Night Fever Rit

There are some fairly obvious explanations for “night fever” – the tendency for fever symptoms to be magnified during the evening hours. First, it’s normal for body temperature to creep up at night, adding proverbial fuel to the fire.

Ofwel ‘nacht koorts’ in goed Nederlands… twee woorden, waar de Bee Gees een kneiter van een hit mee wisten te scoren. Je zingt het ongetwijfeld makkelijk mee:

Listen to the ground

There is movement all around

There is something goin’ down

And I can feel it

 

 

 

Op ZATERDAGAVOND 20 NOVEMBER nodigen onze GCCC-leden Gertjan en Mick je graag uit om mee te gaan op ons eerste nachtelijke GCCC avontuur in jaren!!!

In die song zitten een aantal elementen: grond (de vaste basis waar je vier wielen op staan) en movement: (beweging, ofwel rijden, sturen, kijken)… en een gevoel, een ‘fuel to the fire’ zoals eerder al gezegd. Je pols voelen kloppen van opwinding omdat je merkt dat jij de situatie beheerst. Ongekend in de geschiedenis van de GCCC, hebben we jullie vuurtje geprobeerd aan te wakkeren en op te stoken. Tijdens een vooraankondiging, al even terug over je comfort zone. Je herinnert het je vast.

We verzamelen op ZATERDAG 20 november 2021 om 16:00 uur met een goed gevuld glas en borrelhapjes. Daar volgt uiteraard een introductie van onze bedoelingen.

We starten 17:00 uur op die zaterdagavond. Ja, je leest dit goed! Dit is enigszins anders dan dat je gewend bent binnen de GCCC. Beginnen rond die tijd betekent dat slechts een klein stukje route afgelegd gaat worden nog met daglicht, vandaar deze naam. Dit keer is het geen scenic picknick en social small talk, maar gaat het over gecontroleerd en goed sturen, sterke heldere communicatie tussen bestuurder en z’n co-piloot en met opperste concentratie het wegdek aftasten in het schijnsel van je koplampen.

De route is gedetailleerd voor je uitgeschreven en kenmerkt zich door kleine wegen, waarbij hoge snelheden absoluut niet nodig zijn. Er is geen tijdselement ingebouwd. Onderweg heeft de organisatie een aantal opdrachten voor je klaarstaan. Van de vakkundige begeleiding op sommige controleposten krijg je diverse opdrachten met welluidende namen als ‘cruise along’, kontje achteruit’ , “shoot your shot”… Laat je fantasie hier maar even de vrije loop, want hier geldt zonder twijfel: be careful what you wish for, you just might get it…….

De opdrachten doen we veelal voor het diner, maar de grande finale opdracht erna. Na een uurtje of twee sturen en het nodige oploswerk gaan we er namelijk van uit dat je trek genoeg hebt.

Onderweg zullen we dus bij een restaurant stoppen voor het diner, waar ze ons met plezier zullen verwelkomen.

Het driegangendiner bestaat uit de volgende gerechten waar je uit kunt kiezen:

Voorgerecht:
– Tomatensoep
– Champignonsoep

Hoofdgerecht:
– Vlees: Varkensmedaillons met champignonsaus, met bijpassend garnituur
– Vis: Gebakken zalm met witte wijnsaus met bijpassend garnituur
– Vegetarisch: Portobello met paddenstoelenrisotto en Parmezaan

Nagerecht:
– Keuze uit: Vanille-ijs met warme chocoladesaus
Koffie/thee

Na het diner gaat de route verder. Aan het eind van de rit word je ontvangen en bekijken we wie in staat is gebleken zich winnaar van de eerste GCCC NIGHT FEVER te mogen noemen.

Is je nieuwsgierigheid intussen gewekt? En belangrijker nog: mogen we samen met jou geschiedenis schrijven? Neem jij de eerste trofee mee naar huis? Ben jij een Nightfeverist?

Geloof ons, je krijgt er een onvergetelijke ervaring bij en neemt daarnaast een unieke wanna-have mee naar huis. Pak voor de zekerheid een aantal reservelampen voor je auto, tie-wraps, een zaklantaarn (met volle batterij!), een witte onderbroek en een rugzak mee. Je weet maar nooit wanneer je ze nodig hebt…. Schrijf je snel in…..

Honden zijn welkom, mits opgevoed en aangelijnd.

De kosten zijn:

Leden: €6,-
Introducee’s: €9,-

Diner: €25,-

Evenementenregeling

Dit evenement is aangemeld voor de evenementenregeling. Dus haal je geschorste youngtimer uit zijn/haar slaap en verblijd ons met je aanwezigheid.

Disclaimer

De GCCC sluit elke wijze van schade uit, in welke vorm dan ook. Tijdens de rit worden ook foto’s en video’s gemaakt. Mocht je dit niet op prijs stellen, dan ben je hiervoor zelf verantwoordelijk door de fotograaf of filmer vriendelijk te vragen om geen beelden van jou of je auto (nummerplaat) te maken. De foto’s en video’s worden over het algemeen gedeeld op persoonlijke Facebook- en Instagrampagina’s van individuele deelnemers en de GCCC Facebookpagina.