GCCC – Van water naar weiland

Het is zomer dus  het buitenleven lokt ons weer. In deze tijd van het jaar gaan GCCC-leden zich meestal in de keuken uitsloven want de gebruikelijke picknick komt er weer.  Altijd een leuke gelegenheid om creatief met voedsel bezig te zijn. Dit  gezellige evenement vindt plaats op 23 juli.

De tocht voorafgaand aan de picknick bij Piet en Ernst leidt ons door het Westland. We starten om 13.00 uur in Vlaardingen en eindigen in Leidschendam waar we onze picknick hebben in het bekende weiland. Bij dreiging van slecht weer kunnen we allemaal droog in de stal zitten om onze heerlijke groene salades en Prosecco te nuttigen.

De route

De route, uitgezet door onze leden At en Ron, brengt ons van het startpunt in Vlaardingen richting Hoek van Holland naar Monster,  Den Haag (richting Kijkduin), Wassenaar (met prachtige landhuizen en villa’s), Voorschoten met als eindbestemming Leidschendam. Leuke, afwisselend landelijke en randstedelijke weggetjes en wegen; geen snelwegen. De weidse vergezichten over vlakke terreinen en bossen zijn in deze tocht deels ‘vervangen’ door mooie dijkwegen met uitzicht op de vele kassen die het Westland rijk is, en mooie stukken stedelijk gebied in het zuiden en westen van Zuid-Holland. Waar vanuit je oldtimer genoeg te zien is. De route is geschikt voor elk type en formaat oldtimer. Een enkel weggetje is smal maar met voldoende havens om in geval van een tegenligger ruimte te maken.

Startpunt

Je wordt tussen 11.30 en 12.00 uur verwacht in een gezellig café-restaurant (het precieze adres wordt per e-mail aan de leden toegezonden) , waar we vanuit de serre  een prachtig uitzicht hebben op de Nieuw Waterweg en de schepen die het bevaren. Je krijgt hier koffie of thee met een lekker gebakje. Honden zijn er toegestaan.

Extra ALV

Tussen 12.30 en 13.00 uur zal de korte extra Algemene Leden Vergadering plaatsvinden, waarvoor iedereen reeds een uitnodiging heeft ontvangen. Stembriefjes worden van te voren onder de aanwezige ( partner-) leden uitgedeeld.

Vanaf 15.00 zijn jullie van harte welkom op de weilanden bij Piet en Ernst voor een memorabel gezellige picknick! Zoals ieder jaar wordt er een leuke prijs uitgedeeld aan degenen met de mooiste uitdossing, high tea picknick/auto presentatie. Dus geniet en wees creatief en doe je best!

Aanmelden voor dit evenement was mogelijk tot en met zondag 16 juli. De kosten voor de picknickrit bedragen dit keer 5 euro 50 per persoon voor de leden en 7 euro 50 per persoon voor introducés

Let op: De GCCC sluit bij voorbaat iedere aansprakelijkheid voor welke schade dan ook uit.