Volgeboekt! Het jubileum: 25 jaar GCCC

De GCCC bestaat dit jaar 25 jaar en dat vieren we met een uitverkocht Jubileumweekend.

Data en inschrijving

Het tweedaagse evenement vond plaats op zaterdag 20 en zondag 21 mei 2017. De inschrijving voor dit jubileumweekend is gesloten.

Aantallen

In het hotel waar we verblijven is plaats voor 80 personen (leden en partnerleden). Ook bestaat de mogelijkheid om je al daags te voren onder te dompelen in het Brabantse leven zodat je al lekker uitgerust aan het jubileumweekend begint!

Place to be and places to visit

We zullen onder meer op eigen gelegenheid het Dafmuseum gaan bezoeken en een abdij in het Belgische Postel. Om daar te komen zullen we via allerlei leuke weggetjes in de mooie omgeving van het Bourgondische Brabant gaan toeren.

De zaterdagavond staat in het teken van gezellig bijpraten met je GCCC-vrienden in de bar en lekker relaxen in daartoe speciaal voor ons gereserveerde plaats.Vanzelfsprekend bestaat de gelegenheid om je op de parkeerplaats keuvelend te vergapen aan allerlei klassieke modellen. Het thema van het weekend maar speciaal voor de zaterdagavond is “Zilver”; dus silver dress and or shoes would be nice 😉

Wat is er geregeld voor jullie?

We hebben het volgende geregeld:

Aankomstdatum : Zaterdag 20 mei 2017 10.30 uur

 • Vertrekdatum : Zondag 21 mei 2017 17.00 uur
 • Periode : 2 dagen, 1 nacht
 • Aantal gasten : 80 personen (35 x 2-persoonskamer) (10 x 1-persoonskamer)
 • Hotelarrangement: € 99,00 per persoon (o.b.v. een 2-persoonskamer)
 • Eenpersoonstoeslag : € 20,00 per persoon
 • Upgrade naar white-room : € 30,00 per nacht
 • Exclusief is de service charge à € 3,50 per persoon per nacht.
 • · NB Het arrangement dient te worden betaald bij aankomst in het hotel.
 • Inbegrepen in het Arrangement: 1x Verblijf in een luxe Superior Room 1x Ontbijt (zondag), 1x lunchbuffet (zaterdag), 1x 3-gangen keuze diner, vis/vlees/vega (zaterdag)
 • Tijdens het diner worden 2 drankjes p.p. uit het Hollands assortiment aangeboden alsmede flessen tafelwater op tafel.
 • Gebruik wellness voorzieningen: sauna, fitness en zwembad Gebruik van WIFI en Gratis parkeren (een gedeelte van de parkeerplaats is voor ons gereserveerd).
 • NB Dranken en eventuele extra’s zijn voor eigen rekening en dienen bij uitcheck in het hotel te worden voldaan.
 • EXTRA: Er is mogelijkheid om gebruik te maken van een voorovernachting, dit kan voor € 99,- per kamer incl. ontbijt excl. service charge.

Deelnamekosten GCCC en aanmelden

Deelnamekosten aan de GCCC zijn € 30,- p.p. en daarvoor krijg je dan ook een mooi rallyschild als herinnering.

Aanmelden voor dit evenement bij de GCCC kon tot en met 13 mei 2017.

Na je bevestiging van deelname kun je een kamer reserveren naar keuze bij het hotel (en voor het aantal nachten naar keuze).

Voor wie?

Aangezien het evenement is gericht op het zilveren jubileum van de GCCC is onze insteek van deelname gericht op de leden en niet op introducés.

En je hondje?

Honden zijn in principe niet toegestaan in de hotelkamers: wij hebben echter dispensatie kunnen regelen voor een handvol rustige en opgevoede honden die geen overlast opleveren voor de overige gasten. Honden zijn in het geheel niet toegestaan in het Dafmuseum.

Verrassing! Een kleine spoiler

PS. We hebben een prijsvraag voor de leukste historische foto van 25-jaar GCCC. Stuur deze foto op als jpeg in hoge resolutie naar info@gccc.nl, mogelijk zie je deze foto dan terug tijdens het jubileumweekend en je dingt mee voor een mooie prijs.

We hopen dat jullie er al veel zin krijgen en zien jullie vlotte aanmeldingen graag tegemoet!

Veel dank en hartelijke groet,

namens het organiserende comité,
Peter, Marc, Daniel en Mark