Inhoud GCCC Magazine 52

GOUDA (13 jan. 2008) – Door de redactie van het GCCC Magazine is hard gewerkt aan een zeer informatief, kleurig  en vrolijk blad. Exclusief voor leden van de GCCC!

Deze keer een verslag over de Leidse rit en Hendricus Ianus Hortulanus, een vervolgverhaal over de Rainbow Tour reis van Eric en Henk in Australië.

Marcel spreekt zijn fascinatie uit over de auto’s die zijn vader ooit heeft gereden; een grijsblauw-witte Opel Kapitän uit 1958, een witte Opel Admiral, een olijfgroene Chrysler 2 Litres, een Simca Chrysler 1309 SX en een Honda Accord Sedan EX.

Verder een fotoimpressie van de GCCC-stand tijdens het 60-jarig jubilieum van de Rotterdamse COC en schrijft Rob over zijn belevenissen op de Historicar in Duisburg. Onze voorzitter Ton neemt twee verhalen voor zijn rekening: over zijn nieuwe 404 cabriodak en een amusant Peugeot avontuur in Australië. Hoe je een rit uitzet voor de GCCC wordt uit de doeken gedaan door onze secretaris Con.

Je kunt tot slot nog meedoen aan een erg leuke puzzel: de Eindejaars Kontjes Kwis. Word je lid van de GCCC, dan krijg je dit magazine ook nog toegezonden.