Lancia Club Nederland kopieert Eurotour 2007

NIJMEGEN (1 mrt 2008) – Mocht je de GCCC Eurotour van 2007 nog een keer willen beleven of vorig jaar gemist hebben? Dan kun je deze grandioze tour nogmaals beleven, maar dan bij de Lancia Club Nederland (LCN).

Onze oplettende leden Arjan en Fred zijn dit aan de weet gekomen. Het programma dat de 35-jarige LCN voor hun internationale evenement Cento Miglia d’Olanda (12-15 september 2008) heeft samengesteld, is als twee druppels water op dat van de GCCC Eurotour 2007.

  • Bekijk hier de foto’s van Cento Miglia d’Olanda van de Lancia Club Nederland (12-15 september 2008)

Copy-paste?

Ook bij de LCN drie overnachtingen bij Hotel Van der Valk Emmeloord, bezoeken aan Paleis Het Loo, Burton Car Company, Galleria Style & Auto, een rit door De Weeribben én rondvaart door Giethoorn. Dit waren exact de locaties die we ook tijdens Eurotour 2007 hebben bezocht. Toeval?

Suggesties voor LCN

We missen nog wel enkele details in het LCN-programma. Zo verwachten we tijdens hun zondagpicknick nog een demonstratie met stoere Friese polsstokverspringers. We zijn verder benieuwd hoe het avonddiner wordt aangekleed. Zijn paaldanser Hamid en enige echte Dutch Diana Ross al benaderd door de voorzitter van de LCN? Dat waren immers wel de smakelijke toetjes van GCCC Eurotour 2007! De GCCC vindt het overigens een groot compliment dat haar evenement in september een bijna letterlijke navolging zal krijgen.