Niet iedereen op tijd bij vrijdagbuffet Eurotour

NEUMÜNSTER (21 mei 2010) – Door de pinksterdrukte op de Nederlandse en Duitse snelwegen was het voor een aantal deelnemers van de Eurotour 2010 een lange reis om aan te komen op plaats van bestemming, zo ook voor deelnemers uit GCCC-gelederen. Files, ongelukken en wegwerkzaamheden gooiden roet in het eten en tja, daar kunnen sommige classic cars niet zo goed tegen.

Daardoor kreeg GCCC-voorzitter Dick bijvoorbeeld pech onderweg met zijn Fiat 850, die te warm liep.  Hij was samen op weg met zijn vriend en een aantal andere GCCC’ers, dus gelukkig was er mentale bijstand. Gelukkig deed de auto het na een tijdje weer, maar pas tegen middernacht kwamen ze aan in het Best Western hotel te Neumünster.

Ondertussen waren toen vrijwel alle internationale deelnemers (ruim 100 man) al gearriveerd. Zij genoten van het weerzien van oude bekenden en ontdekten ook nieuwe gezichten. Om 20.00 uur kon de inwendige mens worden getrakteerd op een uitstekend viergangen buffet. De ritten van Eurotour beginnen op 22 mei al om 8.30 uur, dus de nachtrust is relatief kort.