Verrassingsbezoek aan vorige eigenaar Peugeot 203

OUDEHASKE (8 mei 2010) – Voordat de leden Aldrin en Erik naar het GCCC-weekend en Groningen reden, gingen ze onverwacht langs bij dhr. Van der Meulen in Oudehaske. Hij was 23 jaar geleden eigenaar van de toen nog zwarte Peugeot 203, maar verkocht hem aan Aldrin.  Het vrijwaringsbewijs zou nog nagestuurd worden, maar dat was sinds november 1987 niet meer gebeurd. Van uitstel kwam afstel. Daarom kwamen de heren alsnog op het idee om het bewijsje langs te brengen.

Zeker voor hem als vorige eigenaar, maar ook voor zijn dochter en kleinzoon, was het een zeer aangename verrassing om de Peugeot 203 uit 1955 weer terug te zien. Wist je dat de Peugeot 203 helemaal in perfecte staat gebracht na een restauratieproject van 8 jaar? Toen heeft ze ook een mooie lichtblauwe kleur gekregen.

In de schuur van dhr. Van der Meulen bleken nog meer juweeltjes van klassieke auto’s te staan, waarvan ook een aantal oude Peugeots! En voor Aldrin had dhr. Van der Meulen ook nog een aangename verrassing: hij gaf een hele oude Peugeot leeuwenkop cadeau, waarvoor heel veel dank!