Picknickrit: La Vie en Rose

Zondag 30 juli staat de vertrouwde maar altijd verrassende picknickrit weer op het programma. Het thema dit jaar is La Vie en Rose en we hopen dat iedereen die meegaat daar weer kleurrijk invulling aan zal geven.

We hebben voor deze editie een mooi startpunt gevonden in Noordwijk.

De locatie is in de regel niet vrij toegankelijk voor bezoekers maar wij gaan er op 30 juli tussen 11:30 en 13:00 uur met koffie en thee, taartjes en open armen ontvangen worden.

Het hoofdgebouw, de op en naast het terrein gelegen historische tuin en park, het woonhuis annex kruidendrogerij, de tuinkoepel en het koetshuis hebben alle de status van rijksmonument.

Hier is ook een klein maar fijn aantal bezienswaardige old- en youngtimers ons bevallig zullen staan toe te glimmen.

Deze ruimte is overdekt dus eventueel kan bij slecht weer de koffie droog gedronken worden.

Om 13:00 uur start dan de toer die ons door de bollenstreek zal leiden, langs de Kaag en door een mooi stukje Groene Hart alvorens we rond 15:00 uur de rijk aangeklede picknicktafels gaan uitstallen op het traditionele eindpunt van de picknickrit. Ook daar kunnen we bij slecht weer binnen onze picknick nuttigen.

Honden zijn welkom, mits opgevoed en aangelijnd.

De kosten zijn voor leden €9,- en voor intro’s €11,-.

In de route zijn wat vraagjes opgenomen om iedereen scherp te houden waarmee een leuk prijsje valt te winnen.

We hopen op een grote opkomst en een stralende dag, samen met jullie.

Aanmelden kon tot uiterlijk zondag 23 juli.

Graag tot de 30e!

Evenementenregeling

Dit evenement is aangemeld voor de evenementenregeling.

Disclaimer

De GCCC sluit elke wijze van schade uit, in welke vorm dan ook. Tijdens de rit worden ook foto’s en video’s gemaakt. Mocht je dit niet op prijs stellen, dan ben je hiervoor zelf verantwoordelijk door de fotograaf of filmer vriendelijk te vragen om geen beelden van jou of je auto (nummerplaat) te maken. De foto’s en video’s worden over het algemeen gedeeld op persoonlijke Facebook- en Instagrampagina’s van individuele deelnemers en de GCCC Facebookpagina.