr. Van der Gun was zeer te spreken over dit evenement. Het bestuur van de GCCC dankt hem voor de prettige gastvrijheid. Als blijk van waardering konden GCCC’ers uitgebreide luxe boekwerken meenemen over de twee nieuwste Lexus modellen. Prachtig cadeau van Lexus!