Zonnige wintercruise op Moby Queen

ALMERE HAVEN (16 dec. 2007) –  Een alternatieve GCCC-rit op het programma. Deze keer niet met de klassieker, maar een vaartocht vanuit Almere Haven met de Moby Queen.


Beeldmateriaal

  • door Marchel en Paul (35 stuks)
  • door René (95 stuks, incl. voorpret op 15 dec.)
  • door Otto (18 stuks)
  • door Con (63 stuks)
  • door de Keeters, Ton en Erik (58 stuks)

Het schip zat gezellig vol met 52 deelnemers. Aan boord werd een Captains High Tea geserveerd, terwijl de Moby Queen door het Gooi- en IJmeer en om Pampus heen voer. Met dikke winterjassen aan genoten we op het dek van het wijdse uitzicht op het Pampus eiland. De winterzon scheen uitbundig.

Autofilms
Herinneringen van vele gay classic car evenementen, door Harry Small op de gevoelige filmlens vastgelegd, zijn door Marc Hesselink overgezet op dvd. Dit resultaat kon op de boot op groot scherm worden bekeken, inclusief een prachtige dvd over legendarische Duitse automerken door de jaren heen. Ook waren foto’s te zien van GCCC’ers die inmiddels 10-15 jaar ouder zijn.

Voorpret
Tien GCCC’ers hebben de avond voor dit 15 jarig lustrumfeest samen genoten van een prima driegangendiner bij Farm Eterna in Lage Vuursche. Daarna waren de dvd’s van Marc tot in de late uurtjes aanleiding voor amusante verhalen over belevenissen met klassiekers. Na een verdiende nachtrust hebben de mannen lekker ontbeten en genoten van een zonnige winterwandeling. Vervolgens reisden ze af naar Almere Haven, waar de Moby Queen klaar stond om te vertrekken.