Voorjaarsrit Oosterbeek leek wel cabriotoer!

OOSTERBEEK  (27 april 2008) – De voorjaarsrit langs de Zuid-Veluwe was uiterst succesvol met 73 deelnemers.

Veel klassieke cabrio’s, veel lol, goed eten, een leuke rit èn prachtig zonnig warm lenteweer. Na afloop bleef een grote groep van 49 man eten in Restaurant Kleyn Hartesteyn.

  • Foto’s van René
  • Foto’s van Michael
  • Foto’s van Otto

Opvallend was dat een aantal mensen onaangekondigd nog wilden meerijden, waarvan ook een aantal nieuwe gezichten. Gelukkig was dit allemaal geen probleem, ze konden zelfs nog aanschuiven voor het diner. De wijze van het opnoemen van de bestuurders en vervolgens de lifters zette een bestuurder bij voorbaat op achterstand. Toen de cabriolets en auto´s met airco gevuld waren, bleef een eenzame Ford Escortrijder over. Maar het is allemaal goed gekomen.

Nieuwe ritformule met foto’s

De rit was er goed voorbereid en na enige gewenning met de nieuwe formule met foto´s als aanwijzing, was het genieten. Prachtige plekjes waren uitgezocht, leuke, maar niet allemaal gemakkelijke opdrachten. Het leidde zoals altijd weer tot verbroedering en ontmoeting. Zelfs bewoners van een verzorgingstehuis waren blij verrast met een tussenstop van vele klassiekers bij hen in de achtertuin.

De meeste deelnemers troffen elkaar weer onderweg of bij een bezienswaardigheid naar keuze: Airborne museum Hartenstein / Schaapskooi De Ginkel / Botanische Tuin Belmonte / Kasteel Doorwerth en Bezoekerscentrum Renkumse Beek

Bloemetjes

Aan het eind van de rit vond de prijsuitreiking plaats. De vele winnaars kregen bloemetjes uitgereikt. Speciale prijs was voor een Italiaanse deelnemer, die een prijs kreeg voor ‘het verst gekomen’. Pluim voor de organisatoren Stephan en Rob die dit allemaal mogelijk maakte. Jullie hebben geweldig werk gedaan voor onze club!